הכנסת אורחים

יקירתי

שלחתי לך מזמן sms, אני עדיין מחכה שתגיבי. (אם היית מגיבה היית רואה שאנחנו מזמינים
)

אצלי הבעיה הפוכה.

יש לי המון הצעות אך אבא שלי רוצה שאני ישאר בבית וכרגע לא בא לי לריב איתו כי אני צכה אותו רגוע עד שאני ימצא דירה ועבודה. אצלינו מקובל שגם הנשים נימצאות בבית הכנסת מ5 בבוקר עם הפסקה חצי שעה....שנה שעברה סידרתי מישמרת באיזה מוסד והייתי החזנית בכול נידרי....

אולי התבלבלתי עם מישהי אחרת. את זו שיש לה תינ

וקת ויש לך אמא נהדרת שמבקרת אצלך פעם בשבוע ? ןמחילה אם התבלבלתי

קתרזיס

New member
לא לא. זו לא היא.

היא עדיין גרה עם ההורים ומנסה לתת רושם של פלוס מינוס חסודה. עד שתוכל לחתן את אחיה ולצאת אל האור.

תודה. יודע אולי מי זו שהסבתא של התינוקת שלה ה

יא מתוקה ומבקרת אותה ע"ת הליכה לכותל ? ואכן יש לך הערכה גדולה ללמודי ימימה ?

קתרזיס

New member
לא זוכרת

מה הכינוי שלה, אבל אם אזכר אכתוב... ובקשר ללימודי ימימה... הדיעה שלי חצויה. הלימודים כפי שאני למדתי אותם מפי אורנה סלע מעולים ונפלאים ותרמו לי המון בזמן ובמקום שהייתי זקוקה להם. הם עדיין מלווים אותי בהבנות שקיבלתי מהם - בין אם בזוגיות, או בהורות וכו. מצד שני, יש המון מחב"תים בקרב המורים. הם מתייחסים ללימודים כאילו הם קשורים לדת וכאילו מדובר בהתקרבות לאלוהים ולעצמך - בשעה שאני חושבת שיש פה סוג של ערבוב אמונות. איכשהו ימימה עצמה חשבה שהלימודים האלו מיועדים לנפש יהודיה (קשקוש בלבוש - אין הבדל בין נפש יהודיה ונפש גויה) ופה הביקורת שלי לגביה. כלומר גם אם היא פירשה נכון את האספקט הפסיכולוגי של הלימודים, עדיין הייתה שטופה בעצמה בדיעה קדומה לגבי הדת והיהדות. אני מקווה שאולי עוד כמה שנים, כשאהיה חכמה יותר וארגיש שאני מבינה מספיק, אתפנה לתמצת את החומר ללא הרעיון "היהודי" שבו על מנת שיגיע לכל מי שזקוק לו. בלי הבדלי דת מין או גזע.

עץ שתול

New member
עיקר הבעיה אצלי ביום הכיפורים

הוא לא האוכל או השתיה, עם זה עוד אפשר להסתדר, במקרה הרע אני מסתפק בלעיסת שוקולדים עם פולי קפה
הבעיה היא הניוד, ביום כיפור אי אפשר להתנייד על הכביש לכיוון תל אביב, הכבישים רקים לגמרי!!!

עיקר הישועה מצרות היום הזה

-- בדירת מחסה ! ונאה הוא "כל נדרי" שבדיסק מזה של השטיבלים. לא אזכה השנה לשניהם ביום העשירי. אסתפק איפוא בעברות מדרך הנעל, המאכל, הרחצה (ושמא התשמיש ?), והטלביזיה.

yoni13077

New member
מילא לאכול ולהתרחץ..

אבל לנעול נעלי עור??? איך אתה מעז??? של נעליך מעל רגליך!! שלא לדבר על הטלוויזיה... (בהצלחה עם מימוש פנטזיית התשמיש
, בכל זאת... עם שמוצניקית ביום כיפור שחל בשבת - לא דבר של מה בכך.. תוודא שהיא גם נדה ושיש לה כמה דורות אחורה איזה סבא גוי).

האיסור ההוא

אין לי אִתה פנטסיית מין. אבל אם היא תרצה, סביר שגם לי יהא חשק. ומן הראוי לא להרהר במין במין-יום-שכזה אפרופו שמוצ: אני, שהילך פעם בקפוטה, כופר גדול ממנה

mister xy

New member
סבא לא מספיק, עדיף סבתא.

ייחוס האם הוא זה שקובע לעניין היהדות.

ערוצי דמשודרים בארץ: או שהם כמו MTV, CNN ; או

שהם כמו DISCOVERY ז"א עם כתוביות עבריות בימים כתקונם; או שהם כמו ערוץ 10

למעלה