הכנסת אורחים

mister xy

New member
הכנסת אורחים

יש כאן בפורום כמה אנוסים שמחפשים מקום להתאכסן בו במשך החג כדי שיוכלו לאכול ולשתות וכו' ללא חשש. אם יש מישהו/י שיכול/ה לארח או כל רעיון אחר תבוא עליו ברכה. יש כאן הזדמנות אחרונה לקיים מצווה חשובה בערב יום הדין...

נבוזרדן

New member
תל אביב רבתי

חדר ליחיד או לזוג, או לשני יחידים שלא חוששים לחלוק מיטה זוגית. פרטים במסרים - אבקש שיפנו אך ורק כאלו שאוכל לקבל אישור על מהימנותם מהמנהל או המנהלת. גחט.

אגס 10

New member
רעיון יפה ומבורך

או יותר נכון,עוד רעיון טוב ומועיל מבית מדרשו של הפורום היקר.

משתוקק10

New member
רעיון מעולה.

אם אשאר בבית בחג, אשמח לארח כל מי ומי. העניין הוא שאני גר בעיר חרדית.

אני גו בעיר מעורבת

אז אולי אי"ה לפחות בשנה הבאה אארח . שנה טובה לכל בית ישראל ואף לגר ולעובד הזר ולכל שאר באי עולם, בתנאי שנפשם זכה

אולי אועיל בע"ה

לארח -- הייתי מאד שמח, אבל הפעם אורח אני בעצמי ביום כפור. אם מישהו ירויח" מדו שיח טלפוני אתי במהלך החג או לפחות ע"י דו-שיח אתי ע"י סמס-ים במצב רוטט -- מאד אשמח !

ההודעה שלך מעצבנת אותי קצת

אנחנו הזמנו חברים - הם אמרו שחבל שיחסי ידידות נפגמים בגלל כמה שקלים והם לא רוצים לבוא. הזמנו עוד חבר - הוא אמר שהוא חייב להיות אצל הרבי כדי שלא ישימו לב שהוא נעדר ולכן לא יוכל לבוא. אז זהו שאני לא מתחננת יותר כולכם יודעים שהבית שלנו פתוח אנחנו נשרוד את כיפור גם בלי אורחים יש לנו טלויזיה, אינטרנט, מיזוג, אוכל, שתיה, מקלחת, ושתי מיטות נוחות בנוסף למיטה שלנו ואפילו בית כנסת אם ממש ממש נרצה. שיהיה לכולכם צום קל!!

אמא לא מרשה להכניס זרים הביתה

זרים = דוסים, מחבתי"ם ושאר מרעין בישין. אם תוכיח שאתה מכוחותינו, אתה יותר ממוזמן.

זה שאני גם צם וגם אוכל וגםקורא וגם כותב בכפור

זה מספיק ? אם לא -- מה עלי לעשות כדי שייראה טוהר כפיי ? בידידות

למעלה