הכנה ל-GRE

Philip Jr

New member
גם אני לא..

לא הבנתי אם ההערה כוונה אליי.. בכל מקרה גם אני הייתי מתחיל עם הידע התאורטי בספרים ומשם ממשיך לסימולציות. הנקודה הייתה שסימולציות קיימות היום גם דרך הדיסקים, האתרים והגישה למובייל שמקבלים יחד עם הספר ולא רק מ - ETS. כל החברות, פרינסטון, קפלן וכדומה מספקות בין 5-10 מבחנים ממוחשבים מלאים עם הרכישה של הספר.

aynatk

New member
אין שום הערה

כול אחד נותן טיפים, ובאמת שיש ים של חומר ללימוד
בלי להכנס יותר מדי לעומק, המלצתי על ЕTS כי המתכונת של המבחן השתנה לפני שנה ולחברות אין מספיק דוגמאות אמיתיות, המבחן הוא גם אדפטיבי ויש נוסחאות מסובכות לחישוב ציון סופי. אז על מי לסמוך יותר אלה לא על חברה שאחראית על ההמבחן?
סתם, לי הייתה הפתעה רעה במבחן לגלות שסימולציות לא היו מספיק דומות.

Philip Jr

New member
אני ממש לא סומך על ETS

במיוחד עכשיו שיש לי מכרים שעובדים שם ואני שמעתי סיפורים מבפנים..

סוגיה מעניינת את מעלה.. אני בהחלט תמיד השתמשתי בחומרים של ETS, אבל גם תמיד זכרתי שהאינטרס שלהם הוא שלא תהיה הכנה למבחן כלל.. תעשיית ההכנה למבחנים האלו ועצם המושג של הכנה למבחנים האלו הוא בניגוד לאינטרסים של ה - ETS, או היוצרים הרשעים של הפסיכומטרי, מתא"ם וכדומה. מדוע? בין השאר כי ETS רוצים לעשות כסף, וכמה שיותר. אפשר לראות זאת בנהלים של המבחן החדש למשל.

ואז נשארת השאלה מדוע לא היה דמיון סובייקטיבי בין הסימולציות למבחן, ויש כל מיני אפשרויות.. אולי למשל פשוט הצלחת יותר או פחות מאשר בסימולציות, בגלל דברים כמו הלחץ במבחן? אני הצלחתי יותר במבחן האמיתי מאשר בסימולציות, ומבחינתי אם קשה באימונים וקל בקרב אז אין תלונות..

aynatk

New member
יוצרים רשעים אפילו רשעים מאוד.

אני לא סומכת על שום חברת הכנה. זה יותר know your enemy

תשובה לשאלה שנשארה: לא היה דימיון אובייקטיבי בין סימולציה למבחן כי עשיתי מבחן לפני שנתיים . בדיוק בתקופה שהחליפו את המבנה. לא היו סימלציות טובות. ETS הייתה הכי קרובה למבחן האמיתי אבל עדיין היו הרבה הבדלים. הציון בסימולציה היה סקלה של 800 וצין במבחן בסולם החדש. כך שעדין אין לי מושג האם עשיתי במבחן יותר טוב או פחות טוב.
דוגרי לא משנה אם התקבלתי אבל במבט אחורה יודעת מה הייתי ממשנה-על סמך זה המלצתי. מן הסתם, זה ניסיון אישי ולא מייצג את כלל האוכלוסיה.

Philip Jr

New member
עשינו באותה התקופה כנראה

אלו היו ימים קשים ימי המעבר.. אני עשיתי את הישן פעם אחת ואז את החדש בפעם השנייה.

למעלה