הכנה לקראת העתיד...

FuxPavel

New member
הכנה לקראת העתיד...

כמו שראית בימים האחרונים כמה דמגוגים חדשים הצטרפו אלינו לפורום, אני צופה גל חדש ככל שהבחירות תהיינה יותר קרובות, אני מציע פשוט להתעלם מכל הטרולים ובכך לא תהיה להם מוטיבציה להמשיך להטריד...

mishauli

New member
מצטרף לקריאתך, כי הרי מטרות הפורום:

"פורום שינוי הוא כלי נוסף לתקשורת והחלפת רעיונות ודעות בנושאים שונים שעל סדר היום הפוליטי והמדיני, בקרב חברי המפלגה ואוהדיה. פורום זה נועד לדיונים בקשר למפלגת שינוי, מעשיה ומחדליה". לכן אני מצפה מ"חברי המפלגה ואוהדיה" להתעלם מהודעות מתנגדי המפלגה. בייחוד מאלה שכל מטרתן להלל, לפאר, לשבח, לרומום וכד' את אמיר פרץ.

יש לנו את הכלים המתאימים לטפל בהם

זאת לא מערכת הבחירות הראשונה שלנו בפורום.

אשרת

New member
מיותר לחלוטין.

אתה מוזמן באופן פרטי לא להגיב להודעות שלא נראות לך, אבל לא לפתוח יוזמה ברורה להחרמת משתתפים בפורום כי לדעתך הם דמגוגים או טרולים. כמו שגרשון אמר - אנחנו יודעים כבר לטפל באנשים כאלו גם מבלי לסתום כרגע לאיש את הפה שלו. ואגב, היה פה מישהו שטען לגבי האנשים שמפארים את פרץ וכו'. זה גם מה שקורה בפורומים אחרים, שתומכי שינוי מהללים שם את שינוי על ימין ועל שמאל. לדעתך צריך לחסום אותם מהפורום שבו הם כותבים?

mishauli

New member
לא לחסום, רק להתעלם. גם אני כותב

מדי פעם בפורומים של מפלגות אחרות, אך לא כתועמלן מטעם "שינוי".

topaz300

New member
אני רחוק מלהיות תעמולן רק לא מבין

מיהו קהל היעד של שינוי מי יצביע לה למי אתם קוראים שכבות הבניים

אשרת

New member
אנשים כבר הגיבו לך על זה.

אבל אתה בוחר להתעלם מזה. אתה ממשיך לטעון ששינוי פגעה בשכבות הביניים. אז גם הוכיחו לך שלא, אבל אתה שוב פעם - מתעלם מזה. עם אנשים שמתעלמים ממה שכותבים להם, אין הרבה מה לעשות, האמת.

topaz300

New member
ממש לא ענו

אם לדעתם של כמה מפה ששכבות הבניים הם זוגות שמרווחים מעל 14000 ש"ח בחודש. אז הרי שזו קבוצת אוכלוסיה קטנה . ולא רוב במדינה וככזאת אתם מפלגת נישה קטנה

אשרת

New member
הם כן ענו לך.

זאת הבחירה שלך אם לקבל את התשובה שלהם או לא. אתה בוחר שלא לקבל, משום שזה לא תואם את האנג'דה המדהימה שלך "אתם מפלגת נישה קטנה". בחיי, אתה משעשע.

לאט לאט אתה מראה את כל המאפיינים

של טרול מצוי. הנה, כאן, נתתי לך תשובה מפורטת. אבל אתה בוחר לכתוב שטויות. תהיה בריא, מבחינתי אין תועלת לענות לך יותר, בכל מקרה אתה לא קורא או לא רוצה לקרוא (לא נדבר על להבין) את מה שכותבים לך. זכותך לחלוק על ההגדרה שלי כמובן (שהיא הגדרה יחסית מקובלת), אבל אל תטען ש"ממש לא ענו".

שאלה

כמה מנדטים שווה להערכתך מעמד הביניים? ואני מתכוון לכל מעמד הביניים, שעל פי התזה שלך מדובר בעשירונים 3-9, אז כמה הוא שווה במנדטים להערכתך? ואיך זה ששינוי לא הגיעה למספר המנדטים ששווה המעמד הזה, אם היא מייצגת אותו? או שאולי הייצוג של מעמד הביניים ע''י שינוי הוא חד-צדדי ואין לה מספיק מנדטים לייצג אותו?

טוב, ניתן תשובה

מעמד הביניים שווה, בערך 84 מנדטים. אם אתה מכליל גם את העשירון העליון נגיע לפוטנציאל של בערך 96 מנדטים. אבל... מתוכם ישנם לא מעט דתיים ומסורתיים שלמשל מתנגדים לנישואים אזרחיים ודווקא מעוניינים בהגדלת התמיכה במוסדות דת ולכן רובם המכריע לא יצביע לשינוי. מתוכם ישנם אנשים שמאוד אכפת להם מנושאים מדיניים (הרבה הרבה יותר מנושאים אזרחיים) ולכן יצביעו לעבודה ו/או לליכוד. מתוכם ישנם סוציאליסטים מושבעים שלא יוכלו גם הם להצביע לשינוי. לפיכך, שינוי קיבלה 15 מנדטים. אני משער שהפוטנציאל המקסימלי של "שינוי", נכון לעכשיו, מסתכם בסביבות 25-30 מנדטים. מן הסתם קשה מאוד למקסם את הפוטנציאל. אני מקווה שאנשים יבינו שהכלכלה באמת השתפרה ושאימוץ המדיניות הכלכלית של שינוי עשה רק טוב למדינה. במקרה כזה יתכן מאוד שאנשים ישנו את הדעות הבסיסיות שלהם והפוטנציאל שלנו יגדל, אבל תהליך שכזה דורש זמן. לצערי חלק גדול מהאנשים אוטמים את האוזניים והעיניים ולא מוכנים להסתכל על הנתונים והעובדות שסותרות באופן בוטה את הדעות שלהם. אפילו בפורום הזה אפשר לראות את זה. לא משנה כמה נתונים שמפריכים טענות אני אביא, אני לא אצליח לשכנע את מי שמאמין שהיום הוא לילה. גם אם הוא יראה את השמש זורחת בכל העוצמה הוא עדיין יאמין שעכשיו לילה. ככה זה, מה אפשר לעשות.

אם כך אינכם מייצגים את מעמד הביניים

אתה אומר בעצמך שמעמד הביניים זה לפחות 84 מנדטים, ובכוונה אני הולך למספר הכי נמוך, אז איך מפלגה שקבלה 15 מנדטים יכולה לטעון שהיא מייצגת מעמד שמונה 84 מנדטים, כאשר מספר המנדטים שהיא קיבלה מהמעמד הזה, אם נניח לרגע שכל המנדטים שקיבלה שינוי אכן באו רק ממעמד הביניים ולא חלקם גם מהאלפיון העליון שרואה בשינוי מפלגת נישה שלו, כשלא קיבלתם מהמעמד הזה שאתם טוענים שאתם מייצגים אותו אפילו רבע מהמנדטים? אתה יכול להסביר לי את זה?

אולי במקום להיות מובך, תתן תשובה?

אולי במקום להיות מובך, תתן לי תשובה רצינית לשם שינוי? איך זה שמתוך 84 מנדטים פוטנציאליים קיבלה שינוי רק 15, וגם זה בערבון מוגבל, אם שינוי טוענת שהיא מייצגת את המעמד הזה שעל פיך מונה 84 מנדטים? אלא אם כן תטען ששינוי מייצגת רק אנשים ספציפיים במעמד הזה ולא את כל מעמד הביניים כפי ששינוי מצהירה.

טוב, אם אתה מתעקש

כל מפלגה פונה לקהל מסוים. מן הסתם יש חפיפה בין קהלי היעד. למשל, מפלגות העבודה והליכוד מתיימרות לייצג את המרכז הפוליטי (כאשר העבודה מתיימרת לייצג גם את השמאל והליכוד מתיימר לייצג גם את הימין). עכשיו, נניח, לצורך הדוגמה, כי יש 12 אנשים בישראל. 4 אנשי ימין, 4 אנשי מרכז ו 4 אנשי שמאל. במקרה כזה, קהל היעד של העבודה יהיה 8 אנשים (4 אנשי שמאל ו 4 אנשי מרכז) ואילו קהל היעד של הליכוד גם הוא יהיה 8 אנשים (4 אנשי ימין ו 4 אנשי מרכז). במקרה כזה אני אטען שהפוטנציאל של כל מפלגה הוא 8 אנשים לכל היותר. הבנת את זה ברוך? יש 12 איש, אבל סה"כ הפוטנציאל הוא 16 איש (כי יש חפיפה של 4 אנשים). ולענייננו, שינוי פונה בעיקר לכל אלו שמוגדרים "מעמד ביניים" ומנסה לשכנע אותם שהיא צודקת. מן הסתם, יש בין אנשי מעמד הביניים חרדים (מעט מאוד), ערבים, אנשי ימין קיצוני ואנשי שמאל קיצוני. כל אלו אינם נכללים בפוטנציאל אם כי המפלגה מתיימרת לייצג את האינטרסים שלהם. במידה מסוימת, איש מעמד הביניים אשר הוא שמאל קיצוני שילם פחות מיסים כתוצאה מהאג'נדה של המפלגה ולפיכך המפלגה אכן "ייצגה" את האינטרסים שלו, במידה זו או אחרת. לטענתנו, הגישה שלנו היא הטובה ביותר למדינה בכלל ובפרט לאנשי מעמד הביניים שלדעתנו הם הנפגעים העיקריים ממדיניות הקצבאות, למשל. הבנת? אם לא, לא נורא, תנסה לחשוב על זה קצת ותצליח להבין למה התכוונתי.

topaz300

New member
עוד פעם הוא טוען "מעמד הבניים"

תנסה פעם אחת להסביר מי אלה מעמד הבניים זוהי מילה כללית

מה שאומר שאתם לא מייצגים את כולם

רק אנשים ספציפיים במעמד הביניים שהם אפילו לא רבע ממנו. יש הבדל גדול בין רוצים לייצג את כולם לבין מייצגים כולם. אז לפחות אל תזרקו סתם משפטים חסרי שחר לאוויר כי זה לא משרת אותכם, זה רק פוגע בכם.

למעלה