הכנה לנשיקה

try me1

New member
הכנה לנשיקה

אנשים טובים, שאלה קצת מוזרה...אבל שתמיד מפריעה לי. איך אתם יזמים קרבה לכדי נשיקה. ז"א נניח אחרי דייט עם בחורה: אתה מלווה אותה הביתה ברגל/ברכב. מדברים...פתאום נהיה שקט. ואז מה? איך אפשר להתקרב אליה כדי לנשק. ז"א נגיעה קודם בפנים? לשאול אותה אם אפשר לנשק? פשוט אני תמיד מסתבך בקטע הזה. מנסה להתקרב לאט אבל זה מרגיש כ"כ מטומטם. אני יודע ששאלה תמוהה ומוזרה אבל תספרו על הטריקים שלכם (ובבקשה בלי תשובות "זה פשוט קורה"...כי לפעמים זה לא זורם)

d e m o sthenes

New member
כמו שוויל סמית' מלמד בסרט Hitch'

אם לפני הפרידה הבחורה כאילו מתמהמת, משחקת עם המפתחות של הבית אז זה אומר שהיא רוצה.

Musi© Gi®l

New member
לא לשאול אותה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולא לבקש

רשות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vesper Lynd

New member
המממ...

טוב, אז התחלתי לצאת עם מישהו לפני קצת פחות מחודש ודייט ראשון לא היה כלום, דייט שני היינו בקולנוע והוא גם לא ניסה כלום חוץ מלהחזיק ידיים וקצת ליטופים (מאוד ... נחמד!) בכל מקרה, הוא החזיר אותי הביתה, ישבנו ברכב וקצת קשקשנו כשאני תוהה לעצמי "נו, מתי הוא ינשק אותי כבר" הרגשתי שזה פשוט לא הולך לקרות למרות הפסקות שתיקה מביכות והחלטתי להתחפף אמרתי לילה טוב, פתחתי את הדלת ואז הוא אמר רגע, הסתובבתי חזרה אליו והוא נישק אותי. ובקיצור- פשוט לעשות! לא משנה איך, פשוט לעשות!

Vesper Lynd

New member
לא, זה תפקיד הגבר.

אני לא שוביניסטית ולא פמיניסטית, אבל אני כן סקסיסטית וליזום מגע ראשון הוא תפקיד הגבר.

RichardSmith

New member
הנשיקות הכי טובות שלי היו כאשר הנשים יזמו.

אבל זה רק כי אני שרוט. לא אוהב את חלוקת התפקידים הזו.

Vesper Lynd

New member
אז בעיני אתה לא מישהו שהייתי מקדישה

לו טיפת זמן ותשומת לב. גבר צריך ליזום, אם הוא לא יוזם הוא לא גברי.

uri80

New member
זה שהוא צריך ליזום, לא אומר שלך אסור...../images/Emo3.gif

amitk80

New member
זה מאד מעניין

כל השרשור הזה. האמת שבאוניברסיטת חיפה מתחיל השבוע קורס בנושא סקס וזוגיות לציבור הסטודנטים הגברים (אני משער שלנשים זה יפתח מאוחר יותר).. נק' מעניינות

טוב, אז כמה דברים:

האחד, מוזר מאוד שהודעה שכזו מתפרסמת בפורום הסטודנטים. זרים עוד עלולים לחשוב שהסטודנטים הם כאלה אפסים ולוזרים שלא הולך להם עם המין השני, ואז הם יאמרו לעצמם: "נו, ברור שכל היהודים זוכים בפרסי נובל! הם הרי לא עושים כלום עם נשים! כאלה אפסים! כל היום על המחקר שלהם!" השני, עכשיו עם כל החקיקה בנוגע להטרדה מינית, זו בעייה כרגע לנסות לנשק בחורה ואז לברר שהיא בכלל לא מעוניינת... אתה עוד עלול לשלם על כך מחיר יקר. בד"כ, הרגע המאוד מאוד מיוחד של הנשיקה אמור להיות מאוד ברור לשניכם, ושניכם אמורים "לשדר על אותו גל"... תאר לך, היא מתקרבת אליך, ואתה אליה, ואז היא רוצה לומר לך שיש לך ברחש או פרת משה רבנו על הצוואר והיא רוצה להעיף אותו בנשיפה, ואתה מפרש את זה כהתקרבות לנשיקה... היא עלולה להגיש כנגדך תלונה על הטרדה תוך פחות מחמש דקות... בקיצור, למה אני מאריך בדברים? אתה כבר ילד גדול, ואתה אמור לדעת מתי הרגע הזה מגיע... דאנטה

RichardSmith

New member
../images/Emo6.gif

"תאר לך, היא מתקרבת אליך, ואתה אליה, ואז היא רוצה לומר לך שיש לך ברחש או פרת משה רבנו על הצוואר והיא רוצה להעיף אותו בנשיפה..."

try me1

New member
לא יודע למה

ברכב תמיד קשה לנשק יש מרחק עצום בין שני המושבים

RichardSmith

New member
במושב האחורי? ../images/Emo3.gif

יש רכבים אמריקאים שהמושב הקדמי הוא מושב גדול כמו האחורי...

למעלה