הכנה לחורף

../images/Emo79.gif../images/Emo39.gifרחלי ברוכה הבאה...והעולם

מתחמם כל הזמן........לאט לאט לאט לאט - הכדור הולך ונעשה חם, ואפילו תרתי משמע........... אהבה??????????? מצרך נדיר.............. ישנם ניצוצות פה ושם......... אבל פה בפורום - מלא אהבה................. ........בדרך כלל.............

Sודית

New member
ערב טוב וברוכה הבאה, רחלי...ו ר ד..

גם לך ערב טוב....שלומך??? אך מי יתר רק אהבה.... עם אהבה הכל נראה אחרת. תארו לכם "קצת" אהבה בינינו לבין הערבים שכולם שינאה כלפינו.... איך היה נראה הכל אחרת....לו יהי.... סודית לפעמים בתקווה.

Sודית

New member
ישאל, מה זה שחקנית חיזוק????

תודה על השיר המקסים. ואיזה שחקנית סודית???

רחלי ברוכה הבאה ../images/Emo141.gif

יש לי חדשות בשבילך. בקשר לחום...... אל תדאגי.....החור באוזון הולך וגודל ורק שלא יהיה יותר מדי חום שימיס את כל הקרחונים.....ויציף את כדור הארץץ.... ואהבה ? את דואגת לעולם...? נחמד. "עניי עירך קודמים".

magy

New member
הכן רכבך לחורף.....

אורות, מגבים, צמיגים...........אפשר גם מראות.... לנגב את האדים.....מדי פעם..... וולקם רחלי........שלחתי לך מסר.....מזמן.....

פפוש4

New member
רחלי ברוכה הבאה.......

.......לא מבין אותן אלה על כל אחד שמגיע לעזור לבנים ........מגיעות שלוש בנות אופו הצדק (אני יודע לא הכוכב)) ........... .........חוץ מז אני חוזר לאריזה הבוס משגיח ................ביייייייייייייי

שרונהה

New member
רחלי ברוכה המצטרפת אלינו

הגעת למקום חם ומלא אהבה...... פפוש תגיד לי איך אתה אורז??????? כל יום חולצה? בעוד מאתיים שנה תגמור לארוז..........

טשטושה

New member
../images/Emo187.gif ברוכה הבאה ../images/Emo187.gif

תגידו מה שתגידו, שלושה ביום אחד - זה בפירוש שם דבר..... ברוכה הבאה רחלי ! טש

טוסקה

New member
ברוכה הבאה רחלי../images/Emo140.gif

ואני לתומי חשבתי שהעולם צריך תמיד חום באהבה.... אפילו בקיץ

Sודית

New member
עכשיו באים, טוסקה????

מיד לעבודה....להכין שעורים... לא רוצה לשמוע שום תרוצים. סודית נותת ציונים...אחרי.

טשטושה

New member
ט ו ס י נ ק ה -

אופו התרוצצת יום שלם בגשם בקור המממממ אל תעבדי כל כך קשה - זה עושה לכולנו כאן יסורי מצפון
טש

טוסקה

New member
טשטושה חמדתי...

איזה התרוצצתי - 12 שעות בין הטלפונים והפגישות במשרד... וגשם - לא ראיתי אפילו טיפת גשם..... ועכשיו מנסה לקרוא את השרשורים - אבל אני חוששת שאני עייפה מדי...

טוסקה

New member
מה עבודה? רק עכשיו באתי מהעבודה

עוד פעם ללכת לעבודה???? איזה באסההההההההההההה

טוסקה

New member
שרונהה. אולי בגלל שאני עייפה

לא הבנתי מה השאלה...
מה זה עולם עובדים??????

למעלה