הכנה לחורף

פפו

New member
היי רחלי וברוכה הבאה

שמתי לב לעובדת היותך 50- במקום 50+ כפי שנדרש במחוז. אי לכך אבקשך להמציא לנו אישור מההורים המתיר השתתפותך בחבורת הבוגרים. בהצלחה פפו

gilan

New member
היי רחלי גם אני איתך ../images/Emo24.gif

ביחוד אחרי שאימצת לך את הסיסמא שגם אני דוגל בה... Love Is All You Need הגעת לבית חם...

שרונהה

New member
כי האדם - עץ השדה

כמו העץ הוא צמא למים כמו אדם - הוא נשרף באש.... ואני לא יודעת..... אם ציטטתי נכון..... למישו יש ת´מילים של השיר הזה?

שרונה - כי האדם עץ השדה/נתן זך

נתן זך "כי האדם עץ השדה". כִּי הָאָדָם עֵץ הַשָּׂדֶה כְּמוֹ הָאָדָם גַּם הָעֵץ צוֹמֵחַ כְּמוֹ הָעֵץ הָאָדָם נִגְדַע וַאֲנִי לֹא יוֹדֵעַ אֵיפֹה הָיִיתִי וְאֵיפֹה אֶהְיֶה כְּמוֹ עֵץ הַשָּׂדֶה כִּי הָאָדָם עֵץ הַשָּׂדֶה כְּמוֹ הָעֵץ הוּא שׁוֹאֵף לְמַעְלָה כְּמוֹ הָאָדָם הוּא נִשׂרף באש וַאֲנִי לֹא יוֹדֵעַ אֵיפֹה הָיִיתִי וְאֵיפֹה אֶהְיֶה כְּמוֹ עֵץ הַשָּׂדֶה כִּי הָאָדָם עֵץ הַשָּׂדֶה כְּמוֹ הָעֵץ הוּא צמא למים כְּמוֹ הָאָדָם הוּא נִשׂאר צמא וַאֲנִי לֹא יוֹדֵעַ אֵיפֹה הָיִיתִי וְאֵיפֹה אֶהְיֶה כְּמוֹ עֵץ הַשָּׂדֶה אָהַבְתִּי וְגַם שנאתי טָעַמְתִּי מִזֶּה וּמִזֶּה קָבְרוּ אוֹתִי בְּחֶלְקָהּ שֶׁל עָפָר וָמַר לִי, מַר לִי בַּפֶּה כְּמוֹ עֵץ הַשָּׂדֶה כְּמוֹ עֵץ הַשָּׂדֶה

שרונהה

New member
תודה לך ורד יקרה....

איזו השקעה...... השיר והניקוד....... אני מאוד אוהבת את השיר הזה בביצוע של נורית גלרון.... העתקתי לי את המילים כדי שאוכל לשיר אותו כמו שצריך..

למעלה