לפי דעתי יש הבדל
(חה חה, אני עובדת על ההתנסחיות שלי ויש לי הרגשה שההודעה לא תצא לי ברורה מספיק...) גם "אי נוחות" או "קושי" יכולים להיות מאד קלים ופשוטים! הרי בתכל'ס, אם את עובדת בצורה קלה ופשוטה- שום דבר לא יכול לעצור אותך! לך(האם זה בסדר שאני כותבת עלייך את זה? נראה לי שכן
אבל אם לא... אז תגידי) הכל קל ופשוט! נגיד אם יש בעיטה ש"קשה" לך- את יכולה להחליט שאת עושה את אותה הבעיטה (ולא מתחמקת בטענה ש"קשה לי"), בשאיפה לעשות אותה מושלמת אך בצורה שתיהיה לך קלה ופשוטה! עבודה פנימית על הפטרות מאמונות והקשבה לגוף (ולא לאמונה שזה "קשה"/"לא נעים"), או שטיפת מוח לעצמך על כמה שהבעיטה תקדם אותך ותתרום לך (מבלי לשקר לעצמך כמובן) ופיתוח מוטיבציה על ידי זה. אני גם חושבת שלהתחיל להגיד על דברים שהם קשים ולהרתע מהם זה בעצם לא עבודה על "קל לי ופשוט לי" אלא החלטה להמנע מדברים מסוימים שקיימים בעולם ושיתרמו לך. כל הרעיון זה להפוך את הדברים ה"קשים" ל"קלים", לא?
(חה חה, אני עובדת על ההתנסחיות שלי ויש לי הרגשה שההודעה לא תצא לי ברורה מספיק...) גם "אי נוחות" או "קושי" יכולים להיות מאד קלים ופשוטים! הרי בתכל'ס, אם את עובדת בצורה קלה ופשוטה- שום דבר לא יכול לעצור אותך! לך(האם זה בסדר שאני כותבת עלייך את זה? נראה לי שכן