הכל קורה!!!

הצופה.

New member
הכל קורה!!!

האם הלכת עם המחשבה הזו עד הסוף מה זה אומר על החיים בהם אתה חיי?
האם גם המחשבות הרגשות התחושות התיכנונים האושר המדיטציה סבל
אם יש משהו שניתן להוציא "מהכל קורה?"\
נניח אתה לא רוצה את המציאות כמו שהוא, האם זה אומר שגם זה משהו שקורה??

פרעה10

New member
אין וכוח עם מה שמופיע ...

מציאות של עובדות ...רק שים לב מה רואה את כל זה ....אור ואהבה

פרעה10

New member
יש דיווח על מה שקורה ...

יש מה שער למה שקורה ...אחרת לא היה דיווח ...אור ואהבה

Mist2

New member
האם המחשב קיים?

הוא בסה״כ מכלול של חלקים שהרכיבו ביחד וקראו לו מחשב.

הצופה.

New member
זה עוד יותר מרע את המצב

מחזק את זה שאין שם אף אחד ...נראה כמו סוף החקירות של "האני"

Mist2

New member

מעשה שהיה: בודהיסט גדול, איש שהגיע להארה, הוזמן על-ידי המלך ללמדו. שמו של הנזיר היה נגסנה…
השליח שהלך לנגסנה חזר בתמיהה גדולה משום שננגסנה אמר, 'אם הוא מזמין, אני אבוא, אך אמור לו בדיוק שאין אחד כמו 'אני'. אני אינני עוד.'…
מלינדה (המלך) אמר, 'איש זה נראה בלתי-הגיוני, מטורף. אם הוא איננו, אז איך יוכל לבוא? אך בעצם זה שיבוא, הוא יוכיח שהוא ישנו.'
נגסנה בא. המלך קיבל את פניו בשער והדבר הראשון שאמר היה, 'אני תמה; באת למרות שאמרת שאינך.'
נגסנה אמר, 'עדיין אני אומר זאת, אך הבה ניישב זאת כאן.'
המלך שאל, 'ראשית אמור לי; אם משהו איננו, איך הוא יכול לבוא? אם מלכתחילה הוא איננו, יוצא מכך שאין באפשרותו לבוא – ואתה באת. הגיון פשוט הוא שאתה ישנו.'
נגסנה צחק ואמר, הבט ב-מרכבה בה באתי, אתה קורא לזו מרכבה? המלך אמר, 'כן'.
נגסנה אמר לחסידיו לסלק את הסוסים. הסוסים סולקו ונגסנה שאל, 'האם הסוסים הללו הם מרכבה?'
המלך אמר, 'כמובן שלא!'
ואז בהדרגה הוא סילק מן המרכבה חלק אחר חלק, סולקו הגלגלים, והוא שאל, 'האם הגלגלים הללו הם המרכבה?'
והמלך אמר, 'כמובן שלא!'
כשהכל סולק ושום דבר לא נשאר, נגסנה שאל, 'איפה המרכבה שבאתי בה?… מעולם לא סילקנו את המרכבה, וכל מה שסילקנו, אתה אישרת שאינו המרכבה. היכן המרכבה אם כך? בדיוק באותו אופן קיים נגסנה…'

מתוך "טאנטרה ההבנה העילאית" / בהאוון שרי ראגניש

פרעה10

New member
מה שאנחנו באמת ...מה שהכל ...

קורה בנוכחותו ...[ בטעות אנו אומרים שזה אני ....שיש מישהו שחושב ..שמרגיש ... ] אך מה אם יש רק מודעות ...יש רק ערות אינטילגנטית לכל מה שמופיע .....נדרשת כאן קפיצת הבנה ..כי המינד מתנגד לרעיון הזה ...אך זו האמת ....אור ואהבה

Mist2

New member
מה אנחנו באמת?

האם יכול להיות שיש עוד מישהו שרואה ומבחין?

פרעה10

New member
מודעות טהורה ...זה לא מישהו ...

אין אף אחד ...הסבל שלנו נובע מהאמונה שיש מישהו ....אור ואהבה

Mist2

New member
אני רעב

מי אמר את זה? והאם המודעות הטהורה ראתה את זה?

פרעה10

New member
נפלא .....שמעת פעם כלב אומר :

אני רעב . כשכלב רעב הוא אוכל .רעב ....זה תחושה ....כדי שהגוף ישביע את עצמו ...לא נדרשת האמירה :אני רעב ....זה קורה מעצמו בין אם תופיע האמירה או שלא ...אך ברמת האשליה כאשר יש אמונה שיש מישהו שמחליט ובוחר אזי מתלבשת האמירה הזו על תחושה שמופיעה מעצמה ....כאשר יש כאב שיניים ...אנחנו החלטנו שהוא יפרוץ או שזה מופיע מעצמו ...אך מופיעה האמירה "יש לי כאב שיניים ".... עוד דוגמא ...אתה יכול לשלוט על צמיחת שערות הראש ....לא ...זה קורה מעצמו ....כך גם עם כל פעולות הגוף ...עכול ...לב..נשימה ...זה קורה מעצמו ...האשליה שלנו היא שאנו חושבים שיש מישהו שעושה ...אך זה קורה מעצמו ....טיף טיפה של צומת לב ....אור ואהבה

Mist2

New member
יופי, אז הוצאנו את החשיבה או האמירה

כאשר מופיעה תחושת רעב, מי אחראי לה, ומי מבחין בה?

פרעה10

New member
נפלא ....מופיעה תחושה ....היא ..

מופיעה מעצמה ...המודעות הטהורה ..או האמת ...המילה לא חשובה ...היא זו שערה לה ...כל מה שיש ברמה הראשונית זה ערות לתחושות שמתרחשות בגוף כל הזמן ....האשליה היא שעל התחושות מתלבשת ההגדרה שאני עשיתי ואני רעב ....וזו המחשבה שיש מישהו שזה קורה לו ...אך התחושות מופיעות מעצמן ...אור ואהבה

למעלה