הכל על "הטורף"

דרכו האחרונה של הטורף (8)

שרשרו לכאן כל מה שקשור ל"טורף": _חוויות __טכניקות ___שאלות ____הגיגים _____דיונים ______מה שבא לכם...

מהו "הטורף"? ../images/Emo63.gif

לכל מי שלא יודע: "הטורף" הוא אולי הסיבה לקיומה של "דרך הלוחמים". זהו כינוי אחד מיני רבים ("המעופפים" זהו כינוי אחר שלהם) לישות אנרגטית שבאה בהמוניה לכדור הארץ לאחר שהגיעה אלינו ממעמקי היקום. היא מלווה אותנו כבר עשרות אלפי שנים. היא השותפה שלנו לחיים. היא חולקת איתנו הכל. "הטורף" הוא הפולש, אשר הפך אותנו ללא-יוצלחים זה עידן ועידנים. דויד ריכז בצורה מסודרת את הודעות ההסבר אודות "הטורף" והוציא מתחת לידיו שני קבצי חובה להדפסה ולקריאה: 1. מיהו לעזאזל "הטורף"? כל האמת! 2. קטעים מספר ההדרכה ל"טורף" המצוי.

שיטות להטריף את הטורף../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

או-קיי, אז להודעה זו נא לשרשר כל שיטה שמאפשרת לנו "להטריף" את הטורף "להוציא אותו מדעתו" (שהיא בעצם דעתנו...
) אני מכריז על כך כעל ססמת הפורום: "להוציא את הטורף מדעתנו" חה חה חה! חואן מאטוס אמר לקרלוס קסטנדה שנפש הטורפים ("המעופפים" הוא קרא להם) איננה יכולה לסבול שקט פנימי
ואחרי שמעמיסים עליה מלאן תלאפים שקט פנימי היא בשלב מסויים לא יכולה לסבול את זה יותר
ואז היא נסה בהפסד... אז זוהי דוגמא. ועכשיו, לטכניקות מיידיות בבקשה!

לעשות דברים בלי סיבה

לצחוק להגיד משהו טפשי לגמרי או לעשות כל דבר שאין לו סיבה הגיונית או אפילו משהו בלתי הגיוני בעליל שממש מעכב אתכם או משהו כזה

זיהוי "הטורף"../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif

או-קיי, להודעה זו אנחנו משרשרים כל התנסות שלנו שבמהלכה (או בדיעבד) זיהינו בבירור את "הטורף" בעצמנו או באחרים. סביב חוויות אלה אפשר לפתוח דיונים שלמים... באהבה, בן

יופיאל

New member
לשחרר את הכעס

לפני כמה ימים עשיתי מדיטציה , ובדרך כלל אני עושה מדיטציה בשכיבה , אבל הפעם עשיתי מדיטציה בישיבה , עם המדריכה שלי. לאחר בערך שעה , שבה כאבו לי הגב והרגליים , וסוף סוף הצלחתי להשתחרר ולהתגבר על הכאב , ובאמת נכנסתי לשקט הפנימי , והייתי מוכן להמשיך לשלב הבא , הבת של המדריכה שלי הפריעה לנו באמצע והיינו צריכים בבת אחת לצאת. זה היה מאוד מתסכל , זה כמו לטפס על סולם לאט לאט ואז לקפוץ פתאום באמצע למטה. הנפילה כואבת. ניסיתי לחזור אחר כך למדיטציה , אבל הייתי מלא תסכול וכעס , וכמובן שלא הצלחתי. בנוסף , היא סתם הפריעה לנו , לא היתה לה סיבה ממשית (חוץ מזה שהיא לא ממש אוהבת שאנחנו עושים מדיטציה) ואז אני יושב בחדר , כועס , והמדריכה שלי אומרת לי לסלוח לה ולשלוח לה אור חמלה , ולא רציתי! כעסתי עליה! אחרי כמה שניות של שקט , התבוננתי פנימה לבדוק מה אני מרגיש , וראיתי שהכעס שולט בי. ועכשיו , אמרתי לעצמי - יש לך שתי ברירות - כרגע אתה נמצא בשליטת השטן/טורף. אתה יכול להמשיך לכעוס ולהיות תחת שליטתו , או שאתה יכול לתת לאור לנצח. באותו רגע אוטומטית סלחתי לה , ושלחתי לה אור חמלה. השתחררתי מיד ונרגעתי
זה לא יאמן כמה היה קל לשחרר את הכעס ברגע שהבנתי שאין לו שום מטרה. ולעומת זאת , זה לא יאמן איך לפני דקה בלבד המצב היה הפוך , לא הייתי מוכן לשחרר אותו! באור ואהבה , יופיאל המלאך

נילאם

New member
הגיגים בליל שימורים ../images/Emo1.gif

רוצה לשתף אותכם בעוד כמה הגיגים לשעת לילה מאוחרת בנושא הטורף הטורף חודר אלינו דרך חמשת החושים ובראשם הראיה. אם רוצים לבדוק איך זה מתבצע הלכה למעשה יש תרגיל פשוט. האמצעים הדרושים : תשומת לב ומודעות אופן הביצוע - לקחת סיטואציה רגילה בתכלית, למשל הליכה ברחוב, בקניון, מפגש עם חברים וכדומה. לשים לב בזמן נתון כמה פעמים תשומת הלב שלנו בורחת למקומות אחרים, עד כמה אנחנו מושפעים מגרויים חיצוניים, עד כמה אנחנו ב"כאן" ו"בעכשיו" ולעומת זאת מה "לוכד" אותנו, לבחון את עצמנו (בלי שיפוט, בטח שבלי!), האם המודעות שלנו נתונה לכל מה שבחוץ (חלונות ראווה, אנשים אחרים, התקהלויות), או שאנחנו מתהלכים שקועים בסבך מחשבות שרק פגישה אישית עם עמוד קוטעת אותן. לבדוק גם את היחס בין השקט הנפשי לבין העולם בחוץ, עד כמה אנחנו נותנים לו לחדור לנשמתנו ומה זה עושה לנו בדיעבד. עוד תרגיל מעיר אפשר לעשות תוך צפיה ב
לנסות להיות מודעים תוך כדי צפייה לאני הצופה, ואז מתרחש דבר מעניין, אנחנו לא "נבלעים" בגירוי שמולנו (גם אם זה "סקס והעיר הגדולה"!) מדיטציה זה המצב שבו סוגרים את הדלתות של החושים עד כמה שאפשר, מגיפים את התריסים, מתרגלים שקט וריכוז עצמי, וכמו שבן אמר, הטורף מסתלק ממקום שבו יש שקט נפשי. אפשר לשלוח את הטורף לשנקין לחפש קצת אקשן!

אשכר

New member
היי לילה שימורים. הנה חלמתי חלום

"אל העולם המואר. תקשיב עכשיו. איך הוא שר:" קמתי עכשיו אחרי חלום שמורים, ויומיים ללא שינה. בחלום ראיתי מלא דברים. היה ממש עמוס באינפורמציה שהמוח שלי היה צריך לארגן איכשהו, כנראה. הקטע המעניין היה בסוף. ישבתי ברחוב מרכזי בעיר, אבל בלילה, כשאין תנועה, ורק כמה קבוצות של אנשי לילה כמוני נשארו בחוץ. לאיזור הגיעו ילדה וילד. הם היו קטנים לפי ההליכה והבגדים, ומייד נמצמדה להם (מישהו הצמיד?) הידיעה שהם בכיתה א´. הסתכלתי על הילדה. היא דיברה אל הילד. שוב, משהו הצמיד אותי לפנים שלה: הייתי מודע אפילו לצורה ולצבע של הנצנצים שהיא הדביקה על העפעפיים התחתונים והעליונים של העיניים שלה. היה לה מבט כ"כ מורכב, שבגללו באתי וכתבתי את ההודעה הזאת: מצד אחד, היא הייתה מאוהבת, והעיניים שלה נהיו רגועות וגדולות, אבל בין-לבין העיניים גם התכווצו ונסוגו, תוך כדי השיחה שלה. זה לא היה רק בעיניים.. זה היה בכל הפנים, אבל הייתי מוצמת לעיניים.

נילאם

New member
כמה מילים על שינה

יש לך ממש אבחנת חלומות דקה! אתה יודע, חלומות זה לפעמים זה הדרך של התת מודע לעשות סדר בכל הרשמים שאנחנו קולטים במשך היום מי שלא ישן הרבה זמן צובר כמות עצומה של רשמים, שיכולים להתבטא כחלומות גדושים, עמוסי פרטים ותחושות. זהו לבנתיים, שולחת את עצמי לישון לפני שאשקע לגמרי במצב מזוגג!

הכל על "הטורף"

פשוט אין לי כוח לפתוח שרשור חדש עם כל הקיצורים והתקצירים אז מתוך עצלנות אני מחדש את השרשור האחרון בנושא זה על ידי כך שאני פותח הודעה חדשה ומשרשר אליה את השרשור הקודם. חה חה חה!!!

למעלה