אבי בן 1231
Well-known member
ברוך דיין אמת. טוב למות עבור קידוש השם!!!!
אני אכתוב, עכשיו, כמו סנגור מכובד כאן בפורום, שמסנגר עליהם בכל סיטואציה, שאי אפשר לדעת את רצונו של ההוא מלמעלה, כנראה, רצה להעניש אותם שהם זילזלו בחייהם כשהם יודעים שיש קורונה וצריך לשמור מרחק ולא להתקהל.ברוך דיין אמת. טוב למות עבור קידוש השם!!!!
הם יגידו רק "ברוך דיין אמת"!!!!אני אכתוב, עכשיו, כמו סנגור מכובד כאן בפורום, שמסנגר עליהם בכל סיטואציה, שאי אפשר לדעת את רצונו של ההוא מלמעלה, כנראה, רצה להעניש אותם שהם זילזלו בחייהם כשהם יודעים שיש קורונה וצריך לשמור מרחק ולא להתקהל.
אולי, באמצעות עונשם, להבא ילמדו לשמור על הנהלים.
אביהם יגידו רק "ברוך דיין אמת"!!!!
הזהר בדבריך מיד משתפרת תוסיף אותך לנאשמים הרוקדים על הדם.
הכול נעשה בזלזול האדםברוך דיין אמת. טוב למות עבור קידוש השם!!!!
תיפח נשמתם של העלובים הרוקדים על הדם כדי 'לעשות' נקודה פוליטית/השקפתית.ברוך דיין אמת. טוב למות עבור קידוש השם!!!!
עזבי כרגע את האסון הנורא שקרה, הכתובת הייתה על הקיר בהיקפים הרבה יותר גדולים שעדיין לא יודעים עליהם ואני, כמובן, מתייחס להתקהלות בדוחק נוראי כאשר אנו בתקופת קורונה.איזה כיף זה לרקוד על הדם...
נכתב במרירות רבה.
אתה כנראה עדיין לא קלטת מה קורה במדינת ההלכה שלנו.עזבי כרגע את האסון הנורא שקרה, הכתובת הייתה על הקיר בהיקפים הרבה יותר גדולים שעדיין לא יודעים עליהם ואני, כמובן, מתייחס להתקהלות בדוחק נוראי כאשר אנו בתקופת קורונה.
איך אושר דבר כזה?
אם לא אושר, איך לא מנעו את הדוחק בשל הקורונה?
תארתי לעצמי שתבוא תגובה מטומטמת, אך אני מתפלא שהיא באה דווקא ממך.איזה כיף זה לרקוד על הדם...
נכתב במרירות רבה.
הגבתי לך?תארתי לעצמי שתבוא תגובה מטומטמת, אך אני מתפלא שהיא באה דווקא ממך.
את הריקוד על הדם את רואה אך ורק במוחך החולני!!!
מצטער אך לא ניתן להבליט יותר!!!!!!!!!!
זה הגופן הגדול ביותר!!!
שום תגובה אינה מטומטמת, כן יש תגובות שאינם מתאימות לך או לי או לאחר.תארתי לעצמי שתבוא תגובה מטומטמת, אך אני מתפלא שהיא באה דווקא ממך.
את הריקוד על הדם את רואה אך ורק במוחך החולני!!!
מצטער אך לא ניתן להבליט יותר!!!!!!!!!!
זה הגופן הגדול ביותר!!!
מסכימה איתך.שום תגובה אינה מטומטמת, כן יש תגובות שאינם מתאימות לך או לי או לאחר.
מסכימה איתך.![]()
מסכימה איתך.
מסכימה איתך
הגבתי לנושא, לא אליך. אתה לקחת את זה אליך.תגובה בה אני מואשם כחוגג על הדם היא לדעתי מטומטמת!
מצטער אך לא הצמדתי לך שום כינוי. הכינוי היה לתגובה.הגבתי לנושא, לא אליך. אתה לקחת את זה אליך.
מבחינתי- אתה רשאי להצמיד לי כל כינוי שתרצה. זה חסר משמעות עבורי.
התגובה שלי היתה לגמרי ענינית, כאמור, מבחינתי זה בסדר אם אתה חושב שהיא מטומטמת.מצטער אך לא הצמדתי לך שום כינוי. הכינוי היה לתגובה.
אם כך צדקתי, גם התגובה שלך לנושא היתה מטומטמת, היות והנושא או כותב הנושא לא הביעו ריקוד על הדם!!!
ועדיין התגובה שלי היתה לגמרי ענינית, כאמור, מבחינתי זה בסדר שאת חושבת שתגובתך אינה מטומטמת.התגובה שלי היתה לגמרי ענינית, כאמור, מבחינתי זה בסדר אם אתה חושב שהיא מטומטמת.
מסכימה איתך.![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.