הכל נגמר...

BaBy BoY14

New member
הם צריכים לשתף פעולה..

אני חושב שמחר אני אסדר הכל..אני מה זה מסובך הלוואי וכל הבעיות האלו יכלו להיעלם פתאום.. אבל בנתיים זה לא קורה..החיים מסתבכים מדי פעם..ואני משתדל להסתדר.. אתם בטח שואלים למה זה הרס כי תבינו.. לראות אותה מחבקת כל ידיד שלה שהיא רואה ושהיא מגיעה אליי היא אפילו לא מסתכלת לכיוון שלי מרגיז..לפעמים יש לי הרגשה שאנחנו ידידים רק שלי קשה או לה קשה.. אני מקווה שזה לא נכון ואני מקווה שהכל יחזור להיות כמו שהיה..

sh53

New member
אם אתם ידידים רק כשקשה ורע על הלב

אז אולי אתם רק תומכים ומסייעים בשעת צרה (לא מזלזלת בזה, זה בהחלט חשוב), אבל לא ממש ידידים - כי ידידים גם יוצאים לבלות יחד. ידידים גם נותנים יחס אותו דבר (אני מתכוונת להודעתך מהשבוע האחרון, שקבעת איתה פגישה, באת עד אליה והיא במשפט אחד אמרה לך לא בצורה "קרה", אפשר לומר הכל - גם אם זה כואב, אבל השאלה באיזה דרך אומרים את הדברים).

BaBy BoY14

New member
לפעמים היא מצליחה לפגוע בי..

היא אומרת שאני גם פוגע אבל ת'אמת אני לא יודע איך.. אם הכאב היה יכול לדבר היא הייתה מבינה אותי יותר.. אבל היא חשובה לי מכדי שאני אעשה סיפור מכל דבר קטן..

As היחידה

New member
ואיי.. אני מזה מבינה אותך..

גם לי יש ידיד... שעושה דברים קטנים שמעצבנים אותי.. ולעפמיים אני שמה לב שאני פוגעת בו בלי לדעת איך פגעתי (וכמובן זה אל היה בכוונה) ולפעמיים הוא פוגע בי.. רק שלי כבר נמאס מהפיגעות האלה... וכמו שכתבתָ :"אם הכאב היה יכול לדבר היא הייתה מבינה אותי יותר.. " רק שאצלי הידיד שלי לא מבין אותי בכלל.. לא נראה לי שהוא רוצה להבין אותי. אז עזבתי תעניין... =\ אני כבר למדתי לעזוב בגלל כל דבר קטן... שזה לא דבר טוב אבל מה לעשות לפעמים מושפעים..

As היחידה

New member
נכון.. ולפעמיים הה]פך.. בגלל זה אני

לא נכנסת ורוצה קשר כרגע... ומנסה לא להתאהב באף אחד.. =\ למרות שזה לא מצליח לי...

BaBy BoY14

New member
אנחנו...

שולטים בדמעות ומסוגלים להפסיק לבכות שולטים בכעס ומסוגלים להפסיק לכעוס שולטים בעצמנו ומסוגלים לעשות כל מה שרק נחפוץ אבל אנחנו לא שולטים ברגשות שלנו.. אנחנו יכולים לגרום להם להשתנות..לא תמיד נצליח.. אהבה היא דבר מקסים אבל מצד אחר היא גם פוגעת מאוד!

As היחידה

New member
כעס זה גם רגש.. חבל שזה נכון..

וכעס אולי אנחנו לא מראים אבל בפנים אנחנו כועסים.. ודמעות... לא יודעת.. אני ילדה שבמקום לכעוס בדרך כלל בוכה... רגישה יותר מידי אני חושבת... אבל דמעות לדעתי זה דבר טוב.. =\ לא יודעת איך להסביר.. אבל אחרי שאני בוכה אני מרגישה טוב.. והאבה היא פוגעת מאוד.. בזה אתה צודק.. לא תמיד אבל כן היא גם..

BaBy BoY14

New member
דמעות בעייניי זו אחת התכונות הטובות

ביותר שקיבלנו.. לא כל אדם ואדם מסוגל להביע את עצמו כשכואב לו או כשהוא עצוב.. בשביל זה ברא הבורא את הדמעות.. כל אדם בעולם בוכה..גם אם הוא האדם המושלם ביותר גם אם הוא הגרוע ביותר.. בכי זו תכונה אנושית! ולפעמים כמו שאמרת היא גורמת להרגשה טובה יותר..

sh53

New member
../images/Emo39.gif

אם את עוזבת בגלל כל דבר קטן שמפריע לקשר בין חברים, אז למה פעם אחת לא לשנות גישה ולבנות את הקשר כמו שצריך? להלחם על הקשר ולא "לזרוק" אותו? תמיד יהיו בקשרים דברים "קטנים" שיפריעו, אבל כל עוד הם קטנים - אז הם קטנים ואפשר לטפל בהם, לעומת מצב שהם גדלים עוד ועוד ואז באמת יותר קשה לטפל במצב, כי לא יודעים מאיפה להתחיל לתקן.

sh53

New member
שווה לברר איך ובאיזה אופן אתה פוגע

יכול להיות שלפעמים אנו פוגעים, גם בלי כוונה תחילה. יכול להיות שבשביל חברות עם אנשים נפלאים, אנו מוכנים לעבור שינוי למען הצד השני, כי השינוי הוא לא כל כך מהותי וקשה בשבילנו (כלומר לא נצטרך לשנות את האופי שלנו לגמרי מקצה לקצה), אבל בשביל הצד השני זה כן מפריע. שווה לבדוק ולברר את הענין, גם כי אולי לאחרים זה גם מפריע.

למעלה