הכל נגמר...

BaBy BoY14

New member
הכל נגמר...

היום זה נגמר..כל השבוע של האי וודאות הזו...אם אני הידיד הכי טוב שלה מה היא מרגישה כלפיי היום הכל מתפוצץ.. אחרי שאתמול ישבתי כמעט שעה שלמה וכתבתי לה דבר מדהים שאני בטוח שהיה מרגש כל ילדה וילדה במדינה הזו ובעולם בכלל נתתי לה אותו היום בבוקר בשיעור הראשון היא הבטיחה שהיא תגיב והיא לא הגיבה גם לא בשיעור השני בשיעור השלישי שלחתי לה אס אמ אס לפלאפון היא הגיבה..ולא כמו שחשבתי שתגיב..היא אמרה: "זה יפה..זה ריגש אותי מאוד.." תחשוב עליי מה שתחשבו אבל לא לזה ציפיתי אחרי כל המילים שהיו שם..זה הלך והחמיר..זה הפך לריב..רבנו כן כן..אחרי אולי שנתיים של ידידות מדהימה עוד מהימים של פעם שהספקנו להיות חברים במשך יום וחצי..זה נגמר..ולפי איך שהיא כנראה שזה לא יחזור למרות שאני מאוד רוצה שזה יחזור.. כואב לי..באמת שכואב לי..
ואני כל כך רוצה אותה שוב..
מה שלא עשיתי בשאר השעות שנשארו לא עזר..

As היחידה

New member
חבל... ../images/Emo10.gif

אני לא יודעת ממש מה להגיד.. נשמע ממש מבאס ומאכזב.. מקווה שתרגיש יותר טוב

enjoi butterfly

New member
אחי תן לי להבין משהו...

אהיתם ידים אבל אתה רצית משהו מעבר והיא לא התיחסה לזה? אמרת לה עוד משהו חוץ מהמיכתב לפי שהיא ידע או חשבה אולי שאתה מתכוון אליה?? לא ממש ברור לי כול זה אני רוצה בקשה הסבר...
ותיהיה חזק גבר!!!

לא חשוב מה... תשלים איתה...

רואים שזה חשוב לך ולא חשוב מה אמרת- תתנצל... תעשה מה שאתה יכול כדי שהיא תחזור להיות יידיה שלך.. לפחות זה...

HaMsTeR

New member
מכירה את זה.. ../images/Emo118.gif

לפני יותר מחצי שנה היה לי ידיד טוב שממש ממש רציתי שיהיה יותר מזה.. (גם יצאנו פעם אחת וכאלה דברים) והשקעתי בערך לילה שלם בלכתוב לו מכתב, ממש מושקע ויפה שהייתי בטוחה שברגע שהוא יקרא אותו הוא ירצה להיות איתי... והמכתב הזה רק גרם לריב נוראי. מאז לא דיברנו.. הוא כבר לא חסר לי ולא כלום, אני התגברתי עליו לגמרי. עכשיו אני די שונאת אותו, למען האמת. נראה לי שפשוט אנשים לא יודעים איך "לאכול" מכתבים כאלה, איך להגיב, מה לעשות.. אני מצטערת בשבילך והלוואי שהייתה לי איזו עצה טובה .. אבל.. סתם חבל.

ואאייייי מזה מצטערת בשבילך ....

שמע, אולי בעצם המכתב הזה מאוד הלחצת אותה.... תן לה את הזמן שלה , אמרתי לך את זה בפעם הקודמת ואני חוזרת על זה , בחורות צריכות זמן לעצמן לחשוב קצת..... לפעמים אנחנו אומרות משהו ואחרי זה מצטערות על זה שוויתרנו בקלות רבה כל כך . הפתרון הכי יעיל בתקופה הזו להתרכז בעצמך ואם היא תרצה משהו היא תמצא דרך לחזור להיות בקשר איתך אפילו אם זה יקח לי חצי שנה - בסוף זה קורה.

נינושש

New member
וואי... אממממממ..

תראה אין הרבה מה לעשות... פשוט תתן לה קצת זמן... אם הזמן לא יעבוד במקרה הזה תלך לדבר איתה ולהתמצל בפניה.. ותגיד לה שאתה רוצה שתחזרו להיות ידידים לפחות! מקוהה שתתעודד... בה ביי!

BaBy BoY14

New member
אז ככה..

דיברנו...והיא אמרה שהאהבה שלי כלפיה הורסת את הידידות בנינו..והיא רוצה שננתק את הקשר עד שאני אתגבר על האהבה שלי כלפייה...זה יקח המון המון זמן...אני יודע שזה לא דבר שיעבור תוך שבוע..וזה מכאיב לי..אני יודע שאני חשוב לה ושהיא באמת רוצה לחזור ולהיות הידידה הכי טובה שלי..אבל היא רוצה שהאהבה תחלוף כדי שהידידות בנינו תשוב להיות טובה כמו פעם..ואפילו יותר..

enjoi butterfly

New member
אחי עם כל הכאב...

אני מבין אותה...היא לא רוצה להיות הקשר עם הידיד הכי טוב שלה.. ומיצד שני היא לא רוצה לאבד אותך אני חושב שזה כי טוב עם כול הכאב שיש לך...סורי..

BaBy BoY14

New member
זה כואב באמת שזה כואב..

אולי זה עדיף אבל לשכוח אותה..זה יכול לקחת המון זמן..במיוחד המחשבה הזו שאתה צריך לשכוח אותה כדי להיות איתה... כאילו שמעכשיו המטרה של החיים היא לשכוח אותה..לחפש אהבה אחרת..הלוואי והייתי יכול הלוואי וזה היה כל כך פשוט.. אולי היא צודקת אולי זה יכול רק להועיל אבל זה יכאב תקופה מסויימת ואולי גם תקופה ארוכה..תקופה כואבת!

BaBy BoY14

New member
נצל"ש...

מה הייתם עושים במקומי אנשים? קיבלתם היום איימייל מחברות הוצאה לאור..ששמה שורות-הוצאה לאור אתם בטח חושבים שהינה זו הדרך שלי להתפרסם עם הדברים שאני כותב.. הם מצאו שיר או משהו דומה שכתבתי באינטרנט הם בקרוב מוציאים ספר מלא ביצירות והם רוצים שהיצירה שלי תיהיה בין כל היצירות.. שני מכשולים בפניי.. *סכום תשלום 490 שקל..שאם תשאלו אותי עכשיו אני מוכן לשלם.. *ההורים שלי..הם בכלל לא יודעים שאני כותב..אין סיכוי בעולם שיסכימו..אני מנסה לחפש דרכים להשיג כסף..אבל אנשים אנ'לא יודע מה לעשות זו ההזדמנות שלי..

As היחידה

New member
לגבי הידידה..

גם לי קרה משהו דומה.. אני התחולתי להרגי משהו לידיד שלי.. בגלל זה פשוט הפסקתי את זה.. לא ממש הפסקתי אבל זה עזר לי לשכוח אפילו תקצת הזה.. כי בסוף מגיעים למצב שאתה העגתה.. באסה ענקית.. וצריך לדעת לאן נכנסים.. בגלל זה אני למשל עצרתי את זה ...

BaBy BoY14

New member
ומה לגבי זה ?

עם אותה ידידה(מלאכית) הכל הסתדר פחות או יותר..היא אמרה שזו תיהיה תקופת התרעננות קצרה..ואני מקווה שזה יעזור לידידות בנינו ואני מקווה שזה יעבור מהר...כי אני כבר מתגעגע אליה.. אבל מה אתם אומרים לגבי היצירה שלי אנשים זה כמו חלום שמתגשם אבל זה פאק לפני כל חלום יש מדרגה ענקית שצריך לעלות.. נתתי לאמא שלי לקרוא את זה והיא אמרה שהיא צריכה לחשוב על זה כי את כל האמת חסר לנו כסף וזה לא בדיוק הוצאה חכמה.. אבל אולי משהו משמיים רוצה שזה יקרה ואיכשהו יהיה לי כסף..

sh53

New member
קראתי שרשור פעם בתפוז בענין זה

לא זוכרת באיזה פורום במדוייק. נשאלה שם השאלה - מי מבטיח לך שאכן יפרסמו את מה שכתבת? מי מבטיח לך שיש תפוצה למה שהם עורכים, גם אם אכן יפרסמו מה שכתבת? אמנם הסכום 490 ש"ח זה לא סכום בשמיים, אבל מצד שני יש מלא נוכלים שמנצלים אנשים אחרים. אני הייתי מבקשת לראות ספר שהם כבר פרסמו, משהו שהם הוציאו לאור או הוכחה שהם אמינים - שאנשים בעבר שילמו להם כסף והם נתנו תמורה בעד התשלום שקיבלו (אם יאמרו לך שזה הספר הראשון שהם מוציאים, אז חכה לספר השני שהם יוציאו). קראתי את זה ממזמן באינטרנט ואם הם לא הוציאו אפילו ספר אחד, אז חבל על הזמן.

sh53

New member
המטרה בחיים - להרגיש טוב

ולעשות הכל למען המטרה הזאת. דלת אחת נסגרה בשבילך, אולי אתה מרגיש שלא תפתח דלת חדשה, אבל אני אומר לך דווקא שכן תפתח דלת חדשה, אבל זה תלוי בך - תלוי אם תיתן לדלת להפתח, אם לא תנעל אותה במפתחות וברב בריח, אם רק תסגור את הדלת ולא תנעל אותה ממש, אם תשאיר לעצמך תקווה ותאמין בה - שיש תקווה ושיש אפשרות שתכיר מישהי אחרת. זה הכל תלוי בך - ברצון שלך לעזור לעצמך. אנו יכולים לפרגן ולתמוך פה המון ועושים את זה בכיף, אבל גם אם נעשה שמיניות באוויר ואתה לא תהיה מעוניין בזה - זה לא יעבוד, כי הרצון לשינוי צריך לבוא ממך קודם. מקווה שהרצון לשינוי - שיהיה לך טוב - יגיע כמה שיותר מהר. המילה "מהר" לא מתארת תקופת זמן X. מהר יכול להיות יום ומהר יכול להיות חצי שנה או שנה, כל אחד בקצב שהלב שלו נרפא ממצבים, אבל גם למילה "מהר" יש סוף - סוף שאנו קובעים אותו (כמו שאמרתי קודם, זה תלוי בנו). בקשר לתת לה זמן ולראות מה הזמן יעשה בענין זה. כמו שאמרתי לך בעבר. יש לה מישהו. האם היית רוצה שאם תהיה לך חברה, מישהו אחר יבוא ויתחיל איתה וייקח לך אותה? מה ששנוא עליך, אל תעשה לחברך (גם אם הוא לא חבר שלך). אם היא שם (במערכת היחסים הזאת), כנראה שטוב לה, נכון שלך כואב שהיא לא שלך, אבל אם אתה אוהב אותה ורוצה בטובתה, התרחק ממנה לעת עתה - זה יהיה גם טוב בשבילך וגם בשבילה.

BaBy BoY14

New member
תודה לכולם..לכם ולכל מי שעזר לי..

העברתי את רוב היום בשיחות עם החברים והידידות באייסיקיו ואפילו איתה.. הבנתי שמידידים כל כך טובים לא יכולה לצאת אהבה.. יש בנינו אהבה..אנחנו אוהבים אחד את השני כידידים..(ככה נראה לי..) ואסור אסור לי לתת לרגשות שלי להשפיע על הקשר שלי..כי ככל שאני אוהב אותה יותר ככה הקשר שלנו יהרס.. כשסיפרתי לה את זה היא אמרה ששום דבר לא מסוגל להרוס את הקשר בנינו.. וכנראה שאהבה מסוגלת לכל.. אבל דיי תם העידן בו נתתי ללב לגבור על המוח לפעמים צריך לתת למוח לקחת שליטה..כי הלב חדש בנושא..ולעיתים קרובות הוא עושה טעיות מרות..

As היחידה

New member
מקווה שתרגיש טוב.. ../images/Emo13.gif ומשהו על הלב

ולא נכון.. לא תמיד הלב לוקח שליטה.. אצלי למשל הלב לא בענינים בכלל.. זאת הפעם ה1000 נראה לי בחיים שלי שאני פוחדת להתאהב במישהו.. כי אז הכל יהרס.. ותאמין לי שיש מצבים שפשוט כדי שהלב ישלוט.. הלב כבר יראה לך תדרך.. המוח לא תמיד מבין ברגשות.. ואני בטוחה שהבסתדי המון.. יש מכרים שצדקתי לגביהם כמו המקרה שקרה לי היום.. כי לא היה טעם.. ומזל שהפסקתי את זה אבל יש כאלה שלא..

למעלה