הכל מתמוטט לי....

הכל מתמוטט לי....

מכירים את התחושה הזאת ? שהכל בבת אחת מתמוטט כמו מגדל קלפים ? בחודש אחד... איבדתי חברה יקרה... אחות לנפש... ואין את מי להאשים מלבד את עצמי... ילדה... אם את רואה את זה... דעי לך שאין יום שאני לא חושב עלייך... שאין יום שאני לא מתפלל לשלומך... והיום שאני זקוק לך יותר מתמיד... אין לי את האומץ להרים את הטלפון, כי תגידי לי בצדק... "עכשיו נזכרת ?" התנהגתי אלייך רע... נטשתי אותך... או כדברייך "זרקתי אותך לכלבים"... כי השקעתי את כל כולי בפיתוח מערכת יחסים, שנראה היום שגם היא מתמוטטת... סליחה לא תעזור... כי מה שוות מילים אם אין להן גיבוי במעשים ? ולא רק אותך... כל חבריי אומרים לי (ובצדק...) כשאתה זקוק לנו אתה יודע להופיע... אבל מה כשאנחנו זקוקים לך ? נעלמת.... והיום... לסיכום... אני מתבשר מה שכבר ידעתי... מקור פרנסתי בסכנה ממשית... יש לי חודש לנסות ולהציל... ואחריו... השיממון, המדבר... כאילו... הכל נופל. והכי נורא... אני יכול להאשים רק את עצמי !! הכל מעשה ידיי... החברים שאיבדתי... אותך ילדה שאיבדתי... העבודה שלי, מקור גאוותי בעבר... שדאגתי בשיטתיות להרוס כל מה שבניתי במהלך 9 שנים... הכל חומק לי מהידיים... אומרים... שהירידה לצורך עליה... ובכן... עושה רושם כי אני נמוך... כל כך נמוך... אולי מפה אצליח עוד לעלות... הייאוש משתלט עלי היום... האופק נראה כל כך מעורפל... והאור במנהרה עושה רושם כי כבה...

בדדי

New member
היי מיקי

יש תקופות בחיים שהכל כביכול נגדנו אנחנו מאבדים שליטה... לפעמים החיים נותנים לנו מכהעל מנת להעיר אותנו ולפקוח לנו את העיניים והלב...ולפי מה שאתה כותב נראה שאתה עכשיו מבין את הטעות או טעויות שלך...תמיד אפשר לתקן , אים לסליחה זמן, גם אם לא יסלחו לך מידית או בהמשך תהליך הסליחה לדעתי צריך להעשות בשבילך ובשביל הילדה שאבדת...לסליחה יש כוח של החלמה... ותזכור: מילים ולחן: ארקדי דוכין יש לי חדר משלי ובחדר יש אור זה כרגע לא אני או אני בשחור. זה נמשך כמעט שבוע או כבר כמה ימים אם תשאל אותי מדוע זה עמוק בפנים. תתגבר תתגבר כך אומר לי הקול להיפגע וליפול כל אחד יכול לכולנו מותר להיות חלשים לא לאטום אזניים לא לעצום עיניים לא לעזוב ידיים גם בימים קשים אפילו בימים קשים. יש לי חדר משלי ובו אני נח כמה כל זה ימשך כמה שמוכרח. בינתיים זה שבוע או כבר כמה ימים אם תשאל אותי מדוע זה עמוק בפנים. תתגבר תתגבר... *קח את הזמן ותחזור לעצמך...

שיריה

New member
מיקי ../images/Emo104.gif

פעם קראתי משפט חכם, "כשעולמך מתמוטט עליך, ראה זאת כהזדמנות לבנות עולם חדש, טוב יותר" היום אני יודעת שאם העולם שלי לא היה מתמוטט עלי מדי פעם לא הייתי מגיעה למה שהגעתי היום, ואם הוא לא ימשיך להתמוטט מדי פעם אני לא אקבל את ההזדמנות הנפלאה, מתוך השבר לצמוח, חזקה יותר ויפה יותר. אם העולם שלי לא היה בסכנת התמוטטות מדי פעם, אז אני הייתי בסכנה לקבל אותו כמובן מאליו. איש יקר, זה נכון מה שאומרים. מתוך הכאב אנחנו מזדככים. כמו כור היתוך. במטרה ליצור מחתיכת ברזל פשוטה יצירת מופת. שום כאב הוא לא לחינם. הכאבים בונים אותנו. ואני יודעת שתבנה.

ה מוזה

New member
כן.. מכירה את התחושה הזו

נדמה שהשמיים נופלים על הראש בכל כובד משקלם האדמה נשמטת לה מתחת לרגליים , חלל של חוסר יציבות כשהכל נראה אבוד נתיב בדרך ללא מוצא .. להתמודד עם כל זה לבד אבל .. הסתבר לי אחכ שהשמיים בעצם חסרי משקל והאדמה מתחת לרגליי שבה לאט לאט להיות יציבה , הניסיון הרע והקשה לימד אותי שיעור אחד ויחיד שתמיד איכשהוא דברים מסתדרים להם .בהפתעה מוחלטת כשחושבים שזו התהום העמוקה מכולם אין לי הסבר לזה אבל פתאום יש חבל הצלה יש כל מיני סוגים של חבלי הצלה ,חלקם פנימיים והם גילוי עצמי פנימי של כוחות אשר לא ידעתי שקיימים בי , של היקום כולו שבדרך לא דרך הוביל אותי מן התהום למקום שונה אולי טוב יותר .. זה לא קורה עם מטה של קסם זו דרך קשה כואבת מפחידה מלאת יאוש ובכל פעם מחדש כשצעדתי בדרך הזו היום במבט לאחור אני חושבת לעצמי איזה נסים ונפלאות נשלחים מבלי שנאמין .. יש אור במנהרה מיקי הוא לא כבה ,אתה כעת לא רואה אותו ..אבל הוא שם ,תמיד . תקרא לזה השגחה קוסמית , אלוהים , אנרגיות , באיזה שם שתבחר האור הזה לעולם לא כבה ..צרות לפעמים באות בצרורות ,מגדל קלפים וזה מפחיד עד קושי נשימה כשכל המוכר והידוע והרצוי ..נעלם כך זה נראה כשפוסעים בתהום , אך לאחר שצועדים ממנה החוצה ,רואים שהמדבר לא נורא כל כך יש בו אפילו מעיינות של מים חיים , נווה דקלים לנוח גם במדבר יש חיים .. זכור לי מכתב שלך כאן לא לפני הרבה זמן , לחברים שלך לאותם אלו שאתה תמיד שם לצידם , תמיד מקשיב נותן תמיכה ודווקא כשאתה צריך יד והקשבה הם עסוקים ואינם נמצאים שם עבורך לתמונה יש פירושים שונים תלוי מי המביט ומהי נקודת המבט תרים לה את הטלפון הזה .פשוט כך .בלי לחשוב או להסס אחים לנפש לא מנהלים פנקסאות וסליחה היא מילה שפותחת דלת ללב הזנחת ,נטשת .. היה תם ונגמר . תתקשר אליה בלי חשש , אם היא נשמה תאומה היא תושיט לך יד , היא תהיה שם עבורך בלי קשר למה שהיה . איבדתי הרבה דברים בחיים מיקי , איבדתי אהבה ,חברים , סביבה תומכת, איבדתי מקום עבודה , פרנסה , איבדתי קורת גג .... והיום ,היום אני יודעת שכל מה שאבד לי היה הבל הבלים החשוב מכל נמצא תמיד איתי ,בתוך תוכי . אני בטוחה שתצליח לעלות מהתהום הזו כי אתה איש של אמונה ותקווה

מוזה...

מה שכתבת עשה מן קליק אצלי... התקשרתי אליה... היא נורא שמחה לשמוע אותי... לא היה צורך בהרבה מילים כדי להרגיש כי הקשר חודש... הכל חזר כשהיה... צחקנו... דיברנו... וזה כל כך עשה טובבבבבבבב !!! תודה...

ה מוזה

New member
../images/Emo9.gif שמחה עבורך ועבורה ריגשת אותי

והנה .. חבל הצלה לימים קשים נפש תאומה חברה טובה שתהיה שם לצידך מאחלת לך ימים יפים שקטים
והם יבואו ..

תלתלית

New member
למיקי ומוזה

אני רואה עכשיו את הדרך באור אחר. מנסה להפריד בין עיקר וטפל, ובוררת בין אמת לבדייה. לקרוא אתכם עזר לי כל כך יותר מכל מה שמישהו מסביבי ניסה לאחרונה להקל. צדקת-קרן אור נשלחת אלינו אני מצאתי את שלי פה. (וסליחה על ההתפרצות..הייתי חייבת. שולחת חיבוק לשניכם).

ה מוזה

New member
../images/Emo20.gif תלתל...

"בין האפל לנסתר בעולמנו המר אומרים שיש עוד תקווה קוראים לזה אהבה ומחכים לבואה בין האתמול לעתיד בין האוצר לתחתית אומרים שיש עוד תקווה קוראים לזה אהבה ומחכים לבואה.."
מילים ולחן: ארקדי דוכין

למעלה