הכל מושלם 
בתגובה להודעה הזו בפורום רוחני, כתבתי את ההודעה הזו. הרגשתי רצון לשתף אתכם
*הכל* מושלם. העוגה *תמיד* שלמה. הכל קורה בשביל *הטוב ביותר*, ו*תמיד* הטוב ביותר קורה. ** אזהרה -- חלקכם ממש ממש יתנגדו בעת קריאת ההודעה. במידה ואתם מחליטים להמשיך לקרוא -- פשוט תדעו שזו דעת יחיד, ואולי אני טועה. אני רק בנאדם ^+^
** מי אמר שמלחמות זה לא הטוב ביותר? מי אמר שאונס (סליחה, אבל אני ניכנס לזה למרות שחלקכם [או חלקים מכם, אפילו אם אתם מסכימים בגדול] יקפצו עליי) זה לא הכי טוב? כל אחד והחוויות הלימודיות שלו -- והחוויות האלו קורות בשביל הטוב ביותר. אולי *את* לא רואה את זה עם הנקודת הסתכלות הנוכחית שלך, אולי גם אני ועוד 100 אנשים אחרים לא רואים את זה, אבל לפי דעתי הכל קורה בשביל הטוב ביותר שיכול לקרות. זה כמו שאומרים שאין אלוהים בגלל מלחמות והרג, אבל מי אמר שזה לא צריך להיות ככה, וזה לא הטוב ביותר? לא הבנתי איך אנשים מנסים להבין את צדק הטבע, צדק אלוהים, צדק כוח עליון, איך שלא תקראו לזה דרך הבינה האנושית שלהם. אי אפשר להבין צדק אלוהי עם מוח אנושי, המוח הלוגי לא מסוגל להבין את זה.
השלווה שלי הגיע בשניה שהפנמתי את זה. אני חושב שהחיבור לנשמה עזר לי להבין את התמונה הגדולה יותר. הכל מושלם, בדיוק כפי שהוא, והכל קורה *לטוב ביותר בשבילי*. אוהבים אותי, ואני עולם ומלואו, ועל כך היקום נותן לי את הטוב ביותר בשבילי. ייתכן ואני לא אראה את זה באותה שניה -- אבל זה הטוב ביותר שאפשרי. באהבה רבה, יוסי 
בתגובה להודעה הזו בפורום רוחני, כתבתי את ההודעה הזו. הרגשתי רצון לשתף אתכם