הכל מורכב

lonley8

New member
הכל מורכב

היי,

שלום לכולם ,

ברצוני לשתף אתכם במס' שאלות שמסקרנות אותי ...

מדוע נשים בגילאי 30+ עדיין חייבות לעשות את הכל מורכב ? להפוך את נושא ההיכרות למשהו מסובך ... .

למה לשחק את משחקי הכוחות של מי מתקשר למי ? להראות שאתן מעוניינות ואז פתאום משנות דעה ב 180 מעלות ?

האם כ"כ קשה ומסובך להכיר מישהי איכותית ורצינית שבשלה לעבור שלב בחיים ומחפשת להקים משפחה ?

האם עדיין קיימות נשים רציניות שמאחוריהן עומד המשפט "אשת חייל מי ימצא ?" ולא "אישה בונה,אשיה הורסת" ?

לכל מי שתוהה כן אני עדיין רווק ופנוי ומחפש את זאת שתכבוש את ליבי,אולי זה בגלל שאני תימני ...
.

Anna begins cc

New member
היית צריך להתחיל עם

"אני תימני".
יש בנות שזה ממש עושה להן את זה..

(אייקון מרים עיניים לתקרה ושורק.
מי? מה? אני? מה פתאום?!
אני את הכרטיסיה שלי לראש העין כבר מכרתי מזמן.. (
) )

ולשאלתך-
כמו שיש כמה בחורות שעדיין משחקות משחקים, ומתנהלות מהאגו, ולא מתקשרות עד שהוא לא מתקשר,
כך גם יש גברים שלא יכולים בלי הציד, בלי הריגוש, שלא אוהבים כשזה בא להם בקלות מדי, ושלמרות שהם הכי מוכנים והכי רוצים- הם יקחו צעד אחד אחורה, כשהבחורה עושה צעד קדימה לקראתם.

אנחנו יצורים חברתיים, ואנחנו ניזונים מהיחס שאנחנו מקבלים,
ולומדים מכל אינטראקציה שעברנו.
אני לא יכולה לדבר בשם כל חברותיי לפורום (או למין הנשי) אבל אני למדתי על בשרי לא פעם שהישירות שלי היא משהו שקשה לגברים מסויימים לעכל.
למדתי שאני חייבת לשחק את המשחק מדי פעם כי אחרת זה לא עובד,
למדתי שחסרים גברים (בסביבתי) שיודעים להעריך פשטות וכנות.
אני אף פעם לא ידעתי לשחק משחקים, באמת.. אני מי שאני, ואני הרבה פעמים נטולת פילטרים,
אבל אתה יודע מה? למדתי. כי לא הייתה לי ברירה.

מלבד זה, תרשה לי להוסיף קלישאה חבוטה-
כשאתה מפנה אצבע מאשימה כלפי מישהו, יש 3 אצבעות שמופנות אליך בחזרה.
נסה לחשוב- האם שדרת לבחורה שאתך שהיא יכולה להיות נינוחה, להגיד הכל, שהיא לא צריכה לשחק משחקים?
האם אחרי דייט ראשון הרגשת בנוח אם הבחורה היא זו שהתקשרה ויזמה והציעה מפגש נוסף?
או לחילופין- האם בחרת בעבר נשים שהיו אתגר, נשים שאהבת ונהנית לרדוף אחריהן קצת?.. עוד לא פגשתי גבר (וסלח לי על ההכללה הגסה) שלא נהנה כשהבחורה שאיתו עשתה לו קצת חיים קשים..
הגיע הזמן שתבדקו את עצמכם לפני שאתם באים ומכריזים ש"בחורות עושות את הכל מסובך".
וזה לא שאני מכחישה את זה, לפעמים אני פוגשת בחורות שגורמות לי לתפוס את הראש בתדהמה מרוב המשחקים השטותיים שהן בטוחות שהן צריכות לשחק.. אבל באמת שמנסיוני, זה נובע כתוצאה ישירה מהיחס שהן קבלו מגברים.

לסיום,
ברוך בואך לפורום (אתה חדש, נכון?)
יש פה כמה בחורות מדהימות, כאלה שאני חותמת עליהן לחברוּת לכל החיים,
אני מאמינה שאם תשאר פה קצת, תמצא את מה שאתה מחפש,
(אבל קח עצה קטנה ממני להמשך- תוותר על הטון המיואש.)

בהצלחה

אני במקומך הייתי שוקל

להשקיע את משאבי בעדות יותר מתגמלות (לא שיש לי משהו נגד תימנים, אבל הנסיון שלך מוכיח אחרת). יש עוד עדות עם המאפיין הרלוונטי.

זה ממש לא בסדר

שככה הסתתרת עד עכשיו, מאחורי התדמית החסודה של צלמת השקיעות החננה.

Anna begins cc

New member
מצטרפת לשאלה של ביזי..

על מי אפשר לסמוך בעולם הזה?..
ניסיתי להשקיע בכורדים (בכל זאת ירושלמית, הם מקיפים אותי) אבל חוץ ממתכון טוב לקאדה (שתופח על השיש ברגעים אלה ממש), לא קבלתי כלום.
ניסיתי להשקיע בעיראקים אבל חוץ מכמה שערות סוררות על הכרית, לא קבלתי כלום.
ניסיתי להשקיע בכאלה שהם חצי-חצי, אבל חוץ מאישיות פרווה לא מגובשת, לא קבלתי כלום.
וניסיתי להשקיע באשכנזים, ו.. לטס פייס איט, ברור לכולם שלא קבלתי כלום.

אז אני מתמידה עם התימנים שלי (עם פזילה אקראית למרוקאים) ואני יודעת שזה ישתלם לי בסוף.
אני אקבל קצת גת, איזה קובנה לשבת, ילד בצבע מוקה ובעל שלא מתקמט.
ההמתנה שווה את זה.

(הכל בצחוק, בחיי. לא להתרגז עליי.)

Anna begins cc

New member
המרוקאים אכזבו אותי עד כה,

לפחות בתחום הספציפי עליו אנחנו מדברים.

ספרדי עוד לא היה לי,
אבל רשמתי את ההמלצה

אני לא יודע אם נכון לקרוא להם "עדה"

אבל סודנים, אריתראים... השמועות אומרות שהם מאוד מתגמלים...

למעלה