הכל מורכב

lonley8

New member
תימנים זה הכי ...

אנה, לשאלתך אפשר לומר שאני חדש פה אבל מכיר את נושא הפורומים זה חלק מעוונותיי הרבים ... חח .
לשאלותייך,לא חושב שמתי שהוא יצא לי לפגוע באישה וגם אם יצא לי להכיר מישהי והיא התנהגה בצורה מזוויעה בדייט או לא הייתה הטעם שלי ואני מוכן להתערב שיש גברים שלא היו חושבים פעמיים וחותכים לה בפנים ולא עשיתי זאת - אני בטוח שיש גם נשים שהיו מתנהגות כמוני .

הרבה אנשים מסביבי מגדירים אותי כאדם רגוע ושליו שמשרה תחושת בטחון אבל כמו שאתן אוהבות לומר "אין הנחתום מעיד על עיסתו"
.

אני באמת לא התכוונתי לפתח דיון על עדות אלא אמרתי זאת בקטע של צחוק לחלוטין .

אני לא אדם משחקים ואני שונא את המינוח משחקי צייד, אני לא רואה אותנו הגברים כציידים ואת הנשים כניצודות, באמת אבל באמת שאני מחפש מישהי שתהיה כנה ומחפש גבר איכותי שיודע לכבד ולהעריך ומחפש לבנות משפחה .
רוצה לעשות דבר אחד כמו בשיר של אייל גולן "הלב על השולחן" - "אני שם לך את הלב על השולחן" (ציטוט מהשיר) .

שיהיה לכולם חג שמח .

עליך לזכור ש...

המסע הזה שבחרת לצאת אליו,חיפוש אחר אשה לקשר רציני,יכול להיות מסע ארוך ומייגע או קצר וקולע..
עליך לקחת עימך את כל מה שתלמד מהמסע הזה ולתעל זאת לדברים חיוביים בחייך...

אתה בהחלט נשמע כאדם כנה ואמיתי ואני מאחלת לך שתמצא את אותה אחת מיוחדת שתוכל להניח בפניה את ליבך על השולחן...
מאחלת לך שתמצא את אותה אחת שתרעיד כל מיתר ומיתר בליבך...

בהצלחה!

והכי חשוב...

חג שמח!

ladykat

New member
אני לא עושה את כל המשחקים האלו

אבל אני כן מאמינה שאם אחרי הפגישה הבחור לא מתקשר אל הבחורה - אז הוא לא מעוניין.
וזה לא משחק נחמד בעיניי , להתקשר לבחור שאני מצאתי מושך בעיניי - ולגלות שהוא נפנף אותי!

אז אני מעדיפה שהגבר יהיה ברור אתי ויגיד לי מה הוא רוצה -
כמו ששירהמותק אמרה: הוא ביקש משהו קליל בלבד.
אבל לפחות היה לו את הכבוד ליידע את הבחורה במה הוא מעוניין. ולבחורה יש את כל הלגיטימציה שבעולם לברר לעצמה אם זה טוב לה.

אצלי היו מקרים ממש מצערים של בחורים לא ברורים.
ואני מצאתי את עצמי נופלת לידיהם הטורפות של בחורים משחקים.

לא אני היא ששיחקתי.

NEO83

New member
ולמה שאת לא תהיה ברורה באותה הצורה

כמו שאת רוצה שהבחור יהיה ברור איתך? מה ההבדל?

ladykat

New member
מי אמר שאני לא ברורה?

למה כל האשמה עליי?

התייחסתי להודעה המקורית.
ואיך שכל בחור שאני פוגשת הוא לא ברור אתי.
אני אף פעם לא יודעת איפה אני עומדת מבחינת ה"קשר" שלי עם הבחור.
ויותר מאוחר יוצא שאני הייתי הלא בסדר.

lonley8

New member
מתקן את עצמי

יתכן שמה שרשמתי היה כהכללה עבור כל הנשים אז אני מתנצל בפני אלו שלא משתתפות באותם משחקי כח ...
.
אני לא אומר שכולן כאלו כשם שלא כל הגברים אותו דבר,אבל אותי הרגילו לומר את האמת גם אם היא פוגעת וזאת בכדי למנוע כאב גדול יותר בעתיד .
באמת שאין לי בעייה לקבל את התשובה "לא" למרות שהיא תשובה מבאסת אך בהחלט אעדיף שהצד השני תהיה כנה איתי ולא תשחק משחקים מכיוון שזה פוגע יותר ויוצר אנטיגוניזם מיותר כלפי הצד הנשי,זה גורם לך להיות חשדן גם טוב לך ותמיד להשאר עם הספק .

אם נהיה מציאותיים אין אדם שרוצה להשאר לבד בצל הבדידות,כולנו רוצים זוגיות,כולנו רוצים לתמסד בנישואין ולהקים משפחה אז אכן בזה אנו חפצים - מדוע לא להיות שרים וכנים ? למה לא לתת לצד השני הזדמנות אמיתית ?

למעלה