הכל למען ילדי

דניאל

רק דבר קטנטן ברשותך,לגבי נחרצות. כי זה באמת עניין של חיים או מוות ולצערי הייתי עדה לסיטואציה . תרופה מתאימה מורידה במיידי את הסכנה!אז נחרצות הפעם היא האישיו.

d a n i e l s 5

New member
אמרה האמא...

"הפסיכאטר אומר לא נשקפת סכנה לחייו כרגע אבל הילד זקוק לטיפול(שיחות תרופות )" כאילו מה צריך יותר מזה. לא אני ,לא את.....ולא אף אחד אחר כאן... יודע באמת מה צריך ומה המצב באמת. נחרצות זה רק למקצוענים ובהתאם למקרה.

destiny36

New member
מצאתי תשובה בשבילך

"למות למען ילדי" כי אם את רוצה להרוג אותי אז תני לי להיות לידו יותר משניה אחת!

א פ ר ת 38

New member
קצת מהכל.....

נותנת לכם קצת רקע קודם כל אני בכלל לא מתה על הרעיון הזה אני אנסה לעשות הכל כדי שזה לא יקרה הנשואים שלנו היו נשואים מאוד פשוטים לא היה מעניין, לא היה הורס, לא היה כואב הגענו באיזה שלב לזמן הזה של"מיצינו די....." נפרדנו קצת מלחמות קצת בכי קצת צחוק מיד אחרי הפרידה הילד התחיל לגלות סימני מצוקה וישר נגש לטיפול בתקופה האחרונה זה מחמיר.....יחד אם גיל ההתבגרות הילד מנסה לבנות לעצמו "אישיות" וזה לא כל כך הולך לו אבא לא ממש משתף פעולה אני עדיין לא העלתי את הנושא הזה לא בפני ילדי לא בפני המשפחה ולא בפני הגרוש שלי המדייה היא המקום הראשון שחשבתי "להוציא" את זה תודה לכולם על התגובות

יערית

New member
מתוקה

רק את יודעת במה מדובר,רק את יודעת מה קורה אצלכם בבית,אם את חוזבת שחזרה אל אביו תפתור את הבעיה,לכו על זה{בתקווה שזה הרצון של שניכם}.אם במידה וזה סתם רעיון שלך ויש סיכוי שזה רק יחמיר את הבעיתיות, נסי למצוא דרכי טיפול אחרים. אומרת לך רק ש.... אם זה היה הבן שלי והמצב היה קשה מאד,הייתי הופכת עולמות בכדי ליצב את מצבו,הוא לא נולד עם מחלת נפש ,הוא לא נולד עם רעיונות התאבדויות, יכול להיות שיש בזה מעט מניפולציות ,אבל שוב לא הייתי מהמרת על כך,הילד זקוק לשניכם יחד וזה ברור,ממש לא מעניין אם תהפכו לזוג או לא, הוא צריך תמיכה אחידה מהוריו.

למעלה