הכל למען ילדי

יערית

New member
שבויה ,שקר

אלו מילים שלאר מדברות אלי בזמן אס או אס ובזמן שיש איומים להתאבדויות ומצב נפשי קשה ביותר. לי אישית בה לחיות בשקר הזה למענו.

יערית

New member
רק אמא

מכירה את ילדיה הכי טוב!!!!לא אקח סיכון בעולם במצב כזה,לא אסלח לעצמי במידה וחס וחלילה יקרה משהו,אני אלקק ת'ריצפה למענו.

"ללקק את הריצפה למענו"..

זה לא מה שימנע מנער להתאבד.. האמת..שלא בטוח שהוא יראה שאת" מלקקת את הריצפה למענו"..

יערית

New member
להסביר לך

בכמה מילים או משפטים את המושג יהיה לי קשה מאד, לחיות לצד אביו למען נפשו,זה עבורי ללק את הריצפה, ותאמיני לי שאלמד לחיות ולבלוע צפרדעים. אם בא לך שיחה ארוכה יותר על כך את מוזמנת

רק לפני חודשיים

ישבתי בבהס"פ של בני..עם זוג הורים שבנם התאבד.. כשנער רוצה/בוחר להתאבד..הוא מתאבד..גם אם זה..חדר ליד ההורים שלו.. הפיצה הגיעה.. המשך יום נעים.

d a n i e l s 5

New member
"כשנער רוצה/בוחר "

לפעמים זאת רק זעקה , קריאה לתשומת לב.....וכשההורים בחדר השני לא שומעים....הוא בטעות יכול לממש. כאן זה מקרה שונה...הנער זעק, ההורים שמעו......והם מטפלים . ביחד או לחוד...זאת כבר תהיה החלטה שלהם בצמוד להמלצות של המומחים בדבר , קרי הפסיכולוגים/פסיכיאטרים. וכן לפעמים רצוי לאחד כוחות גם לרגע , עד יעבור זעם . זאת דעתי הלא מקצועית .

הורים...

אני ואביו תמיד יחד בני זוג כבר לא... ולתת לילד אשליה<גם לתקופה מה>...במקום כלים וכוחות להתמודד.. קצת לא מסתדר לי..

maof

New member
וואלה ../images/Emo70.gif

" ולתת לילד אשליה<גם לתקופה מה>...במקום כלים וכוחות להתמודד" (סליחה על הציטוט) לחיות בסוג של ישראבלוף ולחשוב שילדים טפשים ולא רואים או מרגישים. במקום להתמודד מול הבעיה בצורה אמיתית, לטאטא אותה לסוג מסוים של נוחות זמנית ולא יותר
מעוף

d a n i e l s 5

New member
ואם...

אותה "אשליה" (למרות שלא חושבת כך) היא לטובתו.... לא תעשה ה-כ-ל לטובת הילד? (שואלת כשאלה אקדמית רק לצורך הדיון.....לא כי יש לי תשובה עליה)

maof

New member
אעשה ../images/Emo70.gif

ולא בצורה של "ללכת עם ולהרגיש בלי", כשהולכים בלי רואים כולם
מעוף

maof

New member
אוקצ'ור....../images/Emo13.gif

אעשה את הדרוש לבריאות נפשו של הילד
בלי הרבה בלה...בלה...בלה
מעוף

יערית

New member
תביא משולש:)

הזכרת לי שבקושי אכלתי משהו היום.לעינינינו, כ"כ הרבה מיקרי התאבדויות בלי קשר לסטטוס ההורים או הילד,פשוט מצב נפשי.אבל,אם יש ביכולתי למזער נזקים,אם יש ביכולתינו להרגיע את נפשו עד אשר יסתיים הטיפול, לא רואה כל פסול בזה,חוץ מדחיית הרצון שלנו לחיים טובים ושלווים ללא הבן הזוג שממנו התגרשנו. אבל אסור לשכוח שלא כל מצב מחייב את זה, רק במיקרים יוצאי דופן,רק במיקרים חמורים בהם אני בטוחה שזה יעזור לנער.ניסיון לא הזיק לאף אחד מעולם,לנסות ולהיווכח ,אולי באמת נפשו תירגע. עוד מעט מגש בורקס לתנור..

תשמעי

הילד צריך תרופה חזקה יותר,יש מדכאי דיכאון לבעיה. לקחת את הנושא הזה ואת הילד ברצינות מירבית ,תבדקו את אופי הטיפול כרגע,אולי הטיפול לא מתאים לו,אם צריך אז אישפוז במיידי! גם במסגרת זוגית,ילד עלול לפגוע בעצמו ולצערי זה קרה לזוג חברים שלי . -אפרת 38- צאי מהמחשב וטפלי באופן מיידי בבעיה!!!

jdpworld

New member
מכוון

שלהבריא הילד זה לא יבריא לא מבין מי נגד מי ולמה, או האנלוגיה כשלעצמה... אבל יודע מהניסיון שלי ושל אחרים של-אם כוחות משל עצמו...

למעלה