הכל למען ילדי

א פ ר ת 38

New member
הכל למען ילדי../images/Emo14.gif

האם הייתם מוכנים לחזור לגרוש בשל מחלה של אחד הילדים גם אם היה רע מאוד בנשואים

שאלה מאוד קשה

בהנחה שמדובר במחלה קשה ולא שפעת או דלקת אוזניים. הלואי ויכולתי לענות שכן,לצערי נראה לי שבמקרה שלנו התשוובה תשאר לא.

naama78

New member
לא

לא, נראה לי... נשאלת השאלה- האם, באמת, אם תחזרו לחיות יחד, זה יהיה לטובתו של הילד? האם יהיה לו טוב יותר אם תחיו יחד ויהיה לכם רע מאוד? תחשבי על זה אם לא עדיף להיות לבד למען טובתו של הילד. בכל מקרה, בהצלחה והרבה בריאות.

ילד צריך הורים חזקים ומאושרים

זה הדבר שהכי מייצב אותו. אם החזרה לגרוש תגרום לערעורך לא עשית בכך כלום למעשה. מלבד זה אם אתם כבר גרושים והילד חלה השינוי של החזרה לגרוש יהווה אף הוא שינוי לא בריא - עדיף מכל הבחינות התמקדות בהחלמתו של הילד תוך כמה שפחות שינויים פלסטיים. החלמה מהירה

Raychoo

New member
הייתי שם.

לא. להשקיע אנרגיה בלנסות למצוא פורמט יחסים שיעבוד לתקופת הקושי. ורק בריאות לכולנו.

א פ ר ת 38

New member
לא מדובר על תקופה

זה כבר 4 שנים שמצבו הנפשי של הילד מדרדר הוא מאיים בהתאבדות (זה בטיפול של פסיכיאטר והרווחה) ככל שהוא מתבגר והופך לנער הבעיות יותר ויותר קשות

בשום אופן לא

אם זה המצב,אבוי לכם אם תחזרו בשבילו.אבוי לכם ולו אם השיעור שהוא ילמד זה שדרך איומי התאבדות/פגיעה בעצמו הוא יכול לשנות סידרי עולם. מה אומר הפסיכיאטר?

א פ ר ת 38

New member
הוא לא מאיים ב:

אם לא נחזור הוא יתאבד המצב הנפשי שלו כל כך קשה שכבר "בא לו למות"(מילים שלו) הפסיכאטר אומר לא נשקפת סכנה לחייו כרגע אבל הילד זקוק לטיפול(שיחות תרופות )

Raychoo

New member
אפרת....

...את מתארת מצב מורכב מסובך וקשה להתמודדות לכל הדעות. לא יודעת את הפרטים, אבל ספק רב אם חזרתכם תעזור לילד לצאת ממצוקתו או תועיל במשהו. אם התקשורת ביניכם כהורים טובה ויעילה בכל הקשור לילד, למה לשקול חיים משותפים? חוששני שזה רק יגביר את המתחים. ללא פרטים לגבי המקרה ולגבי היחסים ביניכם, קשה לחוות דעה. בהצלחה והרבה בריאות נפשית ופיזית.

א פ ר ת 38

New member
אין ביננו תקשורת

אבל גם לא מריבות אין ביננו כלום בגלל זה אנחנו גרושים

לא לצערי לא../images/Emo193.gif

עצוב לי לשמוע שאחד הילדים חולה ואאחל לו החלמה מהירה ורפואה שלמה. החזרה שלכם לא תבריא תילד ואולי רק תקשה עליכם. כהורים טפלו בילד שניכם ביחד וכל אחד לחוד.

דווקא כן

הייתי מנסה ולא מהמקום של תקווה שבינכם הכל יהיה ורוד אלא דווקא מהמקום שהוא נמצא בו - טראומה, אולי גם הוא עובר משהו וזה יכול לפעול לטובת בנך ואולי אפ לטובתך שווה נסיון אגב בן כמה הילד? המון המון בריאות

d a n i e l s 5

New member
מסוג השאלות....

שכל תשובה כאן תהיה לא נכונה. כי אתה לא באמת יודע עד שאתה לא שם..... תאוריה לחוד. מעשה לחוד. רק את והוא תדעו אם זה שווה את זה. רק את והוא יודעים אם במקרה המדובר זה יועיל או יזיק. "הכל למען הילד".....וואלה אין ספק שהשאלה הזאת מעלה את המושג "הכל", מהו "הכל" ועד כמה אנחנו מוכנים באמת באמת ל"הכל".

א ני ר

New member
הכל למען הילד. אבל ממש הכל

ועל כן, למרות הקושי, הכאב, והבחילה רק מלדמיין אותו חולה {חס ושלום} התשובה היא, ממש לא. לבריאות שלו, עדיף שלא, לא אחזור לגרושתי, ועל-כן, לא אחזור.

א ני ר

New member
אלוהים ישמור איזה שאלה ביום שבתון..

אין לי מושג.. שאלה הכי אפורה בעולם.. אולי לא אולי כן.

לא..

כי זה לא מה שיפתור את הבעיה.. זה אולי במקרה הטוב..ידחיק אותה..ישתיק אותה לקצת.. והיא שוב תתעורר...שהילד יחוש שוב במצוקה..או חרדה..או כל מה שדומה למה שהוא מרגיש עכשיו..

יערית

New member
כנראה במיעוט

במיקרה חריף אקוטי ומאובחן ע"י פסיכיאטר, המלצות וכו'-הייתי עושה הכל בכדי ליצב את מצבו הנפשי.בטוחה שיש הרבה מיקרים באמצע,מכירה מקרה אחד מקרוב,חיים יחד וכל אחד בעולם משלו,מראים חזית אחת,אבל בתחום שבינו לבינה אין יחד. לא הייתי רוצה לאבד חיים של בן,בואי נאמר שגם לא חושבת שהייתי סובלת עד כדי כך לצד האקס, כמובן במידה והתנאים יהיו שכל אחד חי את חייו במקביל.

למעלה