הכל ה-ת-מ-ס-ח-ר

ערפדי

New member
נקודה למחשבה

כל הזמן אתם באים בטענות שהראפ בארץ מתחיל להתמסחר וכל הבולשיט הזה ... יש לי שאלה, מה אתם באים לעשות רושם על מישהו ??? הרי זה ברור ששלושת רבעי מהפורום הזה , מדבר פה שזה ממוסחר ו...ה"אור והצל" היה ועדיין רץ אצלם במערכת ! במקום לרדת על זה שהראפ יתמסחר , סתכלו על מה שהיה לפני "האור מציון"... הראפ הוציא דיסקים מחתרתיים ! והיום , אתה רואה את : סאב , הצל , הדג ועוד כמה ... מפריע לכם שערסים שומעים סאבלימינל ??? דווקא לי מאוד לא מפריע כי כל פעם שאני רואה ושומע את זה אני אומר לעצמי כמה אני שמח שעכשיו יודעים מזה היפ הופ ישראלי ... ולא להוציא דיסקים מחתרתיים ב"מאד-מן" So ... תפסיקו עם כל הבולשיט הזה !!! כי מי שבאמת אוהב היפ הופ ישראלי צריך לשמוח שהיום שומעים את זה הרבה וזה לא משנה מי שומע את זה ...

Stinkin Fish

New member
אני דווקא גאה שערסים שרים ראפ

זה נותן כבוד לראפ הישראלי, שלא תקוע רק בתוך ה"סצינה" שלה אלא מקיף פול אנשים שמתאהבים בראפ!

Mc Bang

New member
זה כל הקטע.....שלא

מתאהבים בראפ....? מתאהבים בפופ....? מה ההבדל? אם אתם רק שומעים ת´שיר, לא מנסים להבין מה הוא אומר, השיר עצמו "ממוסחר" איך שאומרים - לקהל הרחב, והאומן עושה את זה בשביל הכסף אז תסבירו לי מה ההבדל בין פופ לראפ... הקצב? יאללה חפיף, אני מדבר בת´כלס על המהות אם ההבדל הוא רק בקצב, אז המצב גרוע, מאוד! אם מישהו רוצה להרוויח מראפ, במיוחד בארץ, ברורררר שהוא חייייב להתמסחר, גם אז לא יהיה לו יותר מדי (אבל בטוח שלא קצת מדי) אם מישהו רציני לא פחות בא ושר מהלב, ובאמת, אבל באמת לא משנה לו אם אוהבים או לא אוהבים, זה מה שהוא מוכר, קנה או אל תקנה, זו כבר ברירה שלך, לאדם הזה אני נותן הרבה יותר כבוד מלזה שרוצה להרוויח בהתמסחרות מסתירים דברים ש"הקהל" אולי לא יאהב, אומרים רק מה שהוא אוהב כאשר ראפ בכלל אמור להיות ישיר, תקיף, מחאתי, עם מסר, ולא סתם בלופים וחארות כמו הפופ סטארס הרגילים (אז למה צריך ראפרים ממוסחרים אם יש פופ?) מקווה שבערך הצלחתם להבין את התפיסה שלי ומה שאני מנסה להגיד פה אם לא, אז לא נורא...

ערפדי

New member
רגע...

אז מה שאתה מנסה להגיד זה שיותר טוב שיוציאו ראפ לא-ממוסחר אבל במחתרת ???

D krembo

New member
אולי תקשיבו קצת...

בטענות דבר ראשון, אף אחד לא בא, רק מביעים דעה, דבר שני, כמו שאמרו אולי 80 פעם, זה שלא מעניין מי שומע, מה שמעניין זה המוזיקה! המוזיקה השתנתה! זה לא אותו דבר!!! לא ממש איכפת לנו מאחרים איכפת לנו רק ממ שאנחנו שומעים, ומה שאנחנו שומעים- לא ממש מוצא חן בעיננו.... תקרא בעיון את כ-ל התגובות, ואולי תבין לאיפה אני חותרת...

potash

New member
בקשר להודעה הראשונה---צודק!!!!

נמאס הדיסק השני מלא בזבל תעשייתי יש ראפרים והרכבים הרבה יותר טובים

MC IdO

New member
אחים שלי...

טוב יומים לא היה לי מחשב התגעגתי...!!! טוב עכשיו בכלל לא מפריע לי שערסים ופרחות שומעים ראפ ממוסחר... אולי ככה הם יגיעו לראפ לא ממוסחר.. ואז יחזרו לעשות ראפ טוב כמו שהיה פעם..!!!!!!!!!

omritoto

New member
מה אכפת לכם אם יש ראפ ממוסחר?

פעם גם אני הייתי אנטי ראפ ממוסחר אבל מה אכפת לי כל אדם באמונתו יחיה ואני ממש הייתי נזהר להגיד שסאבלימינאל ממוסחר, כי הוא לא! זה שהוא שר על דברים כמו כסף וזיונים ואגו טריפים לפעמים זה לא אומר שהוא ממוסחר, זה אומר שהוא פשוט מושפע מידיי מהראפ האמריקאי! ונראה לי שזהו!

sUbLiMiNaLiT16

New member
../images/Emo88.gifמה שנקרא: אין תגובה../images/Emo26.gif

וואלה לא מתכוונת להתאמץ בשביל זה...

למעלה