הכל התחיל...

מאיושית

New member
הכל התחיל...

ב 17:30 אחה"צ, אני ושני צעדנו לנו לאטנו לתוך האמפי של לטרון בלי להתקל באף שומר (ברור! שעתיים לפני ההופעה...!) התיישבנו לנו בשקט בשקט ליד חבורה של מוכרי כיסאות (אל תשאלו אפילו!) וחיכינו למורים ולמורות שלנו שיגיעו בהמוניהם... לפתע! שקט ודממה...אפילו הציפורים הפסיקו לצייץ, ג´יפ כסוף נראה באופק, הוא עוצר וממנו יורדות רגליים חטובות בשורט ....שני מיד פרצה בצעקות-שלמה! שלמה!...מזל שהוא לא שמע אותה (
)...הזמן רץ לו מהר מהר תוך כדי שמיעת שלמה שר הברות בלתי ברורות כשברקע שיריו מדהימים, למרבה הפתעתנו אף שומר לא ביקש מאיתנו לצאת החוצה ואנו נשארנו יושבות עד שפתאום ראינו נחיל של מורים למתמטיקה ומורות ללשון מתקרבים אלינו בדהרה, מיד תפסנו מקומות לעצמנו ושמרנו לעוד 5 (!) אנשים...שמירת המקומות הזו לא נמשכה הרבה זמן, במיוחד כשפתאום התיישבו לידינו חבורת ערסים ופרחות שהיו בטוחים שהם קנו את כל האמפי, כולל שלמה! תוך כדי קללות ודחיפות (עליי!) הם הצליחו לתפוס חלק מהמקומות, אך כמובן שמבט אחד קטן מרוני גרם להם להתקפל ולזוז מהר-מהר... ואז התחיל החלק המשעמם, חבורה של זקנים שרצה עם לפידים ונאומים, נאומיםו...נאומים! אך לבסוף, הרגע שלו חיכינו הגיע ועל הבמה עלה שלמה שלנו תוך כדי שירת "פה ושם"... ההופעה עברה ללא תקלות חוץ מצעקות של מורה למתמטיקה מאחורינו "תשבו!תשבו!גם אני רוצה לראות אותו"- בקול צפצפני במיוחד. ההופעה היתה מדהימה ,לא ישבנו לרגע ולא הפסקנו לשיר- שלמה במיטבו. חוץ מזה שהיו פחות מדי שירים מצימאון, ומשמעון בוסקילה שלפי דעתי ממש הרס (וגם התנהג אליי ואל שני מאוד לא יפה לפני ההופעה), היתה הופעה מ ד ה י מ ה !

שייני

New member
חוויות, חוויות

תחילת החורף, הלילות כבר לא כל- כך חמים בעיקר בלטרון, וקר קר קר. השמש כבר לא בשמיים... כואב לי הגרון כל-כך ואני רוצה הביתה. אבל אני תקועה באמצע לטרון וחוץ מזה עוד מעט שלמה יגיע וישיר אז... טוב, נו נשאר
הגעתי לשם עם מעיין יותר מוקדם כדיי לתפוס מקומות והיתה חזרה קטנה של כיוון הכלים שבה שלמה שר איזה שני שירים לא מוכרים (איזה קורררר...
) והזמן עובר... עד שברגע אחד נהר של מורים נכנסים למקום בריצה, עד שקלטנו שזה לא סתם מאבטחים התחלנו לרוץ לעבר מטרתינו והשתלטנו על כמה מקומות מהשורה השניה. אוקיייייי השעה שבע וחמישה אמ........ מה עושים עכשיו?? מחכים מחכים (איהההה הגרוווון) העובדה שפרסנו שם חולצה ארוכה + תיקים + שימת ידיים על המושבים לא ביטלה את העובדה שכמה פקצות (ע"ע על המושג בפורום, כמה דפים אחורה) פשוט התיישבו לי על החולצה ששמתי (
) ואנחנו מדברות איתן "אממ... סליחה זה שמור"! אבל... כמו לדבר אל בול עץ. הן לא מגיבות. על הוויכוח אפשר לדלג כי הרבה עבר עלינו איתן עד שהתחילה ההופעה בקיצקיצור מורן, רוני ואייל הגיעו ואיכשהוא הכל הסתדר והיינו כולנו בשורה אחת. {דילגתי על הנאומים} ההופעה התחילה וישר כולם עומדים. שוב, הכל נראה כמו מסיבה ענקית והקהל היה במיטבו. שלמה התפלא ושאל אם אנחנו מורים כי אנחנו בכלל לא נראים והוא חזר על עצמו כמה פעמים כשהקהל צוחק. מבחינת השירים היה קצת חלש... אמנם הביצועים הרגילים היו מדהימים כרגיל אבל משום מה היה נדמה שזאת היתה הופעה של אהבתיהם והוכנסו איזה 3 שירים מצימאון בהדרן הוא שר ברצף את "שיר פרידה", "המיסטיקנים הסינים" ו"מלך העולם" כשבהופעה גם היה את "אנחנו לא צריכים", "אהבתיה" ו"עלש" ומצימאון לא היה את "בשקט בשקט", "בדרך" ו"כל אחד והסיפור שלו" לסיכום היתה אחלה של הופעה אני כבר מצפה לחיפה
יום נהדר לכולם !

אהבתיה

New member
חוויות מההופעה אתמול ../images/Emo70.gif

קודם כל, אני חייבת להגיד שעכשיו אחרי שראיתי סוף סוף את ההופעה של "צימאון", אני יכולה להיות רגועה!!!! כמה חיכיתי לזה!! היתה הופעה ממש מדהימה, שלמה נתן שעתיים וחצי של הופעה והיה ממש במצב רוח טוב. זה התחיל מפקק ענק בדרך מהבית של רוני ללטרון, חשבנו לרגע שנאחר להופעה (
) ובאיזשהו שלב אפילו ירדנו מהאוטו והתחלנו ללכת ברגל (בעקבות הלחץ של שני ומעיין: "בואו כבר, תפסו לכם את המקום!!") אבל זה לא עזר ממש כי אחרי איזה 10 דקות של הליכה ההורים של רוני הגיעו אלינו...
אז רצנו לנו לכיוון האודיטוריום ואז נתקלנו בכל מיני ערסים ופרחות שתפסו לנו את המקום וכמובן שהתפתח לו ריב...בסוף ניצחנו (כמובן!) ואז נזכרנו שצריך לתת כרטיס ל"כמו אז" היקר שלנו...אז רצתי לי החוצה ונתתי לו את הכרטיס ומיהרנו חזרה (לא לפני שעברנו במזנון...
) והגענו בדיוק בזמן לתחילת ההופעה (אחרי כל הנאומים של המורים...כולל לימור ליבנת! כן, אני יודעת שאתם שואלים את עצמכם עכשיו: איך פיספסתי את זה??
) ואז...עלה גבר נאה לבמה (כן, זה היה שלמה!) והתחילה לה ההופעה!! אני חייבת לציין שנורא התרגשתי כי לא ראיתי אותו הרבה זמן!! הוא התחיל כמובן עם פה ושם והאמת היא שהוא בקושי שר שירים מצימאון! רק את פה ושם, להציל אותך, על פי תנועת הרכבות ובהדרן (כי מישהו ביקש) את צימאון. הוא בכלל שר הרבה יותר שירים מאהבתיהם, בעיקר בהדרן: שיר פרידה, מלך העולם... לא יודעת מה עבר עליו אתמול...
באמצע ההופעה מישהו בא ולקח לו את המיקרופון והתחיל לשיר את צוותא... זה היה משעשע
שלמה כהרגלו בא והשפריץ עלינו מים ובסוף ההופעה הלכתי לסינגולדה (הוא פשוט ע-נ-ק) וביקשתי מפרט שלו והוא נתן לי...כזה חמוד!! בקיצור, היה מדהים! כל כך נהניתי! לא הפסקנו לקפוץ ולרקוד כל ההופעה! אני לא יכולה לחכות לבאה...

למעלה