הכל התחיל...
ב 17:30 אחה"צ, אני ושני צעדנו לנו לאטנו לתוך האמפי של לטרון בלי להתקל באף שומר (ברור! שעתיים לפני ההופעה...!) התיישבנו לנו בשקט בשקט ליד חבורה של מוכרי כיסאות (אל תשאלו אפילו!) וחיכינו למורים ולמורות שלנו שיגיעו בהמוניהם... לפתע! שקט ודממה...אפילו הציפורים הפסיקו לצייץ, ג´יפ כסוף נראה באופק, הוא עוצר וממנו יורדות רגליים חטובות בשורט ....שני מיד פרצה בצעקות-שלמה! שלמה!...מזל שהוא לא שמע אותה (
)...הזמן רץ לו מהר מהר תוך כדי שמיעת שלמה שר הברות בלתי ברורות כשברקע שיריו מדהימים, למרבה הפתעתנו אף שומר לא ביקש מאיתנו לצאת החוצה ואנו נשארנו יושבות עד שפתאום ראינו נחיל של מורים למתמטיקה ומורות ללשון מתקרבים אלינו בדהרה, מיד תפסנו מקומות לעצמנו ושמרנו לעוד 5 (!) אנשים...שמירת המקומות הזו לא נמשכה הרבה זמן, במיוחד כשפתאום התיישבו לידינו חבורת ערסים ופרחות שהיו בטוחים שהם קנו את כל האמפי, כולל שלמה! תוך כדי קללות ודחיפות (עליי!) הם הצליחו לתפוס חלק מהמקומות, אך כמובן שמבט אחד קטן מרוני גרם להם להתקפל ולזוז מהר-מהר... ואז התחיל החלק המשעמם, חבורה של זקנים שרצה עם לפידים ונאומים, נאומיםו...נאומים! אך לבסוף, הרגע שלו חיכינו הגיע ועל הבמה עלה שלמה שלנו תוך כדי שירת "פה ושם"... ההופעה עברה ללא תקלות חוץ מצעקות של מורה למתמטיקה מאחורינו "תשבו!תשבו!גם אני רוצה לראות אותו"- בקול צפצפני במיוחד. ההופעה היתה מדהימה ,לא ישבנו לרגע ולא הפסקנו לשיר- שלמה במיטבו. חוץ מזה שהיו פחות מדי שירים מצימאון, ומשמעון בוסקילה שלפי דעתי ממש הרס (וגם התנהג אליי ואל שני מאוד לא יפה לפני ההופעה), היתה הופעה מ ד ה י מ ה !
ב 17:30 אחה"צ, אני ושני צעדנו לנו לאטנו לתוך האמפי של לטרון בלי להתקל באף שומר (ברור! שעתיים לפני ההופעה...!) התיישבנו לנו בשקט בשקט ליד חבורה של מוכרי כיסאות (אל תשאלו אפילו!) וחיכינו למורים ולמורות שלנו שיגיעו בהמוניהם... לפתע! שקט ודממה...אפילו הציפורים הפסיקו לצייץ, ג´יפ כסוף נראה באופק, הוא עוצר וממנו יורדות רגליים חטובות בשורט ....שני מיד פרצה בצעקות-שלמה! שלמה!...מזל שהוא לא שמע אותה (