הכל בגלל כוס תה

הכל בגלל כוס תה

הלכתי מחדרי למטבח ,לארגן לי כוס תה חמה ,בידי היתה ריקה שבה שתיתי קפה בבוקר המסדרון היה מונח שטיחון קטן ליד המקלחת, שלא אחליק שאני מתלבשת לאחר המקלחת תמיד אני זהירה שאני עוברת על השטיחון הקטן הבוקר קצת מטושטשת בגלל האקמול . עברתי שם ואבדתי שווי משקל עפתי לרצפה ,מפילה בדרך כל מיני דברים , ראשי נחבט בדלת החדר ממול , מזלי שהדלת לא היתה סגורה ,ועפתי קדימה לתוך החדר ,הצלחתי להזיז גם את המיטה שיש שם הכוס זכוכית שהיתה בידי ,התרסקה על הרצפה ושברים קטנים של זכוכית נכנסו ליד הימנית גרמו לדימום ,פנים נחבטו ישר ברצפה, ופתחתי את השפה , מהלם הנפילה צרחתי אמאאאאאאאאאאאאאאא , השברים של הכוס התפזרו בחדר הקטן לרסיסים קטנים כיחסו את הרצפה האמת רק אמי תוכל לעזור במצב הזה ,היא בשמים , אני לבד בבית הדלת הכניסה נעולה ,כך שאף אחד לא יכול להכנס אל הדירה שלי ועל זה חשבתי מזמן שגם אם ירצו להגיש עזרה במקרה חירום קודם כל צריך לפתוח את הדלת הכניסה בעלת 2 מנעולים . נסוגתי בזחילה אחורנית אל לעבר מסדרון שם לא היו שברי זכוכית , הצלחתי להתרומם על הברכיים שחטפו מכה רצינית בנפילה ובעזרת היד השמאלית שלא נפגעה מהזכוכיות , הצלחתי לעמוד . למעשה חטפתי מכות בכל הגוף ,הגוף רעד מהנפילה הלא צפויה והלסת כאבה נורא ,בעיקר השיניים הקדמיות . התקשרתי לאחי שיבוא לחלץ את חתיכות הזכוכיות מכף היד , ענתה לי האחיינית הקטנה בת 4 וחצי , הלכה להעיר את האבא שלה וישבתי בכסא מחכה לו , הגוף עדיין רועד מההלם , זו נפילה ראשונה לי ככה בבית ,מודעת לסיכון של השטיחונים הללו , ולזה שאני לא יציבה בהליכה , לאחרונה נורא פוחדת מהנפילות ששמעתי את השכנה יורדת במדרגות , קראתי לה שתכנס אלי ביד השמאלית פתחתי דלת , רציתי אנשים לידי כדי להרגע , היא אספה את הזכוכיות מהחדר , צעקה עלי על השטיחון המסוכן אחי הגיע לאט לאט הוציא את הזכוכיות הקטנות שפצעו את היד , ושם עליה תרסיס כמו פלסטרים לעצור את הדם לשפה הביא לי שלוק לעצור את הדימום בחנכיים , אני מקבלת מדללי דם בגלל הלב , למזלי לא דממתי הרבה , זה נעצר מהר ועכשיו הכאב בשיניים הקדמיות כואב נורא , כלומר בשיניים החותכות עושה הרושם שבלסת חטפתי את המכה הכי חזקה וכל זה כי רציתי לה תה חם להרגיע את הגרון המודלק בגלל השפעת

efriend

New member
כואב הלב,

במיוחד שזו הפעם הראשונה שנפלת בבית. שרק תרגישי טוב...

מפחדת מהנפילות הללו

המכה הכי חזקה מטפתי בפנים ,כאבי השיניים הורגים אותי והפרקים של הידיים והרגלים שבלמו את הנפילה של ההגוף הכי מפחיד שגם אם רוצים להגיש עזרה זה בלתי אפשרי כי הדלת נעולה ולשכנים שגרים בכניסה שלי אין מפתחות לבית , אני תמיד משאירה מפתח במנעול שלא יוכלו לפרוץ את הדירה שאני בפנים הנפילות האילו מסוכנות בגלל האגן , בגלאיחם שלנו מתחיל להיות נזק לעצמות אני יודעת שבזמנו הבאתי מתרגל של פלדינקרייז לתרגל את הנפילות לאחרונה אני מסתובבת עם גב תפוס , ואז אני פחות גמישה וגם החולשה בגלל השפעת וההשפעה של האקמול , אז הרגליים פחות יציבות , לכן הנפילה היתה כזו חזקה לכן אני נמענת לרדת במדרגות שאני עייפה , צריכה לחזק את רגליים , כדי שזה לא יקרה בעתיד לנהוסיף הליכה יומים לחיזוק השרירים , להחזיר את הגמישות לגוף או לשקול מעבר דירה קרוב יותר לאחי ודירה עם מעלית צריכה לקחת את השעון עם הלחצן מצוקה עלי כל הזמן או את הטלפון הסלולרי , שיהיה לי קשר עם מי שיגיש לי עזרה

אופירA

New member
מנהל
אוי ואבוי לי

תופעות הלוואי של הבדידות והמגורים לבד גרועות במיוחד. והן חלק מעיסקת החבילה.... ובכל זאת, ההשתדלות שלך נכונה. שטיחון שימנע החלקה לאחר המקלחת חשוב מאוד, ואת זו שיודעת לשקלל כמה גדול הסיכון של החלקה אל מול הסיכון של מעידה על השטיחון. אינך יכולה למנוע את תופעות הלוואי של המגורים לבד ושל המוגבלות בתנועה (גם אם השכנה מאוד תצעק...). את יכולה לעשות השתדלות סבירה והגיונית, והשאר - בידיים של בורא העולמים. אם היתה סביבך יותר משפחה, היה אפשר לבקש ממישהו ללון בביתך בתקופה שאת חולה. אבל אין משפחה, וזה מה שיש...

יודעת שצריך להערך אחרת

יש לי מוקד מצוקה של שח"לאבל את הש\עון לא מרכיבה כי מציק לי ביד ואותו דבר הסלולרי תלוי על שרוך ונמצא ליד המחשב במקום עלי בלילה התחלתי להוציא מפתח מהדלת , ביום רק הלמטה נעוןל ואני אארגן שכפול מפתח ואחלק לשכנים שיודעת שיבואו לעזור לצערי ממול הדירה ריקה, אבל השכנה למעלה מוכנה תמיד לעזור מגיע מצב בו אני כבר לא יכולה לעזור לעצמי בעצמי מזלי שהאחיינית הקטנה תמיד עונה לטלפון מהר ושאחי היה בבית כי בשבתות הוא לרוב יוצא איתה לפארק עם אופניים צריך לתת מודעות למצב הזה , ולצערינו כיום מרובים אילו הגרים לבד אז צריך למצוא חבר לשעת הצורך , ולהיות בקשר רציף

אוי מקווה שאת מרגישה יותר טוב ../images/Emo24.gif

מה לגבי לחצן מצוקה? זה לדעתי, הכי טוב במצבים כאלה,ועדיף שיהיה למקרה ש... ולא שלא יהיה ולא תוכלי להסתדר לבד.

shana86

New member
אני בשוק!

רק עכשיו קראתי את זה ואני מקווה שאת בסדר. נשמע כואב וטראומטי פיזית ונפשית. אין לי איך לעזור לך פרט להציע לך

זה השרדות שלי

ראית איך קראתי לזה הכל בגלל כוס תה זה נכתב בקריצה ענקית , עין אחת בוכה ועין אחת צוחקת ככה אנינ שורדת את החיים הלא פשוטים שלי לצערי לא הנפילה הראשונה כזו אבל הראשונה שמתרחשת בבית שיש שפעת ברקע היום כבר יותר טוב , מלבד השיעולים של השפעת

shana86

New member
גם אני עכשיו

בשלב של השיעול... מקווה שיעבור לי מחר כי ביום שלישי עוקרים לי עוד שתי שיניים ושיעול וכאבי שיניים לא הולכים ביחד. האף הסתום הזה, גם את מתגעגעת לריחות וטעמים?

למעלה