הכלות פה ישמחו לשמוע

הכלות פה ישמחו לשמוע

שלפי מחקרים בערך 75% מהבעיות בין כלות וחמיות הן בגלל חמות קשה. וגם יחסים בין חמיות וכלות מזרחיות יותר טובים מאשכנזיות. כתבה על כלות חמיות, למה ומה עושים?

אוסה

New member
חשוב לציין שגם לבעל יש תפקיד

במערכת היחסים בין כלה לחמות .

לכולם יש תפקיד.

לטנגו צריך שניים ,ובמשפחה צריך את כולם. חשוב לדעת במערכות יחסים הדוקות כמו משפחה לפעמים לוותר, לקחת צעד אחורה, לא תמיד לשמור על האגו, כן לשמור על כבוד כלפי האחר ולהקפיד על כבודך שלך. כמו שיש לעבוד על מערכת יחסים זוגית כל צריך לעבוד על מערכת זוגית משפחתית. בכוונה כתבתי משפחתית ולא בין חמות לכלה כי מעורבים במערכת זו גורמים נוספים כמו בעל, ילדים, גיסות ,חמים ועוד. ולמרות הכל, לעיתים יש חיכוכים, מריבות כמו במשפחות הכי טובות.

פרצלה

New member
תמיד אמרתי את זה גם בלי מחקר

רוב הבעיות הן בגלל חמיות ולא כלות. באופן הגיוני,כלה שניכנסת למשפחה לא מחפשת לריב,נהפוך הוא תשאלו את רוב הכלות והן יספרו לכם שציפו להכנס למשפחה ולהפוך לחלק ממנה. מצד שני החמה לא תמיד מרגישה השלמה ולרוב יש לה בעיות...הכלה לא מספיק טובה....המפשחה שלה לא טובה..........הבן שלי טוב מידי......הוא צעיר מידי.......היא לקחה לי את הבן.........וכו' וכו'.

e y a l 2 1 4

New member
אני מכיר ההיפך אחר

החתן שניכנס למשפחה לא מחפש לריב, נהפוך הוא מצפה להכנס למשפחה ולהפוך לחלק ממנה. מצד שני החמה מרגישה אי השלמה ויש לה בעיות לרוב: ...החתן לא מספיק טוב....(או יותר מידי טוב ובכך "מאיים" ומטיל צל על הטריטורייה של הזכרים שיצאו מחלציה) הוא לקח לי את הבת..גרם לה למרוד בי..הביא איתו נורמות שמכרסמות בשלטון הטוטאליטרי שהנהגתי עד בואו...גורם לבני המשפחה האחרים להתפכח לפקוח עיניים ולאפיקים חדשים למחשבה....וכו' וכו'. רציתי פודל שלא יהיה מידי חכם כדי שלא יאיים על העליונות האינטלקטואלית שלי ולא יתחרה ביוצאי חלציי, רק שיזמר לפי הטיימינג שאקבע.. אהה ועוד משהוא.. שיביא ילדים וכסף.. והרבה מהאחרון.

הוא אשר אמרתי

אני חושבת שמעצימים מידי את נושא הכלות והחמיות. אולי בגלל שגברים פחות מתעסקים עם כך. פחות מדברים, פחות מתלוננים. ומסכימה איתך.

פרצלה

New member
לא לא לא,זה לא מה שאמרת...

שימי לב,הוא לא מספר על בעיה עם אבא...כלומר גבר,שוב הבעיה היא עם האמא......החמה...האישה........

פרצלה

New member
תכונה נשית כן

קלפטאיות של חמה במקרה הזה ולצערי בעוד הרבה מקרים. מה שלא מבטל את העובדה שיש וגן ראינו את זה פה כלות קלפטאיות. אני רק גורסת שלדעתי.....הרוב שייך לחמה והמיעוט לכלות שכן כלה חדשה במש]חה חדשה לא מחפשת מלחמות. כמו ילד חדש בכיתה....הוא לא מחפש לריב הוא מחפש להתקבל.

מה המסקנה ?

שחלק מהמקטרות של היום הן אלו שעליהן יקטרו בעתיד. תראי פרצלה, בגלל שאני חמות חדשה יחסית (קצת מעל שנה) ואני נחשבת שאדם לא קל , אני חושבת שזה עניין של החלטה מה את רוצה. כל דבר אפשר ללמוד, אפשר לעצום עין לפעמים, לא מכל זבוב לעשות פיל. ואת חושבת ממה שאני קוראת כאן אני לא לומדת ? ועוד איך. לכן ,אני ממליצה גם לכלות להיות לפעמים חכמות ולא תמיד רק צודקות.

פרצלה

New member
כמעט ולא שמעתי על בעיות מהסוג של אבא וחתן

זה משהו בנשים לדעתי........

ואומר לך יותר מכך

לא אפרט מידי ,אך איך תסבירי שאני ביחסים הדוקים וטובים למדי
עם חמותי ,ולא כך בין גיסתי לבינה. לעומת זאת ,לא כך פני הדברים עם אימי.

פרצלה

New member
איך אסביר זאת?

מה זאת אומרת? יש המון כלות שביחסים נהדרים עם החמיות שלהן. לא מדובר על זה,מדובר על הכלות שלא ביחסים טובים...ומתוכן לדעתי אחוז יותר גבוה לחמיות שעושות מלחמה מאשר לכלות.

פרצלה

New member
תמיד אמרתי את זה גם בלי מחקר

רוב הבעיות הן בגלל חמיות ולא כלות. באופן הגיוני,כלה שניכנסת למשפחה לא מחפשת לריב,נהפוך הוא תשאלו את רוב הכלות והן יספרו לכם שציפו להכנס למשפחה ולהפוך לחלק ממנה. מצד שני החמה לא תמיד מרגישה השלמה ולרוב יש לה בעיות...הכלה לא מספיק טובה....המפשחה שלה לא טובה..........הבן שלי טוב מידי......הוא צעיר מידי.......היא לקחה לי את הבן.........וכו' וכו'.

אוסה

New member
כן לאחרונה יש בעיות עם ההודעות

אני למדתי שצריך לעשות "רענן" ולחזור לפורום לא לעשות אחורה ושלח שנית

פרצלה

New member
לא לא,הבעיות אצלי,לאחרונה מתנתק לי האינטרנט

הרבה,וכנראה שההודעה כן נישלחה לפני ההתנתקות ועוד פעם משום מה כשהתחברתי שנית....

למעלה