הכי שלי

הכי שלי

הרעיון שדוד ממעריב לנוער חחח
הכי זמר : הכי זמרת : הכי שיר: הכי ספר: הכי עיתון : הכי שפה: הכי ארץ: הכי עיר : הכי סרט : הכי אתר : הכי חיה: הכי צבע: הכי כיף: הכי מעצבן : הכי מצחיק: הכי תוכנית: הכי מזל: הכי מאכל: הכי שתייה: הכי מקום בילוי: הכימ כלי נגינה: הכי סדרה: הכי יפה: הכי מותג: הכי חנות: הכי סלולרי : הכי ערוץ: הכי שחקן: הכי שחקנית: תהנו

Honey432

New member
אנייי

הכי זמר :קשה קשה..אני אוהבת הרבה..תמיר גל,אבי ביטר,אמינם ועוד.. הכי זמרת :ג'ניפר לופז ושרית חדד
הכי שיר:כרגע תקועה על בין סורגים לשיר- תמיר גל הכי ספר:אין הכי עיתון :גם הכי שפה:אנגלית הכי ארץ:ישראל הכי עיר :חיפה הכי סרט :אין הכי אתר :תפוז
הכי חיה:חתולה הכי צבע:כחול הכי כיף:טיולים הכי מעצבן :המחנכת שלי זונה הכי מצחיק:בדיחה הכי תוכנית:כוכב נולד הכי מזל:סרטן הכי מאכל:בורקס הכי שתייה:מים הכי מקום בילוי:מועדון ים הכימ כלי נגינה:דרבוקה הכי סדרה:אמ"ל הכי יפה:אמאא הכי מותג:קסטרו הכי חנות:חנות ממתקים
הכי סלולרי :סמסונג הכי ערוץ:10 22 הכי שחקן:יהודהל וי סמי הורי הכי שחקנית:מירי בוהדנה מורן גרוס

®NuLy®

New member
עונה!!

הכי זמר : אמינם וצ'סטר בנינגטון הכי זמרת : אבריל לאבין הכי שיר: Don't Wanna Miss A Thing של אירוסמית' הכי ספר: ההוביט הכי עיתון :ראש1 הכי שפה: עיברית הכי ארץ: ארה"ב הכי עיר : ירושלים!!! הכי סרט : כל טרילוגיית שר הטבעות הכי אתר : האתר שלי הכי חיה: כלב!!! הכי צבע: סגול הכי כיף: לשמוע מוזיקה ולהיפגש עם חברים הכי מעצבן: שהדיסק של לינקין פארק נישבר או שהגיטרה לא מכוונת הכי מצחיק: השיחות שלי עם החברים שלי הכי תוכנית: שנות ה-70 הכי מזל: תאומים הכי מאכל: צ'יפס הכי שתייה: מיץ לימון!! הכי מקום בילוי: קניון!! הכי כלי נגינה: הגיטר שלי- צ'אז {הוא זכר ולכן הוא גיטר} הכי סדרה: שנות ה-70 הכי יפה: צ'סטר בנינגטון ואורלנדו בלום הכי מותג: אממממממ קסטרו?! הכי חנות: טרנד הכי סלולרי : נוקיה 3100 של אורנג' הכי ערוץ: MTV הכי שחקן: אורנדלו בלום אליז'ה ווד וג'ודי דפ הכי שחקנית: תנו לי עוד לחשוב... אני עוד חזיר תשובה...

ady18

Well-known member
תשובות

הכי זמר :עמיר בניון יוסי עדן מושיק עפיה הכי זמרת :רינת בר זהבה בן הכי שיר:נצחת איתי הכול הכי ספר: השבוע הארוך ביותר בחיי מורן\דבורה עומר הכי עיתון :ידיעות אחרונות ופנאי פלוס הכי שפה:עברית הכי ארץ:ארה"ב הכי עיר :אילת ,ני יורק הכי סרט :אסקימו לימון,טיטאניק הכי אתר :תפוז הכי חיה:דולפין סוס כלב הכי צבע:כחול הכי כיף:מוזיקה הכי מעצבן :לנקות הכי מצחיק:אממ הכי תוכנית:כלבוטק ארץ נהדרת הכי מזל:דגים הכי מאכל:בשרים מאפים ופסטות הכי שתייה:קולה מים הכי מקום בילוי:ים פאב מועדון הכימ כלי נגינה:גיטריה הכי סדרה:אהבה מעבר לפינה הכי יפה: הכי מותג:קסדי הכי חנות: הכי סלולרי :אורנג הכי ערוץ:10 הכי שחקן: הכי שחקנית:אגם רוטנברג

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifהכי שלייייייי

הכי זמר : הראל סקעת הכי זמרת : נינט טייב הכי שיר: אביב גפן - ואהבנו הכי ספר: הספרים של הארי פוטר הכי עיתון : עיתון מקומי של אשדוד - המגזין הכי שפה: ספרדית הכי ארץ: אנגליה הכי עיר : אילת הכי סרט : פגוש את הפוקר'ס הכי אתר : האתר שלי: http://www.tipo.co.il/zone/index.asp?zone=73000735314472 הכי חיה: אריה הכי צבע: בייבי בלו הכי כיף: לבלות עם החבר'ה הכי מעצבן : שמאשימים אותך על משהו שלא עשית הכי מצחיק: אחי ואחותי הקטנה הכי תוכנית: כוכב נולד הכי מזל: אריה... ברור
הכי מאכל: ספגטי בולונז הכי שתייה: קוקה קולה הכי מקום בילוי: לא יודעת... הכי כלי נגינה: גיטרה אקוסטית הכי סדרה: השיר שלנו הכי יפה: הראל סקעת הכי מותג: פוקס הכי חנות: פוקס הכי סלולרי : סלקום הכי ערוץ: 24 הכי שחקן: ג'ים קארי הכי שחקנית: ג'וליה רוברטס

../images/Emo9.gif...../images/Emo9.gif...../images/Emo9.gif...../images/Emo9.gif

הכי זמר
הראל סקעת
הכי זמרת
שירי מימון
הכי שיר
יש מליון ומשו שירים שאני אוהבבתת
הכי ספר
ספר הסטוריה.. חחחח סתם סתם
אמממ אני לא ממש קוראת ספרים הכי עיתון
ראש 1
הכי שפה
עברית הכי ארץ
אאמממ ישראל
הכי עיר
ירושליים נראלי (ולא אני לא גרה בירושליים
) הכי סרט
גם פה יש מלייוןן הכי אתר
אמממ לאדעת הכי חיה
כלללבב
הכי צבע
כחול, סגול הכי כיף
הרבה דבריםם
הכי מעצבן
רכלנים, שקרנים, וכל זה..
הכי מצחיק
הכל
הכי תוכנית
אהבה מעבר לפינהההה
הכי מזל
שוווווורר
הכי מאכל
שניצל ופירהה
הכי שתייה
קולהה הכי מקום בילוי
אאממ.. יש כמה הכימ כלי נגינה
אין לי מושגג.. הכי סדרה
אהבה מעבר לפינהה
הכי יפה
יש המון דברים יפיייםם
הכי מותג
לאדעת הכי חנות
לאדעת
הכי סלולרי
כמו של אבא שלי חחח אין לי מושג איזה סוג הכי ערוץ
לאדעת הכי שחקן
יהודה לוי
הכי שחקנית
אגם רודברג

koskos2

New member
הכי הכי

הכי זמר : אממ הסולן מלינקין פארק הכי זמרת : אבריל לווין ואורית שחף מהיהודים הכי שיר: הבלדה שלי עלייך והזמן שלך הכי ספר: איכסה! הכי עיתון : בעעע הכי שפה: אנגלית הכי ארץ: הוואי הכי עיר : דאון טאון הכי סרט : אמממ שישי הפוך הכי אתר : האתר שלי! תכנסו אתר שווה! www.fuun.tipo.co.il הכי חיה: כלב הכי צבע: שחור + כחול הכי כיף: האתר שלי הכי מעצבן : לי זריני הכי מצחיק: הדר דרור הכי תוכנית: לא יודעת הכי מזל: שור הכי מאכל: אוכל מרוקאי הכי שתייה: ספרייט שולט הכי מקום בילוי: בבית של אוריה הכימ כלי נגינה: אמממ גיטרה חשמלית שולט!!! הכי סדרה: אין הכי יפה: אוריה ואני הכי מותג: fox הכי חנות: כנ"ל הכי סלולרי : פלפון מדליק של צביקה פיק הכי ערוץ: 47, ניקולודיון הכי שחקן: פעלולן זה נחשב? ג'וני נוקסוויל הכוסון מג'קאס הכי שחקנית: לינדזי לוהן

Cut Up Angel

New member
ME

הכי זמר : טוני לובטו
וברט
ו..ו..קורי
הכי זמרת :טארייה מנייטוויש ואיימי לי מאוונסנס הכי שיר:הרבה
הכי ספר:הארי פוטר. הכי עיתון :ראש 1? הכי שפה:אנגלית. הכי ארץ:אמריקה. הכי עיר :בישראל-ת"א ובחו"ל-כול הערים באמריקה. הכי סרט :"הצלצול 2" הכי אתר : לא מביאה קישור
הוא סתם ארוך. הכי חיה:
הכי צבע:שחור, אדום-דם, סגול, תכלת וכתום. הכי כיף:לנסוע לת"א. הכי מעצבן :הבצפר שלי. הכי מצחיק:עד כמה שזה עצוב-אייל. הכי תוכנית:לא רואה טלוויזיה. הכי מזל:טלה.. הכי מאכל:אין. הכי שתייה:קולה? הכי מקום בילוי:ת"א ומכוני פירסינג
הכי כלי נגינה:
הכי סדרה:לא רואה טלוויזיה. הכי יפה:בנים מתנשקים עם בנים. הכי מותג:לא קונה מותגים. הכי חנות:"TOMER" הכי סלולרי :אורנג'? הכי ערוץ:.. הכי שחקן:אשטון קוצ'ר. הכי שחקנית:קירסטין דאנסט.

m i t s u

New member
../images/Emo3.gif

הכי זמר : אף אחד לא עולה לי בראש ז אני מוותרת על השאלה הכי זמרת : הסולנית של נייט ויש הכי שיר: gone with the sin - him הכי ספר: הספרים של טרי פרצ'ט הכי עיתון : מסע עולמי" הכי שפה: צרפתית הכי ארץ: יש הרבה, יש את הולנד ויש את ליטא ואת קמבודיה ועוד ועוד הכי עיר : פרנקפורט הכי סרט : "הסיפור שלא נגמר" הכי אתר : תפוז?? הכי חיה: איגואנות למיניהן הכי צבע: סגווווול, אדום הכי כיף: לצחוק הכי מעצבן : לא לדעת מה רוצים הכי מצחיק: שלום הכי תוכנית: "משחק מכור" הכי מזל: לזכות בלוטו הכי מאכל: ברווז הכי שתייה: נענע לימון קפוא באמצע הקיץ הכי מקום בילוי: אלפנט הכימ כלי נגינה: ממממ..... פסנתר, גיטרה הכי סדרה: דריה הכי יפה: לחייך הכי מותג: לא יודעת... =/ הכי חנות: צומת ספרים הכי סלולרי : סלקום? הכי ערוץ: חבילת המדע וטבע הכי שחקן: אהמ... לא יודעת >_< הכי שחקנית: מרלין מונרו
...אל תשאלו...

סינטטית

New member
הכי שלי :)

הכי זמר : גפן :)) (סינרגיה) הכי זמרת : אורית שחף (היהודים) הכי שיר: מה עשיתי-סינרגיה הכי ספר: ספר הבדיחות האדום הכי עיתון : ידיעות אחרונות? חחח, זה הדבר היחידי שאני קוראת, וגם לא תמיד הכי שפה: עברית שפה קשה יפה! הכי ארץ: הממ הכי עיר : ת"א הכי סרט : שכחו אותי בבית 3! מתה על הסרט הזה! הכי אתר : www.synegia.co.il הכי חיה: צ'ינצ'ילה ! הכי צבע: שחור הכי כיף: הופעה של סינרגיה הכי מעצבן : מבחן במתמטיקה הכי מצחיק: הסדרה החיים זה לא הכל ! הכי תוכנית: נאארף, יש הרבה, אני לא רואה בקביעות הכי מזל: נאחס! סתם, סרטן :) הכי מאכל: פיצה!! הכי שתייה: קוקה קולה! הכי מקום בילוי: בארבי הכימ כלי נגינה: גיטרה! הכי סדרה: מילואים (המשך של טירונות) הכי יפה: גפן הכי מותג: דיזל הכי חנות: אפאצ'י הכי סלולרי : סלקום, למרות שאני מעדיפה את פלאפון עם הפרסומות (*אההמ*פרסומת*אההמ*גפן*אההמ*) הכי ערוץ: 24 הכי שחקן: גיא אריאלי ? נאארף! הוא סתם עלה לי לראש הכי שחקנית: אין לי מושג

noooga

New member
לגבי הגפן הזה מסינרגיה

ביום שני ראיתי קליפ שלהם וראיתי את גפן.. נזכרתי בך אפילו שאני לא מכירה אותך

עונה

הכי זמר :יוסי אזולאי
הכי זמרת :שירי מימון
הכי שיר:בינתיים ניתקעתי על רון שובל-פגישה,כאסח הכי ספר:לא אוהבת ספרים הכי עיתון :אני אוהבת ידיעות אחרונות פנאי פלוס וראש 1 הכי שפה:עברית הכי ארץ:ישראל
הכי עיר :חולון
הכי סרט :שרק הכי אתר :תפוז
הכי חיה:כלב הכי צבע:ורוד
הכי כיף:לשמוע מוזיקה הכי מעצבן :אנשים מעצבנים
הכי מצחיק:טל פרידמן
הכי תוכנית:ארץ נהדרת הכי מזל:עקרב
הכי מאכל:שניצל
הכי שתייה:קולה הכי מקום בילוי:רחוב הכימ כלי נגינה:דרבוקה הכי סדרה:השיר שלנו הכי יפה:אגם רודברג הכי מותג:פוקס הכי חנות:לא יודעת הכי סלולרי :לא יודעת הכי ערוץ:2 הכי שחקן:אין הכי שחקנית:אין

flowers girl

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

הכי זמר : ג'סטין טימברלייק הכי זמרת : כריסטינה אגילרה הכי שיר: It's Like That של מאריה קארי הכי ספר: ברידג'ט ג'ונס הכי עיתון : ראש 1 הכי שפה: אנגלית הכי ארץ: ניו יורק הכי עיר : תל אביב הכי סרט : שלושעשרה הכי אתר : ישראבלוג הכי חיה: כלב הכי צבע: ורוד וכתום
הכי כיף: כלמיני
הכי מעצבן : הכל מעצבן אותי הכי מצחיק: כשאנשים דופקים ירידות ונשארים אדישים, זה קורע אותי הכי תוכנית: ארץ נהדרת הכי מזל: גדי הכי מאכל: מקדונלדס הכי שתייה: מיץ ענבים הכי מקום בילוי: הטיילת של ת"א הכימ כלי נגינה: גיטרה חשמלית הכי סדרה: חברים, שנות השבעים, אלי מקביל, ככה זה בחיים, טלנובלה בע"מ, עמוק באדמה הכי יפה: אני
הכי מותג: פוקס הכי חנות: מונסטון הכי סלולרי : נוקיה 3100 הכי ערוץ: 3, ביפ, ואקסטרה הוט הכי שחקן: אין הכי שחקנית: דרו בארימור

dana6665

New member
הכי שלי :)

הכי זמר : יובל מנדלסון, יובל בנאי.. הכי זמרת : פוי. אין זמרות. הכי שיר: יותר מדי בשביל לכתוב כאן.. הכי ספר: לא קוראת :) הכי עיתון : גם לא :) הכי שפה: עברית! הכי ארץ: ישראל, אנגליה, אוסטרליה הכי עיר : תל אביב, אילת, לונדון הכי סרט : נישואים פיקטיביים, אחד משלנו, מקס ומוריס :) הכי אתר : תפוז! הכי חיה: כלבלבים וארנבים :) הכי צבע: כחול, אדום, צהוב, כתום הכי כיף: יצפאן! הכי מעצבן : כשאין יצפאן :( הכי מצחיק: יצפאן :) הכי תוכנית: יצפאן!!! הכי מזל: הממ..? הכי מאכל: "תבשיל כפרי" של טבעול הכי שתייה: מיץ מנגו, תפוזים, שוקו, דיאט ספרייט, מים :) הכי מקום בילוי: יצפאן! וכל מקום שיש בו תחברים שלי.. הכימ כלי נגינה: גיטרההה הכי סדרה: אין. רק יצפאן. הכי יפה: יצפאן :) הכי מותג: לא מעניין אותי.. הכי חנות: גם לא.. הכי סלולרי : הממ..הפלאפון שמשדר את יצפאן! :) הכי ערוץ: 22 הכי שחקן: יצפאן! ושרון אלכסנדר הכי שחקנית: הדס מורנו

Lordonya

New member
../images/Emo77.gif

הכי זמר : קורט קוביין הכי זמרת : גוון סטפני הכי שיר: משינה - נגעה בשמיים. הכי ספר: מדריך הטרמפיסט לגלקסיה הכי עיתון : מעריב הכי שפה: גרמנית הכי ארץ: גרמניה הכי עיר : ברלין הכי סרט : גברים בשחור הכי אתר : נענע הכי חיה: פנדה הכי צבע: אדום - דם הכי כיף: חופש הכי מעצבן : טמטום הכי מצחיק: מיסטר בין הכי תוכנית: ארץ נהדרת הכי מזל: דלי הכי מאכל: פיצה הכי שתייה: מים + לימון הכי מקום בילוי: יער הכי כלי נגינה: פסנתר הכי סדרה: אורווד הכי יפה: הקפלה הסיסטינית הכי מותג: זארה הכי חנות: מנגו הכי סלולרי : אורנג' הכי ערוץ: ניושנל ג'אוגרפיק הכי שחקן: רוברט דה נירו הכי שחקנית: נטלי פורטמן

למעלה