הכי שלי

מסטולית

New member
נחמד נחמד ../images/Emo13.gif

הכי זמר : אביב גפן הכי זמרת : שילה פרבר הכי שיר: האם להיות בך מאוהב הכי ספר: אופטימיות נצחית הכי עיתון : ידיעות
הכי שפה: עברית! הכי ארץ: ישראל
הכי עיר : ראשון לציון... חחחחח
הכי סרט : ארמגדון הכי אתר : www.tapuz.co.il הכי חיה: דג? הכי צבע: שחור הכי כיף: הופעות הכי מעצבן : אבא הכי מצחיק: טלנובלה בע"מ
הכי תוכנית: טלנובלה בע"מ
הכי מזל: עקרב? הכי מאכל: גלידה! הכי שתייה: קולה לימון הכי מקום בילוי: כל מקום שיש בו מוזיקה טובה הכימ כלי נגינה: שיפרה, הגיטרה שלי
הכי סדרה: טלנובלה בע"מ!! הכי יפה: מאור כהן
הכי מותג: תמנון!! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הכי חנות: מקדולנדס
הכי סלולרי : ג'י.בי. הפלאפון שלי
הכי ערוץ: 24 הכי שחקן: ג'וני דפ הכי שחקנית: אגם רודברג?

RaZiK4

New member
שלי:

הכי זמר : הדורבנים הכי זמרת : אבריל לאבין, מאיה בוסקילה הכי שיר: NOBOD'YS HOME, אבריל לאבין. לא בא לי לשמוע, הדורבנים. הכי ספר: אין..
הכי עיתון : מעריב הכי שפה: עברית, אנגלית, ערבית, צרפתית הכי ארץ: הולנד, הוואי, ישראל, צרפת, ארה"ב ועוד..
הכי עיר : פריז.. לונדון.. ניו-יורק..
הכי סרט : יש הרבה
הכי אתר : www.tapuz.co.il
הכי חיה: אין.. הכי צבע: כחול, ירוק הכי כיף: .. הכי מעצבן : .. הכי מצחיק: .. הכי תוכנית: כוכב נולד, אמריקן איידול, ג'קס, טלנובלה בע"מ, קצרים ועוד.. הכי מזל: קשת/דלי הכי מאכל: ג'חנון, מלווח הכי שתייה: קולה, מים הכי מקום בילוי: ..יש הרבה.. הכי כלי נגינה: גיטרה הכי סדרה: יש הרבה.. הכי יפה: אני חח סתם
הכי מותג: קרוקר, לי קופר, אדידס, נייק ועוד.. הכי חנות: יש הרבה.. הכי סלולרי : פלאפון הכי ערוץ: HOT, 2, 10 הכי שחקן: ..יש הרבה הכי שחקנית: ..יש הרבה

ffiendd

New member
מוּפ.../images/Emo54.gif

הכי זמר: איגי דיין. הוא לא זמר מעולה, אבל הוא טוב. הכי זמרת: אין. הכי שיר: לייבל. הכי ספר: בשורות טובות. הכי עיתון: ת"א. הכי שפה: עברית. הו. הכי ארץ: כאן וסקוטלנד. הכי עיר: תל אביב. חה. הכי סרט: ביטלג'וס. הכי אתר: תפוז וישראבלוג. הכי חיה: חתול. הכי צבע: ירוק. הכי כיף: אנשים, חיבוקים. הכי מעצבן: לבכות. הכי מצחיק: החברים שלי. הכי תוכנית: לתפוס את השמיים.(ואת טעיתי בשם, סליחה, אני לא בריכוז כרגע
) הכי מזל: עקרב. הכי מאכל: בשר ושוקולד. הכי שתייה: מיץ תפוזים(טבעי). הכי מקום בילוי: הייניקן הבימה, והשברולט(שכונה!). הכי כלי נגינה: גיטרה, בס ותופים. הכי סדרה: נו. הכי יפה: יפה זכר? יפה נקבה? אני אקח את זה כיפה כללי. חיוכים. זה הכי יפה. הכי מותג: איכ. הכי חנות: דיסק סנטר. הכי סלולרי: אורנג'. הכי ערוץ: אין לי הרבה אפשרויות. הכי שחקן: ג'וני דפ. הכי שחקנית: אנג'לינה ג'ולי. כי יש לה יופי מיוחד.

English Muffin

New member
עונהה

הכי זמר :קורט קוביין הכי זמרת :גוון סטאפני הכי שיר:dont speak הכי ספר:אין הכי עיתון :ידיעות הכי שפה:עיברית הכי ארץ:ישראל הכי עיר :תל אביב הכי סרט :cruek intentions הכי אתר :תפוז הכי חיה:חתול ונמר הכי צבע:סגול הכי כיף:להינות הכי מעצבן :שאני לא מבינה מישהוא הכי מצחיק:אנשים הכי תוכנית:the o.c הכי מזל:אריה הכי מאכל:שניצל תירס הכי שתייה:אייריש קרים הכי מקום בילוי:מועודונים,פאבים,הופעות,פסטיבלים הכי כלי נגינה:גיטרה ותופים הכי סדרה:the o.c הכי יפה:cillian murphy הכי מותג:fox הכי חנות:fox הכי סלולרי :בייבי שלי הכי ערוץ:YTVו יס וויקנד הכי שחקן:ryan philipe הכי שחקנית:אין

nni8

New member
עונה!

הכי זמר :הראל סקעתת הכי זמרת :מממ.. הכי שיר:יש יותר מידי פההה... הכי ספר: לאהוב עד מוות הכי עיתון :ראש 1 הכי שפה:עברית הכי ארץ:ישראל הכי עיר :מחהה כפר סבא,אילת הכי סרט :הלוחש לסוסים הכי אתר :הראל סקעת,תפוז הכי חיה:סוסססססס הכי צבע:ירוק הכי כיף:לרכב הכי מעצבן :לריב הכי מצחיק:יצפאן הכי תוכנית:כוכב נולד,ריקי לייק הכי מזל:קשת הכי מאכל:תירס, פיצה הכי שתייה:מים הכי מקום בילוי:ים,קניו,אילתתתתת הכימ כלי נגינה:גיטרה הכי סדרה:גואן מארקדיה הכי יפה:הראל סקעתתת הכי מותג:פומה,לי קופר הכי חנות:גריפפ הכי סלולרי :סמסונג הכי ערוץ:22,3 הכי שחקן:הזה מהחוש השישי הילד חח הכי שחקנית:ממ..

hilaloosh12

New member
היי

הכי זמר : רן דנקר הכי זמרת : מריה קארי הכי שיר: my all, הבלדה שלי עלייך הכי ספר: נשים קטנות הכי עיתון : ראש 1, נראה לי הכי שפה: עברית הכי ארץ: ישראל הכי עיר : לא יודעת הכי סרט : לא יודעת הכי אתר : לא יודעת הכי חיה: לא יודעת הכי צבע: סגול בהיר, וורוד ותכלת הכי כיף: לא יודעת הכי מעצבן : לא יודעת הכי מצחיק: לא יודעת הכי תוכנית: השיר שלנו הכי מזל: לא יודעת הכי מאכל: לא יודעת הכי שתייה: בירה שחורה, מיצי פירות הכי מקום בילוי: לא יודעת הכימ כלי נגינה: גיטרה הכי סדרה: השיר שלנו הכי יפה: לא יודעת הכי מותג: לא יודעת הכי חנות: לא יודעת הכי סלולרי : לא יודעת הכי ערוץ: לא יודעת הכי שחקן: פירס ברוסנן החתיך ההורס הכי שחקנית: לא יודעת

swirrrly

New member
../images/Emo118.gif

הכי זמר : דוד ד'אור הכי זמרת : שירי מיימון הכי שיר: הכי ספר: הארי פוטר הכי עיתון : הארץ?
הכי שפה: יפנית הכי ארץ: יפן הכי עיר : ניו יורק
הכי סרט : ליאון הכי אתר : תפוז
הכי חיה: זאב הכי צבע: שחור הכי כיף: הכי מעצבן : הכי מצחיק: הכי תוכנית: גיא פינס הכי מזל: תאומים.. הכי מאכל: שוקולד הכי שתייה: מיץ ענבים הכי מקום בילוי: הכימ כלי נגינה: הכי סדרה: הכי יפה: אני הכי מותג: הכי חנות: הכי סלולרי : אורנג' הכי ערוץ: 7
הכי שחקן: אדוארד נורטון הכי שחקנית: מילי אביטל

B a r r B e e

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo54.gif../images/Emo55.gif

הכי זמר : סנופ דוג
הכי זמרת : כריסטינה אגילרה
הכי שיר: יש המון. בתקופה האחרונה: mariah carey- it's like that הכי ספר: פרחים בעליית הגג+ ההמשכים.. הכי עיתון : GO הכי שפה: עברית
הכי ארץ: ישראל
הכי עיר : מיאמי
הכי סרט : יש המוןןןןןןן הכי אתר :
הכי חיה: כל החיות
הכי צבע: לבן
הכי כיף: הפרווה של החתול שלי
הכי מעצבן : אחים קטנים
הכי מצחיק:
לא דעת... הכי תוכנית:
לא דעת.. הכי מזל:
הכי מאכל: פסטה
הכי שתייה: מיץ ענבים הכי מקום בילוי: מועדון.. לא כ"כ משנה איזה.. הכי כלי נגינה: פסנתר
הכי סדרה: עמוק באדמה
הכי יפה: אני
סתם החתול והכלבה שלי
הכי מותג: ZARA
הכי חנות: ZARA הכי סלולרי : כולם &^%@#$ הכי ערוץ: 1,2 (YES) הכי שחקן: סנופ דוג
הכי שחקנית: אנג'לינה ג'ולי ועוד מלאאא

Light18m

New member
שלי

הכי זמר : ברי סחרוף הכי זמרת : אחינועם ניני הכי שיר: מזמור לילה הכי ספר: לא אוהב לקרוא הכי עיתון : מעריב הכי שפה: עברית! הכי ארץ: ישראל! הכי עיר : תל אביב הכי סרט : אחי איפה האוטו שלי הכי אתר : goop הכי חיה: גמל. הכי צבע: סגול! גבעתי הכי כיף: לאכול הכי מעצבן : לשטוף כלים הכי מצחיק: בדיחות קרש הכי תוכנית: ארץ נהדרת הכי מזל: דלי הכי מאכל: הכל הכי שתייה: קוקה קולה! הכי מקום בילוי: באולינג הכימ כלי נגינה: לא מנגן הכי סדרה: טירונות הכי יפה: אגם רודברג הכי מותג: נייק הכי חנות: מגה ספורט הכי סלולרי : אורנג' הכי ערוץ: סרטים הכי שחקן: ברוס וויליס הכי שחקנית: שרה מישל גלר

למעלה