הכי מפוחדת שיש...

הכי מפוחדת שיש...

היום בביצפר לקחנו ספר תנך עם מפתח בפרק מלאכים ב' וקשרנו אותם ביחד... ואמנו "אני מאמין בתנך ורק בתנך" ואז שאלנו שאלה והספר פשוט הסתובב שאלנו הרבה שאלות וכל התשובות היו נכונות ועשיו אני מאוד פוחדת להיום לבד בחדר ובמיוחד מהחושך... מה עליי לעשות?

הודעתך לא ממש ברורה....

האם תוכלי ליכתוב אותה שוב באופן קצת יותר ברור? ניסיתי לקרוא את ההודעה שלך ולא הצלחתי להבין בכלל מה עשיתם ומה קרה, כתבת בצורה מאד לא מובנת. מה זאת אומרת "לקחנו ספר תנך עם מפתח בפרק מלאכים ב' וקשרנו אותם ביחד" איזה ניסוח זה? מה זה "ספר מלאכים"? ואיזה מפתח? סתם מפתחות רגילים של בית? קשרתם אותם עם חבל או חוט לספר תנ"ך סגור? ואיפה שמתם את זה? סתם הנחתם על שולחן ועמדתם לידו בלי לגעת? והספר היסתובב על השולחן בלי שאף אחד נגע בו? ומה זאת אומרת שאלתם שאלות וכל התשובות היו נכונות? איך קיבלתם את התשובות? הספר דיבר אליכם? באיזו צורה בדיוק הוא ענה? שוב, ההודעה שלך לגמרי לא ברורה, אם את רוצה תשובות כיתבי בצורה ברורה יותר שיבינו על מה את מדברת. משתמש בצלילים.

רגע ואיך מסובבים בידיוק את הספר?

זה מעניין זה כמו מטולטלת אבל איך מסובבים את המפתחות עים הספר?

yaaarin

New member
מעניין, דווקא אותי מלהיב כל הקטע של

הסייאנס, אבל עדיין לא עשיתי סייאנס אמיתי, אני מת להתנסות בזה פעם!

ממה לעזעזל את מפחדת??

אוקי, כודם כול ממש לא הבנתי מה עשיתם שם ואחר כך לא אבנתי ממה את מפחדת?!?! כולה ישבתם עם ספר שהסתובב ממקום למקום! ממה יש לך לפחד??

יותר ברורה למי שלא הבין...

אתה לוקח ספר תנך, וקושר אותו עם המפתח וחוט רגיל לא משנה איזה. פותח בפרק במלכים ב' איזה פסוק שרוצים ומכניס תמפתח כשההחזקה שלו בחוץ וסוגר תספר. ושני אנשים במחזיקים את המפתח עם ההצבע ואז מחזיקים ומרימים את הספר כשהוא מוחזק על ידי שתיי ההצבעות באוויר ואז אומרים אחד אחרי השני "אני מאמין בתנך ורק בתנך" ואז את שואלת שאלה אחרי שאת שואלת אותה את אומרת לו תנך תחזור לאמצע או למקום ואז שהוא חוזר שוב אומרים אני מאמין בתנך ורק בתנך ושואלים עוד שאלה ותוך כדי שאתה שואל שאלה התנך זז כאילו מסתובב באוויר לצדדים כל צד אומר או כן או לא. זה קשה שלא רואים את זה קצת קשה לי להסביר את זה על כתב...סליחה כן.. זהו. מקווה שזה היה יותר ברור.

ת מ ו ז

New member
הצעה רצינית....

אם זה כל כך מ]פריע לך פשוט תדברי על זה אם רב- אני מבטיחה לך שהוא לא ינסה להחזיר אותך בתושבה או מששהו הוא יכול רק לתת לך תושבות. ואגב ההודות שלך לא קשורות ל"רוחות והעולם הבא" אז פעם הבאה כדי שתלכי לפורום שיכול לתת לך באמת תשובות על שאלותיך.

I am a freak

New member
קשור מאוד.

היא בעצם עשתה "מיני סיאנס" או לפחות- זה מה שאנשים חושבים שזה.

alona1011

New member
לדעתי את צריכה לפחד, והרבה...

ספר תוןרה הוא הספר הקדוש שיש לעם היהודי. ומה את עשית? השתמשת בו שלא לצורך הנכון. עליך ללכת מיד לרב לספר לו את אשר עשית, שימחל לך ואז תוכלי לישון בשקט. אל תעשי עוד שטויות כאלה בבקשה.
אלונה

אלונה! רב הוא לא בורא עולם וסליחה..

היא צריכה לבקש מהבורא ולא מהרב.רבנים הם לא אלוהים ושיש לבקש סליחה או לבקש בקשה יש ליפנות אליו ישירות ולא צריך שום רב לשם זה . אני נגד כול הרבנים לא מקבלת אותם אני מאמינה רק בבורא ורק בו.

אין בי שום רצון ללכת לרב...

יש לי את האמונה שלי בבורא עולם. לפני שאני הולכת לישון אני מבקשת שהוא ישמור עליי. וככה נרגעת ונרדמת.. עשיתי דבר שממש גורם לי לישון בפחד ואני ממש מצטערת שהתחלתי עם זה... ככה שאני לא ממליצה לאנשים לעשות את זה אף פעם. אלא אם כן הם לא מאמינים. כי אני אחת כזאת שמאמינה שיש רוחות ופיות וכו... מוזרה קצת..אבל ככה אני!

שמחה שיש לך אמונה רק בבורא עולם

וכנל" אני מאמינה רק בו ומאמינה ברוחות כי העצם ניתנה לי היכולת להרגיש וליפעמים גם ליראות אז תמשיכי באמונתך ואל תעשי ותיתעסקי בדברים שמעבר ליכולת שלך כי את אלולה להיפגע מיכך. כול טוב לך ואת לא מוזרה ביכללל .

alona1011

New member
חומד, הרב הוא הצינור לקדוש...

ברוך הוא. הלא ידעת? את כמובן יכולה לפנות לקדוש ברוך הוא בעצמך, אבל יותר חשוב ויותר קרוב זה דרך רב. יום נעים
אלונה

למעלה