הכי מפוחדת שיש...

eldorado

New member
חיימוס אתה עדיין חושב שאלונה

היא "בחורה עם שכל", כדברייך? או שצירפת אותה לקטגוריה של הלא מחוברים למציאות?

alona1011

New member
אני לא חכמה ולא מתיימרת להיות...

אני מדברת על מציאות בחיים, בלי דמיונות. אין רוחות ואל תחיו בסרטים חברים וחברות. אני חושבת שמי שמאמין ברוחות זה כי נורא משעמם להם, הרי אין להם במה להאמין, ומחפשים משהו להיאחז בו ואופ...יש רוחות. אבל המציאות היא שונה, וכל יהודי יודע את זה. מה שכן יכול להיות שיש נשמות שמסתובבות בינינו, ואולי זו ההרגשה שיש משהו לידכם, אבל זו נשמה יהודית שרשורה איך שהוא לעבר או העתיד של אותו אדם. עוד חומד בעניין, הכל כתוב בתורה שלנו. אנא, חיזרו למציאות בבקשה.
אלונה

אלונה תיתעוררי בבקשה

נשמות לא מיסתובבות בנינו אין דבר כזה אבל רוחות יש ומוכח שיש .. נשמה היא חלק הלוהה ואין היא נישארת כאן לאחר מות הגוף היא עולה ישר למעלה ., הרוחות לעומתן לא עולות והן נישארות למטה בתחתית מיתחת לאדמה .אז בבקשה תיקראי מאמרים בנושא ויש אין ספור ספרים ממליצה לך על הספר " רוחות מדברות ".

alona1011

New member
חברתי החביבה...

אני לא צריכה לקרוא את הספרים שאת קוראת. אני קורא מהתורה. לידיעתך,אין רוחות, ויש נשמות שיורדות מידי פעם לעולם הזה, שהוא העולם הגישמי, ומהעולם הרוחני. את צריכה להבין שיש נשמות למעלה שלא ירדו מעולם לעומלם הגישמי כלומר לא נכנסו לגוף וחיו חיים כמונו, הם נקראים נשמות אבודים, ומידי פעם הן יורדות לעולם שלנו, ולא בכדי להזיק. הדמיון שלכם עם הספרים שהם בהן שמץ של אמת, וזה שכתב את המספרים על רוחות, רוצה לעשות כסף מהמכירה ולאו דווקא להגיד לכם, חברים תיזהרו יש רוחות. אני מציעה לך לקרוא קצת בספרי תורה, כי כל מה שיש בעולם הזה ובעולם הבא זה כתוב בתורה שלנו שניתנה לנו מהקדוש ברוך הוא. אל תלכי שבי אחרי פרסומי שווא. מאחלת לך אמונה מלאה בבורא עולם.
אלונה

לאלונה

אני כן קוראת את התנך ורק אותו אני קוראת חמישה חומשי תורה בילבד.ואמונה יש לי מלא עד שאת לא יודעת עד כמה אמונתי חזקה., יש רוחות והן ניקראות רוחות בית פעור אז תיקראי טוב ., אני 5 שנים לומדת את החומש מהתחלה לסוף ומהסוף להתחלה וכול מה שבאמצע.ועוד הוכחה שיש רוחות הרי יש 5 עולמות רוח ,נפש, נשמה, חיה, ויחידה.הנשמות שאת קוראת להן נשמות אבודות הן נשמות שהן נימצאות בכף הקלע ?(שלא נידע)זהו ליבנתיים ואשמח להמשיך לשרשר איתך בנושא.

alona1011

New member
חביביתי היקרה../images/Emo39.gif

נשמות אבודות אלו נשמות שלא ירדו לעולם הגישמי, זה אומר שלא נכנסו לאף גוף והן נשמות טובות. אני אשמח אם תכתבי לי איפה כתוב בתורה שיש רוחות כפי את וחבריך מאמינים.
לילה טוב אלונה

לאלונה!

בידבריך את מעמידה את הרב ליפני בורא עולם שזו כפירה לשמה . את אומרת שהרב יותר חשוב מהבורא איפו נישמע כזה דדבר? מה מלמדים אותכם ד" ישמור דברי כפירה ? הרבנים הם בסך הכול בני אדם כמוני כמוך והם רק מחופשים לרבנים כי כול רצונם הוא ליסחוב מימך מימני כסף .אז תחזרי לבורא ותעזבי את הרבנים הם רק מחפשים כוח ומעמד וכסף זה כול עיניינם .מאחלת לך רק אור בחיים ושתחזרי לבורא בלב שלם .

alona1011

New member
נראה לי שלא הבנת אותי כיאות...

אין דבר העומד לפני הקדוש ברוך הוא. הרב הוא הצינור אליו. להסביר לך למה? כי רבנים יש להם רוח הקודש, בלילה כשהם ישנים הם עולים לשפוט בבית דין של מעלה, ואז בקשותיהם של הקשורים לאותו רב, עולים איתם, וזה בהחלט קרוב הרבה יותר ממה שאת מתפללת כאן. אבל אין ספק שכל תפילה שלך חשובה מאוד מאוד בלי שום קשר לרב. ואגב, יש רבנים צדיקים גמורים, ויש גם שלא. הרב שלי לא לוקח ממני כסף, ואם אני רוצה לתרום לישיבה זו זכות גדולה. חבל שיצא לך לפגוש רבנים לא אמיתיים, הייתי רוצה תפגשי רב אמיתי, ואני בהחלו מונה להמליץ לך, אם תספרי לי מהיכן את, אפשר במסר האישי. ואני מקווה שתתחילי להאמין לאנשים ישרים. יום נעים לך.
אלונה

למעלה