הכי מעצבן

mary lou

New member
אוח, אני אוהבת אותך ../images/Emo99.gif

אתם רואים למה צריך להחזיק כאן בנות מישראבלוג? את כל המכות היא מכירה פרעה קטן עליהם! אלוהים, את יעילה :) תלמדו ממנה אנשים! ורק הערה אחת, כבר שמעתי פעם את הטענה על בלוגרים בגילאי עשרה... אני חייבת לציין קודם כל שלראשונה שמעתי אותה מבלוגרית בת 30 שמאוד מאוד הערכתי, היא אמרה לי את זה פנים מול פנים (אני בת 18, אגב, והבלוג קיים מאז גיל 16) אין לי דרך נעימה לומר את זה, אבל מאותו רגע והלאה בכל רגע שחולף אני מבינה כמה שאני פשוט לא-לא-לא מעריכה אותה (ולא רק בגלל זה, פתאום התחלתי לראות את שהיא רואה מספרים ולא אנשים). גם כשהיה את הסיפור ההוא עם אליזרין אחד הבלוגרים האליטיסטים התייחס אליה בהתחלה במין גישת אם-היא-ילדה-היא-בטח-פוסטמה. זה פוגע וזה כל כך לא מוצדק. אגב, לא פעם קיבלתי גם תגובות "רשומה טובה, בדרך כלל אני לא קוראת רשומות של אנשים בקטגורית גיל הזו..." (גם בחיים, WTF?). אז נכון שיש בלוגרים ילדים שהם לא בדיוק הסגנון הפונה לקהל (והי, גם אני חטאתי ממש עכשיו ברשומה על "האלופה"). אבל לפסול בלוג על גיל זה כל כך שרירותי ו... אני לא יודעת. זו נקודה די רגישה אצלי. תפסלו אותי על עצמי, לא על מספר. פשוט לא נחמד.

כתבת על האלופה נחמד

אני מייד נכנסת לקרוא. ושכשאני מתכוונת לבלוגרים מתחת לגיל 20 בד"כ אני מתכוונת שאני נכנסת לבלוג חווה מלא דברים שאני לא אוהבת ורק אז אני בודקת את הפרטים ומגלה שהבלוגר הוא מתחת לגיל 20. זה לא שאני קוראת משהו שאני אוהבת אבל בגלל שהבלוגר הוא בין 14 אני יוצאת משם מהר. ולכן אפשר להגיד שאני לא סתם מפלה לרעה.

mary lou

New member
ואל תשכח את האימואים...

בגלל אנשים כמוך ששוכחים אותך הם נכנסים לדכאון וחותכים ורידים.

אם לא תשאלי לא תדעי

אל תפחדי לשאול שאלות. מי שלא שואל שאלות סימן שהוא לא רוצה ללמוד, ומי שלא לומד הוא כמו אדם מת.

דם דם

New member
זה זרם חדש ברוק

אם אפשר לקורא לזה "זרם" או "תנועה" כמו שיש פריקים,פאנקיסטי וכאלה אז יש משהו חדש עכשיו שנקרא אימו...מהקיצור של אימונטשיונל (רגשות) זה אנשים שהם רוקיסטים אבל לא מהרוקיסטים הכאילו קשוחים וכול זה,אלא מפגינים מידי פעם רגשות (של עצב בעיקר) זה אימו....אגב יש לא מעט להקות חדשות בתחום הזה,להקות דיי טובות לטעמי

ההכללה הגסה בגילאי המינוס 18

היא מציקה ומעצבנת, אבל לפחות "shalom של הצאט" כתבה 'בד"כ'. יש ויש.

TaxiMedia

New member
גם אני כתבתי שאני לא אוהב

לקרוא בלוגים של ילדים. נדמה לי שגם אני וגם אלו שכתבו כמוני כיוונו לבלוגים שהתוכן שלהם לכשעצמו מעיד על ילדותיות. כאלה שכותבים בשולתתתתת!!! שכל מילה שלישית שלהם זה חחח... וכו'. לדוגמא, רק היום נודע לי שאתה נער/ילד ואני מודה שממש לא הבחנתי בכך עד היום. דהיינו, ה"ילד" הוא מונח שמעיד על צורת כתיבה רדודה ומתלהבת שיכולה להתגלות גם אצל מבוגרים ומאידך, יש ילדים אמיתיים שכותבים בצורה "בוגרת" עד כי קשה לדעת שהם ילדים. לא צריך לכעוס ממונחים ששגורים אצלנו בפה שכל תפקידם הוא לארוז משהו רגעי בכדי לקצר את התופעה. תקרא את הפוסט האחרון של "פגעסוס" ותבין עוד קצת למה התכוונתי.

הלוהלו../images/Emo7.gif

אני בת 16 ומעצבנת אנשים רק בחיי האמיתיים! [וגם זה, לא בכוונה
]

לפי הסקר אצלי

דווקא עידכוני RSS בכל מקום עיצבנו את הרוב משום מה. אותי מעצבן שיש צבעים שממ בלתי ניתנים לקריאה, נגיד צבע בדיוק בצבע של הרקע, או שקיפות מלאה שמקשה קריאה נורמלית.

למעלה