אוח, אני אוהבת אותך ../images/Emo99.gif
אתם רואים למה צריך להחזיק כאן בנות מישראבלוג? את כל המכות היא מכירה פרעה קטן עליהם! אלוהים, את יעילה

תלמדו ממנה אנשים! ורק הערה אחת, כבר שמעתי פעם את הטענה על בלוגרים בגילאי עשרה... אני חייבת לציין קודם כל שלראשונה שמעתי אותה מבלוגרית בת 30 שמאוד מאוד הערכתי, היא אמרה לי את זה פנים מול פנים (אני בת 18, אגב, והבלוג קיים מאז גיל 16) אין לי דרך נעימה לומר את זה, אבל מאותו רגע והלאה בכל רגע שחולף אני מבינה כמה שאני פשוט לא-לא-לא מעריכה אותה (ולא רק בגלל זה, פתאום התחלתי לראות את שהיא רואה מספרים ולא אנשים). גם כשהיה את הסיפור ההוא עם אליזרין אחד הבלוגרים האליטיסטים התייחס אליה בהתחלה במין גישת אם-היא-ילדה-היא-בטח-פוסטמה. זה פוגע וזה כל כך לא מוצדק. אגב, לא פעם קיבלתי גם תגובות "רשומה טובה, בדרך כלל אני לא קוראת רשומות של אנשים בקטגורית גיל הזו..." (גם בחיים, WTF?). אז נכון שיש בלוגרים ילדים שהם לא בדיוק הסגנון הפונה לקהל (והי, גם אני חטאתי ממש עכשיו ברשומה על "האלופה"). אבל לפסול בלוג על גיל זה כל כך שרירותי ו... אני לא יודעת. זו נקודה די רגישה אצלי. תפסלו אותי על עצמי, לא על מספר. פשוט לא נחמד.