אם כבר מדברים על... ראלפי, אז הוא ניצח היום את קטגוריית ה 9ball ב Derby city classic
9 9ball master New member 16/1/06 #23 אם כבר מדברים על... ראלפי, אז הוא ניצח היום את קטגוריית ה 9ball ב Derby city classic
9 9ball master New member 19/1/06 #25 עזוב את הפרצוף תראה את ה.... צ'ק..... לא רע עבור סוף שבוע אחד... תזכיר לי מה היה הפרס באליפות ישראל ב 9ball...
עזוב את הפרצוף תראה את ה.... צ'ק..... לא רע עבור סוף שבוע אחד... תזכיר לי מה היה הפרס באליפות ישראל ב 9ball...
P pooltool New member 15/1/06 #15 שאלה ראלף סוקט היה מגיע לארץ לשחק בטורניר בסקורס על שולחן שאף פעם הוא לא שיחק עליו לעומת זאת לוקחים את ציון צבי ונותנים לו להתאמן על השולחן הנקודתי של התחרות חודש מלפני מי לוקח את הטורניר הטוב מ 9 ממממ תחשבו לפני שאתם עונים ???
שאלה ראלף סוקט היה מגיע לארץ לשחק בטורניר בסקורס על שולחן שאף פעם הוא לא שיחק עליו לעומת זאת לוקחים את ציון צבי ונותנים לו להתאמן על השולחן הנקודתי של התחרות חודש מלפני מי לוקח את הטורניר הטוב מ 9 ממממ תחשבו לפני שאתם עונים ???
J JackR1 New member 15/1/06 #20 גם אני מתלונן, ועדיין רואים אותי מדי פעם בכל מיני מקומות, מנסה לא לאבד את יכולת המשחק שהיתה לי פעם...
גם אני מתלונן, ועדיין רואים אותי מדי פעם בכל מיני מקומות, מנסה לא לאבד את יכולת המשחק שהיתה לי פעם...