הכי טוב !!!!

pooltool

New member
הכי טוב !!!!

עם אני רוצה לעשות טורניר פרטי עם כמה חברים איפה בארץ יש את שולחנות ביליארד הכי טובים שמוחזקים כמו שצריך ????

JackR1

New member
פול, סנוקר או קרמבול?

פול - לא מכיר שום מקום שבו השולחנות יותר טובים ממונרך, אבל יש כמה בעיות - (א) מונרך לא מתחזקים אותם הכי טוב, אז גם שם צריך לדעת, על אילו שולחנות לשחק ו-(ב) המשחק יקר שם. סנוקר - אין לי מושג. שיחקתי באריסטוקרט בבת-ים, היה בסדר גמור - אבל אני לא משחק במספיק מועדונים כדי להשוות. קרמבול יש רק במקום אחד, לפי מה שאני יודע..

pooltool

New member
דברתי על פול

ממונרך זה המקום אתה אומר. יש לך ידע על שולחן מסויים שכדאי לשחק בו ?

lior02010201

New member
אם פול אז מונרך... מזמן לא הייתי שם

לכן אני לא יודע להגיד איך הם שומרים על השולחנות אבל שמעתי מספר אנשים שאומרים שהם באמת לא יודעים לתחזק שולחנות... לגבי שולחן מסויים כשאני שיחקתי שם הייתי תמיד לוקח את השולחנות בסוף שמה היה פחות רעש בזמנו...

JackR1

New member
נראה לי, אין עד עכשיו בארץ מקום

עם שולחנות פול שיודע ו-(לא פחות חשוב)-רוצה לתחזק אותם. לגבי שאלה של שולחן שעדיף לשחק עליו - אם אתה מחפש דווקא את איכות המשחק, אז קח את אחד השולחנות שעומדים באמצע האולם - משחקים עליהם הכי פחות והם נשמרים הכי טוב. 6,9,11 - אזור הזה של מספרים. מה שכן, יש בינהם גם שולחן אחד שתראה אותו משומש הרבה יותר מהשאר - עזוב אותו. זה בגלל שבו התרגלו לשחק החבר'ה הרציניים, הוא ישר, אבל הבד כבר לא משהו. מצד שני, לא הייתי שם מזמן, יש מצב שהחליפו את הבד...

JackR1

New member
ד"א, פעם היה מקום כזה

G1, בטיילת באשדוד... עד שנשרף. היו שם 3 שולחנות, לא מקצועיים במיוחד, אבל מאוד שמורים ומטופלים.

pooltool

New member
אז עכשיו השאלה היא

מה יותר טוב שולחן ישן ובלוי אבל טוב באיכות או שולחן חדש ונוצץ רק זבל באיכות ????

9ball master

New member
יצא לי...

לשחק קצת במונארך לפני כשבוע, אמנם התחזוקה לא בשיאה אבל עדיין לדעתי אלו השולחנות הכי טובים. השולחנות בסקורס החדש הם לא ברמה אבל הם חדשים, זה אומר שיהיה ניתן לשחק אליהם לתקופה של מספר חודשים.

JackR1

New member
הטוב הוא שהשולחן הישן עדיין שומר

על כל האיכויות שלו, אם הוא טוב. השיש נשאר ישר ולא מתחיל להתעקם וליצור שולחן עם סטיות כדורים מקומיות. הבד מאבד קצת מהמהירות שלו, אבל עדיין נשאר זריז וצפוי. הדפנות, כל עוד הן לא מקפיצות, הן אחידות ואתה יכול לצפות לאותה תגובה. מה גם ששכחתי - גם הכדורים שבהם משתמשים במונרך הם הרבה יותר טובים מהסטים שיש בלינקולן\סקורס, לפחות בת"א. לעומת זאת, שולחן חדש אך דפוק - יש לי דוגמא מצויינת, הגעתי ללינקולן חולון כשהוא רק נפתח: הבד היה איטי באופן מחריד - עד כדי כך שב-8BALL חצי מהכדורים לא היו נוגעים בדפנות בפתיחה, ואני ממש לא פותח חלש. הדפנות הגיבו בצורה דפוקה ושונה מדפנה לדפנה. הדפנה הארוכה לא היתה ישרה (אחת הפינות של הכיס האמצעי היתה יותר בולטת מהשניה). בקיצור, הבנת את התמונה...

JackR1

New member
יש גם בעיה נוספת

אם היה מועדון עם שולחנות חדשים לגמרי ומורכבים טוב עם בד יחסית טוב, אז זאת הבחירה העדיפה, אבל עד כמה שאני יודע, אין כזה. ושולחן פחות טוב נהרס ללא תחזוקה במהירות הרבה יותר גבוהה, במיוחד במועדון שבו משחקים על השולחן הזה הרבה, ולא כמו בבית פרטי.

9ball master

New member
ישנם הרבה...

בעיות עם שולחנות בארץ אבל נכון להיום האלטרנטיבה היא לשבת בבית ולא לשחק וזאת לא חלופה שמקובלת עליי בכל מקרה. מי שמכיר אותי יודע שאני כל הזמן מתלונן על השולחנות בארץ אבל מצד שני אל תשכחו שהשולחן גרוע לשני הצדדים, כלומר תנאי המשחק שווים לשני השחקנים כך שצריך לנצל את המיטב מהשולחן ומי שיצליח להסתגל מהר יותר הוא זה שינצח...

pooltool

New member
שאלה

ראלף סוקט היה מגיע לארץ לשחק בטורניר בסקורס על שולחן שאף פעם הוא לא שיחק עליו לעומת זאת לוקחים את ציון צבי ונותנים לו להתאמן על השולחן הנקודתי של התחרות חודש מלפני מי לוקח את הטורניר הטוב מ 9 ממממ תחשבו לפני שאתם עונים ???

9ball master

New member
ראלף סוקט!!!

ציון שחקן מעולה אבל הוא עדיין לא ברמה, למרות שקשה להגיד בביטחה, זה 9ball והכל יכול לקרות...

pooltool

New member
לצערי אני לא יכול להיות כל כך בטוח

...עם ההתרשמות שלי משולחנות בחו"ל זה עולם אחר לגמרי ובשבילו להסתגל תוך כדי משחק עד 5 זה טיפה יותר מדי לבקש

9ball master

New member
הוא היה...

מבקש וגם מקבל מספר דקות "לתת כמה מכות" על השולחן וזה היה מספיק לו ללמוד את המהירות של השולחן, את תגובת הדפנות והכיסים וכו' אולי הוא לא היה מסוגל להציג את המשחק הכי חזק שלו אבל זה יהיה מספיק טוב בשילוב הידע והניסיון שלו על מנת לנצח.

JackR1

New member
בגלל זה בתחרויות במעמד עולמי

לוקחים שולחנות המיועדים לזה ומרכיבים באולם (שטח נייטרלי), ולא משחקים במועדון על השולחנות שלו. כן, שולחנות במועדונים בארצות עם ביליארד קצת יותר מפותח זה משהו אחר.. בארץ אין משהו דומה, מונרך התקרב לזה הכי קרוב כשכל השולחנות היו חדשים. שיחקתי לפני כמה שנים על בראנסוויקים תחרותיים במוסקווה, לקח לי יומיים להתרגל ריצה של הכדור. בכל מקרה, ההבדל משחק כל עוד רמת השחקנים היא יחסית קרובה. עם כל הכבוד, אין היום בארץ רמה כזאת או קרובה לה שדרושה כדי לנצח תחרות במעמד עולמי. חוץ מזה, הטוב מ-9 זה קצר מאוד ולא צפוי, משחק עד 9 נצחונות זה כבר משהו אחר, וכאלה הם משחקים...

pooltool

New member
כן בגלל זה אמרתי את זה

התחרות היא הטוב מ-9 ועד שהיא מתחילה אין לראלף אפשרות לבדוק את השולחן

JackR1

New member
עדיין הייתי מהמר על ראלף

בכל זאת, אחרי פער מסויים ביכולות, לא עוזר כבר שום דבר.

למעלה