הכי טוב שיש

תאירU4

New member
היה שבוע מעניין.

מצד אחד מעייף ועם המון שעות בית, אבל מצד שני היה שבוע מדהים של זוגיות נהדרת, שבקרוב מאוד הזוגיות חוגגת 10 שנות נישואין... בעל שלי, אני אוהבת אותך ואתה מדהים ומקסים!

איזה כיף לקרוא מילים שכאלו

שמחה עבורך ! וכן... בעלך עושה רושם של בחור מקסים במיוחד :)

קטיפ

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo131.gifnnמזל טוב ותמשיכו ללמוד

הרבה מזל והמשך למידה של ביחד נראה לי שזה כלפם מעצים את עצמו ומה שהכי חשוב לטעמי בין בני אדם זו התקשורת אני טובה בהצעות....:) המשיכו באהבה ובשלום בית קטיפ ה

א י ו ש י

New member
יום ההולדת של קסם בני../images/Emo65.gif

עברו שנתיים מאז הלידה בחודש הראשון הקרקרע שמטה תחת רגליי, היה לי קשה בטירוף, לא ממש התחברתי, הייתי די בדכאון, הכל הלך עקום עם התינוק הזמן חלף, הילד הלך וגדל שנתיים עברו וכל יום הולדת מזכיר לי את הרגע ההוא אבל, הפעם היה שונה נהנתי מאוד, קסם כבר מבין שהוא בן שנתיים, מבין מזאת יום הולדת, חגגנו לו, הוא ככ שמח פתאום נפל האסימון זה לא תינוק, הוא כבר ילד גדול, סקרן, חייכן, קשקשן שאוהב אותי הכי בעולם ואני אותו!!!! שבוע מרגש של חגיגות

יום הולדת שמח לקסם ../images/Emo77.gif

ומזל טוב לך איושי היקרה. דרך ארוכה מאוד עברת ! המחשבה על היריון הכניסה להיריון ההיריון עצמו הלידה השנה הראשונה והנה את סוגרת שנה שניה למרות ואף על פי כל הקשים והחרדות. ולי נותר רק להוריד בפנייך את כובע ולאחל לך יקירתי מזל טוב ענקי !!

א י ו ש י

New member
../images/Emo51.gifיקירתי../images/Emo25.gif

אכן עברתי הרבה... ככ פחדתי מהלידה ככ התעסקתי שאצא ממנה בשלום והתרכזתי רק בה שלא חשבתי איך יהיה אחרי
ההלם שתפס אותי ואת בעלי עם הרך הנולד היה קשה וגדול
אבל אין לי אושר אחר גדול ממנו!! הוא האור בחיי הדבר הכי טוב שקרה לי והוא ,קסם שלי, שווה הכל!!!!!

nataly36

New member
הכי טוב?! ברור שהנסיכה החדשה שלי!!!

כזאת מדהימנית!! בלי עין רעה. חמסה חמסה חמסה... כמו שאומרים.... אני חושבת שהדבר ההכי טוב שקרה לי איתה בשבוע האחרון - הוא שעליתי על זה שההנקה לא מספיקה לה. ופשוט התחלתי להוסיף לה בקבוק. היא רגועה יותר... ובאותה ההזדמנות גם אני רגועה יותר, וגם ישנה יותר בין לבין..... אני חושבת שבשבוע האחרון, עם כל הקושי - ובאמת קשה לי. אני לומדת להעריך את המשפחה הנפלאה שלי. בשבת היה כזה כיף בבית. אחרי ימי הג'יפה של הבית חולים - כל כך שמחתי להיות בסביבה הטבעית שלי... עם הצעקות והעצבים ה"טבעיים" - אז בעצם יוצא שהשגרה היא הדבר המיוחד וההכי טוב שקרה לי השבוע....

למעלה