הכי טוב שיש

החופשה באילת כמובן.

חמישה ימים בלי לעשות כלים, בלי לבשל, בלי לכבס ! רק פינוקים, בילוים ומנוחה.

אפשר כמה דברים ?

השבוע הוגשמו לי שני חלומות על אף המצב המגעיל שנקלענו אליו כמדינה ומצב הרוח הממש שפוף ועצוב שלנו: ובזכות שתי עבודות גדולות שנכנסו וגם הסתיימו השבוע קרו כמה דברים - נוסף לנו מחשב אמנם משומש אבל - סוף סוף יש לי מחשב נישא עם רשת אלחוטית שאני אוכל לעבוד איתו כמו שצריך בעבודה בלי טובות של אף אחד וגם בבית כמחשב נוסף ....... אני לא חייבת לחכות שיפנו לי את מחשב ואין מריבות בבית -תמיד יש מחשב נוסף וקנינו בריכה די גדולה עם משאבות שממש ניתן יהיה לשחות בה ולהנות - מה 1.8 אני פותחת חודש עם הילדים בבית ומאחר ואני לא נוהגת אני די כבולה ולא מתאים באוגוזט מוניות והסחבויות מיותרות עם הילדים (שלא נדבר על ההוצאה הממש מיותרת ) אז נהיה בבריכה שלנו ויהיה כייף . נכון שזה חומרני אבל הדברים האלה מקלים עלי את החיים ועושים לי טוב בלב
שרק ימשיך ככה וחוץ מזה אחיינית של הבעל שנאי ממש אוהבת ילדה בשעה טובה בניתוח קיסרי בן וביום שני יש לנו ברית משמחת .

המונשרי

New member
../images/Emo9.gif

הדבר הכי טוב שקרה שאחותי באה לגור אצלי - אנחנו מאד קרובות בלב ובנפש. והדבר השני- שבעלי קפץ לבקר (נראה שזוף וזיפני ). לאחר מנוחת מה, מיהר לשטוף את האוטו - אכל , התקלח ו...סאלאמאת- כל -טוב בחזרה לצבא. איך הקטנים אומרים? "וזהוווווווווווווווווו"......

המונשרי

New member
../images/Emo20.gif

שלומו בסדר , כרגע הוא בבית- קפץ בהפתעה אתמול ב- 10 בלילה. מחר שוב חוזרים ל"עניינים". נצל"ש. היה ראיון עם ריקי קיטרו והיא חזתה בקלפים שהמצב הזה ימשך עוד מספר שבועות, ששני הצדדים יסבלו מאבידות ( כבר קורה ביג טיים) שהאנטישמיות בעולם תתגבר ( עדים לזה כבר עכשיו). ושיקרו בעם ניסים----> הלוואי. - הילה האם ניסית לפתוח "לרגל המצב" ואם כן - מה יצא לך?

שאלה שאלתית את שואלת כאן :)

לפני כשבוע אחד החברים בפורום השני שלי - פורום טארות - ביקש לפתוח על המצב. הזמנתי אותו לעשות כך ועזרתי לו לפרש. הפריסה נערכה לשבוע בלבד - על השבוע שעבר ואכן לצערי יצא די מדויק. ריקי קיטארו כבודה במקומו מונח. היא מעידה על עצמה כמי שמנבאת וחוזה את העתיד ואני באופן אישי מאוד רחוקה מכך. בעיצומה של החופשה באילת קיבלתי טלפון מתפוז שמדי פעם אני מתארחת אצלהם בבלוג TV. ביקשו שאעשה תכנית לרגל המצב וסירבתי. למה ? כי אני לא משתמשת בקלפים לשם הגדת עתידות. אני לא חושבת שזה נכון לעשות כך. הקלפים הם כלי מופלא ומיוחד במינו לצמיחה אישית של אדם. מהמקום שלכל קלף יש אות, מספר, יסוד, מזל וכיו"ב אפשר גם לעשות התאמות ולנסות לנחש את העתיד. אבל כאמור אני לא עושה זאת, או לפחות משתדלת שלא לעשות את זה :)

מממאיה35

New member
קניתי קטנוע ../images/Emo61.gif

אחרי 10 שנים שהקטנוע הישן שלי ליווה אותי בנאמנות לכל פינה בעיר (ת"א), הוא ואני עברנו תאונה לפני חודש, אני בסדר, הוא הוכרז כטוטאל לוסט. והכל בגלל נהג חסר תשומת לב, שאני או השמש או-לא-יודעת-מה סינוור אותו ושם גז באדום והעיף אותי ואת הקטנוע שלי. חודש הסתובבתי עם אוטו, חם, דביק ולח, חניה, פקיים ושמש, ונחנקתי.. לאט לאט השלמתי עם העובדה שצריך להפרד, שבוע שעבר קניתי חדש דנדש וברביעי השבוע הוא הגיע. ואגב, כשהגעתי למוסך איפה שהישן אוחסן כדי לקחת את כל מה שהיה לי בו, ממש כאב לי. לראות אותו פצוע וחבול
וגם היתה מיני פרידה מצידי ממנו, ב
. אח"כ הזכרתי לעצמי שצריך לקחת הכל בפרופורציה כי יש מלחמה וכו'... וקצת הרגשתי לא נעים על תהליך האבלות שלי.. מצד שני - כל אחד ו"הצרות" שלו ברגע נתון, ולא משווים וכו' וכו'. בכל מקרה, מאז שהגיע הקטנוע החדש
אני נושמת
~שבת שלום של שקט ושלווה~

זה ממש כיף !!

אני חזרתי אתמול לשמירה ולדיאטה. קצת קשה לי כרגע עם הספורט כי כואב לי נורא בכל הגוף - העצמות שלי ממש כמו של אישה זקנה - אבל אני חוזרת ובגדול להליכה ופילאטיס. חייבת זאת לעצמי. כל הכבוד לך !!!

תודה יקירתי זו אכן הרגשה נפלאה

הרגשה של קלילות ושלא נדבר על הספורט כמה שאני נהנית להתאמן. זה פשוט מדהים.

שעה של high

החוג ריקודי בטן שאני הולכת אליו, לא משנה איך עובר לי השבוע, ברגע שאני נכנסת זה עולם אחר...

הדבר הכי טוב השבוע ../images/Emo9.gif

שאני והחבר סגרנו את כל הפרטים לגבי הנופש באילת שמתכננים לספטמבר, ורק מחכים לתשובה מהרכזת הפדגוגית שלי לגבי תאריך הסיום של ההתנסות המעשית, כדי לראות אם אפשר לנסוע בתאריך מסוים. מצפה לזה בקוצר רוח- רק שנינו לבד, הרחק מכולם וכל כך הרבה דברים לחוות, כי אפשר לומר שזאת הפעם הראשונה שלי באילת (הייתי בלילה בטיול יחידתי שאירגנתי אבל לא ממש בילינו שם ואי אפשר לומר שנהניתי או ראיתי משהו כי הייתי לחוצה לארגן הכל).

למעלה