הכי הכי....:)

Musta Susi

New member
גם לך? מגניב!../images/Emo24.gif../images/Emo218.gif

וברוכה השבה (העברית
)

זה לא קשור בקליטה מהירה לשפות

האנשים שם מדברים אנגלית נוראית, לא יודע איך לעזאזל מצאת שם איפשהו גרמר נורמלי. בסופו של דבר גם עם קליטה מהירה, אם מדברים מסביבך בצורה מטומטמת, זה מה שתקלטי

DanieLushka

New member
נו אז אמרתי.. לא שיחקתי עם טמבלים..

אשכרה שיחקתי סיאס o_O יענו לא סתם בקטנה פה ושם.. שיחקתי עם שחקנים רציניים (יענו חסרי חיים שכל החיים שלהם זה סיאס DD: ) ורובם היו חכמים.. לרוב האנשים שהייתי משחקת איתם הייתה אנגלית מצויינת.. מה גם שיחקתי עם אנשים מחו"ל.. O:

נחמד

האנשים מחו"ל שאני משחק איתם פשוט באים ממקומות שהאנגלית יותר גרועה מהאנגלית של הערסים בארץ P:

DanieLushka

New member
oh and.. o couldn't really

understand what the hell you wrote XD "so in my honest opinion i think i got to go and be back later or snner[=soone?] so WFM2p huh?! what the hell does WFM2p mean? XDDD

Kezia

New member
wait for me to play ?

או משהו בסגנון... אגב, גם לי משחקי מחשב עזרו מאוד להשתפר באנגית (Age of Empires לדורותיו). לצערי זה לא עזר לי לדעת לדבר. רק להבין טקסטים ולכתוב בלי שגיאות.

IJohnYI

New member
טוב

שיר הפאוור: Blind Guardian- Lord Of the Rings תמונה של חברים: מלפני 3.5 שנים ביום ההולדת שלי, הרבה תמונות של הרבה חברים.. קובץ טקסט: עבודה שעשיתי בכיתה ח על לוס אנג'לס לייקרס משחק: GTA 2 שולט!!!! יש לי אותו מקורי! אתר הבית: וואלה ^_^

Musta Susi

New member
היה לי GTA 2 מקורי ובלעה אותו האדמה

לפני כמה שנים...יפה שהצלחת לשמור עליו. וSan Andreas הכי שולט
Yea nigga! What did you expect, it's America!

Mullen2004

New member
GTA2

אני עדיין משחק בזה ברשת עם חברים, וזה אחד המשחקים הכייפים . אבל אין על medal of honor .

IJohnYI

New member
ET

הכי טוב שיש. אחח.. אני זוכר את התקופה הישנה של המשחק, בניתי לעמי קונפיג בנזונה והייתי תותח! אבל הכי אהבתי את השרתים של הנובים עם XP SAVE שאחרי יום של משחק היית ממלא שמה את כל הנתונים.

למעלה