הכי הכי....:)

המ

איך לעזאזל הגרמר שלך השתפר? אני למשל משחק בסולדט ברשת, ואני מדבר עם חבורה של אנשים שלא יודעים אנגלית בשיטטטטט. נגיד בCTF הם כזה -me flag!!

Musta Susi

New member
הם מפגרים כי יש במשחק פקודות

מוגדרות מראש לתכנות - פשוט לוחצים על כפתור והדמות אומרת (כל ההשווצות למיניהן בסגנון You Suck, Anyone else want some?) אני לא מבין איך אפשר למצוא זמן לכתוב במשחק כזה

ברור שיש פקודות מוגדרות

אבל אנשים מדברים ביניהם. יש שם אחת מהולנד ממש חמודה, יצא לי לדבר איתה הרבה. למרות שנראה לי שהיא לא שמה זין עליי. הזונה אף פעם לא אומרת לי שלום, רק כשאני אומר לה ><

ד"א

אם אתה באמת משחק במשחק, אתה יודע איך משתינים? :) אם לא אני יכול לגלות לך P: זה אחד המצחיקים ^^

Musta Susi

New member
תגיד להAcht und achtag והיא תשמח../images/Emo123.gif

ואני אשמח לדעת איך משתינים^^

זה נשמע כמו קללה P:

קיצר, אתה פשוט לוחץ /piss (קודם על הסלאש, בעיקרון.) בשניה שאתה לוחץ על הסלש נפתחת לך שורה של cmd למטה, ואז אתה כותב את ה-piss

Musta Susi

New member
לא, זה נשמע כמו 88, סתם מילה יפה../images/Emo3.gif

וזה עובד גם בSingle Player?

Musta Susi

New member
כי זה לא עובד לי?../images/Emo163.gif

לא יודע, אני כותב Piss/ וסתם כתוב לי /Piss על המסך.

Musta Susi

New member
ניסיתי את שניהם

וכן, הייתי על אנגלית. לחצתי על הכפתורים ואותיות באנגלית הופיעו על המסך

מה פתאום.

על אנריל דיברנו בקטע אחר בשרשור. אני התייחסתי לסולדט, הנה, תראה: "איך לעזאזל הגרמר שלך השתפר? אני למשל משחק בסולדט ברשת, ואני מדבר עם חבורה של אנשים שלא יודעים אנגלית בשיטטטטט. נגיד בCTF הם כזה -me flag!!" אנריל זה יותר למטה בשרשור P:

DanieLushka

New member
ממ.. בעקרון אין לי מושג XD

אגב חזרה העברית, הוריי. אממ.. נראה לי שפשוט כי לא שיחקתי עם עמות מוחלטים -.- שיחקתי עם אנשים דיי חכמים ת'אמת.. רוב הזמן לפחות, ויש לי קליטה מהירה לשפות.. סביר להניח שזה למה. O:

למעלה