הכי הכי....:)

Spread The DOOM

New member
הכי הכי....:)

אז מה ככה ?:) עלתה במוחי השאלה הבאה: מה הדבר הכי ישן שיש לי במחשב? זאת אומרת...לא שהיה לי בתיקיה שלא פתחתי אלה הקובץ בשימוש הכי ישן שלי.... ולהלן הקטגוריות שיר הפאוור הכי ישן (פורום אחרי הכול): תמונה של חבר\ה הכי ישנה: קובץ טקסט?: משחק משהו: אתר הבית שלכם... כמה זמן יש לכם אותו ? תהנו 0o

Musta Susi

New member
עונה

שיר Power הכי ישן: כל השירים מSilence של Sonata Arctica. אני פשוט מתעצל למחוק אותם ולהביא את ה
כל פעם מחדש
לרוב אין לי יותר מדי שירים (ישנים) על המחשב כי אני מעביר אותם למקומות אחרים שלא יתפסו יותר מדי מקום... תמונה של חבר/ה: אין לי תמונות של חברים על המחשב
קובץ Text: Vac Hack לMaple Story. אני אף פעם לא זוכר את הקודים בע"פ
משחק משהו: רוצה משחק?
Diablo 2. מכתה ו' אני התחלתי לשחק בו ואני חוזר אליו אחרי הפסקות קצרות. בממוצע אולי המשחק שחזרתי אליו הכי הרבה פעמים
אתר הבית שלכם... כמה זמן יש לכם אותו ? בזה אני לא הכי מקורי...Metal Archives כבר שנתיים ו½ בערך...אולי יותר... תהנה 0ם

genz

New member
...

שיר פאוור: Hearts on Fire של האמרפול. השיר פאוור הראשון שאי פעם שמעתי, ועדיין אחד ההכי טובים ששמעתי. תמונה של חבר/ה: ממ...זה קצת קשה. עשיתי פירמוט לפני חצי שנה בערך, אז בקושי יש לי תמונות, והתמונות שכן יש לי הן לא ממש של חברים. קובץ טקסט: אה??? אין לי מושג... משחק: אני מוחק כל משחק שאני לא משחק בו הרבה זמן, וכבר ממזמן לא התקנתי משהו, חוץ ממשחקים לאח הקטן שלי. אני מניח שפיפא 2005 או משהו, אבל זה לא שלי... אתר הבית: מאז ומתמיד זה היה וואלה, אפילו במחשב הקודם שלי וזה שקדם לו.

וואי זה הזוי..

שיר הפאוור הכי ישן (פורום אחרי הכול): Symphony X - Of Sins and Shadows, Rhapsody - Emerald Sword, Blind Guardian - Blood Tears תמונה של חבר\ה הכי ישנה: יש לי על המחשב רק תמונה של החברות האחרונות שלי, אז הכי ישנה זה מה26.6.05. קובץ טקסט?: שיחות מכיתה ח'? שירים מכיתה ח'
משחק משהו: Dune 2000^^ אתר הבית שלכם... כמה זמן יש לכם אותו ? חחח גיימר, מאז כיתה ח', וזה לא ישתנה לעולם.

נממ

שיר הפאוור הכי ישן (פורום אחרי הכול): sonata arctica - fullmoon שהורדית מהמלצתה של נדיר מלפני שנתיים וחצי בערך^^ תמונה של חבר\ה הכי ישנה: של חברה שלי מכיתה ו' 0.0 (וזה בדיוק ביום שבו נפלו התאומים, מבדר, קיבלתי את המצלמה הדיגיטלית שלי כמה ימים מלפני זה והתלהבנו לנו בתמונות). קובץ טקסט?: אין לי מושג משחק משהו: לא משחקת אתר הבית שלכם... כמה זמן יש לכם אותו ? שנה וחצי בערך, MSN, לא זוכרת מה היה קודם אבל אני בMSN מאז שקנו לי את המחשב הזה. (זה היה ככה בהתקנה ולא היה לי כוח/סיבה לשנות
)

JumpInTheFire

New member
אין לי מושג ../images/Emo2.gif

לא יודעת את הדברים הראשונים ש.. אתר הבית הוא תפוז ויש לי אותו בערך שנה

DanieLushka

New member
נממ..

שיר פאוור: Sonata Arctica - Replica בלאט.. ישן טילים. D: תמונה: לא זוכרת.. המחשב בדיוק עבר פירמוט \: טקסט: ממ.. אנערף, כל מני לינקים ושטויות O: משחק: counter strike |: מכיתה ו' בערך.. קצת עצוב. אתר הבית: ואללה D: מאז ומתמיד נראה לי..

Musta Susi

New member
דוקא היא לא כותבת נורא כל כך

עם כל ה"צ'וקצ'יקים" והסימני פיסוק האלה שמבטאים הברות בנפרד... יש כאלה שכותבים הכל מחובר ולך תקרא אחר כך

DanieLushka

New member
nisayon memushah shel ivrit anglit

like i said.. cs ze hara shel davar.. but it's useful sometimes. like my english.. it's only thanks to cs -.-

Prophet Of God

New member
מי שמשחק במשחקי רשת הרבה זמן

בשלב מסויים מתחיל להגיש עבודות באנגלית ככה: so IMHO i tnk i g2g and bbl or snner so WFM2P. וזה לא טוב :<

DanieLushka

New member
not so true.

well.. depends on the person.. if he's a complete idiot, then yes :D but in my case, counter-strike actually improved my English dramatically. when I was in the sixth grade.. my vocabulary was good, but i couldn't spell "yes". . seriously.. i couldn't spell YES -.- so sad.. not only was my spelling and reading that bad.. but my grammar was even worse o_O somehow it got better though.. again, thanks to counter-strike that "forced" me to use English all the time -.- and btw, i got 99 on my recent book report :D the teacher is a whining bitch! one fucking point.. crap -.-

Gaius Octavius

New member
על מה הורידו לך נקודה?

מה, במקום לכתוב את השם שלך כתבת "שלום אני מאיה!!!!!"?

למעלה