הכינו את הסוסים!

יואב ק.

New member
הכינו את הסוסים!

שני, 18:30, חוזרים לאורווה המקוללת מול הפועל פ"ת המפרקת (לחמן או לא לחמן?), ולמרות הכל, אחרי התוצאה המבאסת הלא מוצדקת ביוון, ושבוע לפני הדרבי (ועוד מכבי מנצחת 4:0
), חייבים לנצח בלי לעשות חשבון ולעשות טובות ליריבה. אבוקסיס ייעדר וינוח לקראת הדרבי, חוץ מזה הסגל מלא (אם לא מתחשבים בפציעה של עמאר מנצור שגם ככה לא היה זוכה לדקות משחק). ההרכב המשוער: שביט; תומר, חאבייר, טל, יגאל; שי, וואליד, ברוך, סלים; אליניב, איבן יאללה הפועל מלחמה!!!

the red king

New member
בהצלחה להפועל!../images/Emo13.gif

בעונות האחרונות היה להפועל מין מנהג כזה של לתת נקודות (להפסיד) לקבוצות שנמצאות במקום האחרון בליגה בסיבוב הראשון. בקיצור מה שאני אומר זה שאסור לתת לפ"ת לחשוב שהם יכולים לחגוג לנו על התחת מה שנקרא אחרי מפלתינו בשביל לצאת מהצב שבו הם שרויים. הפועל אהבה!!!

יואב ק.

New member
משחק חלש, אבל נצחנו

2:0 משני שערים בדקות הסיום: אוגבונה בדקה ה-80 מבישול יפה של טועמה, וטועמה בדקה ה-89 ממסירה חכמה של דה ברונו, והפועל במקום השלישי רק 3 נק' מבית"ר עם משחק חסר. אבל, הפועל לא היתה רחוקה מלתת נצחון ראשון לפ"ת אחרי משחק זוועה ורק חוסר דיוק של הכחולים (וגם משחק טוב של שביט) מנעו מבוכה מהקבוצה. קיצר, אני מקווה שהקבוצה תעלה לדרבי כמו שצריך ובלי שטויות. ועוד משהו - חליבה פשוט חושך, אני באמת מקווה ששום לא יפחד לעלות עם בונדר למגרש.

../images/Emo45.gif חליבה בכלל לא מפוקס,

שיחק זוועה [ולא רק הפעם]. משחק חלש מאד, הנצחון לא הגיע לנו. אבל נו, הגיע הזמן שגם אנחנו ננצח פעם אחת במשחק גרוע.
לא יודעת מה איתכם, אבל ה3-3 של חיפה בא לי טוב :) [כשהגעתי וראיתי ש-2-0 להכח, הייתי צריכה לשפשף את העיניים. זה הזכיר לי לרגע את קריית גת
].

אדומים יקרים ואהובים

אהבת חיי לנצח נצחים. משחק משעמם. במחצית שנייה ואוגבונהההה. הו הו. הכניס גול בזמן הכי נתאים. סאלים טועמה סאלים אנחנו אותו אוהבים. נתן את הנשמה במשחק. רץ והשתדל גם אלימלך וחביאר . נכון שחקנו גרוע. המשטרה הוסיפה טעם מר. אבל בסוף נצחנו. 2 0. זה הכי חשוב. מקום שלישי.ומשחק חסר. יששששששששש. מכינרת אחרת האדומה לעולמים

the red king

New member
כן אבל בכח יכלו גם לנצח...../images/Emo4.gif

בכל מקרה כרגע זה מעולה להפועל.

למעלה