הכיבוש הגיע עמוק.

ר ו י

New member
אנסה להסביר שוב....

לא השתלחתי באדם עצמו, ולא השמצתי אף אחד. ולא אמרתי לאף אחד שהוא מעוות. מה שכן עשיתי, זה להשתלח בדעות של האדם ולומר על דיעותיו שהן מעוותות. משום מה קשה לך, טלי, להבין זאת. מעניין למה.....

די עם זה.

רוי, הבעיה של טלי איתך היא רק צורת הכתיבה, זה הכל. היא ציטטה לך מה לדעתה לא ראוי שיהיה בפורום שהיא אחת ממנהליו. ולמרות שאני חושב שאולי היא הגזימה קצת, זו בהחלט זכותה. פשוט, תכתוב יפה. אגב, גם בתגובה האחרונה שלך עשית את זה שוב "משום מה, קשה לך, טלי, להבין את זה, מעניין למה" טלי, (כבר אמרתי...:) אז תפסיקו את המריבה הטיפשית הזאת, איומים מצד אחד השמצות מהצד השני ותנסו לכתוב ברוח החג, טוב? חג שמח ושקט לכולם... - מתן שמאוד התעצבן מזה שאנשים רבים לפני חג.

ר ו י

New member
אשריך!

אני מקבל את דבריך, ומצטער על כל הויכוח. אכן, ברוח החג אין זה מן הראוי להתווכח כך. רוח החג היא אהבת ישראל, ולכן, טלי, אני מתנצל בפנייך אם הכעסתי אותך. אשתדל להשתפר. בכל אופן, אאחל לכולם פסח כשר ושמח, "בניסן נגאלו ובניסן עתידים להיגאל". תגובות חדשות אוכל לתת רק במוצאי החג (אם יהיה לי זמן) או למחרת. חג שמח. רוי.

בוא נזרוק את עצמנו לים

ואמריקה, אמריקה לא היתה נורמאלית מעולם! אמריקה כבשה את האינדיאנים! ואמריקה שולטת כבר שנים על עיראק ושאר מדינות העולם בסנקציות של כסף! אבל אנחנו, אנחנו שרוצים לחיות במדינה הכמעט הכי קטנה בעולם! אנחנו כ"כ מנוולים! אנחנו לא צריכים לחכות- למה שלא פשוט נשליך את עצמנו לים? הרי מה, אנחנו רוצים לחיות פה? בשקט? מה פתאום! אני, אישית, קמה כל בוקר, שוטפת פנים ורוצה לפגוע בפלסיטינים! אני רוצה לבוא ולהביא למחבלים את חומר הנפץ, כדי שיהרוג עוד יהודים כמוני וכמוך! אני אתן לו את הפצצה כדי להורג את המפשחה שלי! והפלסטינים! פשוט עם נהדר! איך שהם מכבדים את הנשים שלהם! את הילדים! ההתנהגות הכ"כ תרבותית! אני פשוט עבד לרגלם.

למעלה