הכח במילה

הכח במילה

ואיך מילה טובה עושה את כל ההבדל כשעצוב בלב וריק בנשמה, מילה טובה כשכל הצרות באות יחד, מילה טובה אם תרצי אין זו אגדה.. ואת לא ממש יודעת לא ממש בטוחה ושוב מילה טובה, מחממת מחר יום חדש...ואולי קרן שמש תפתיע ואולי חיבוק אחד שלך זה כמו אלף מילים. והשיר הזה ברקע הוא תפור עלייך המילים חודרות מלטפות, מדברות אלייך. אל תבכי ילדה.. הם פה לצידך מילה שתאמר תעשה את כל ההבדל.

מילים...

מחול המילים שנכתבו ונאמרו רבות סופר עליהן אל מי הן נכתבו ובמי הן נגעו שם באהבה את המילים בוחרים בקפידה אות לאות מתחברת המנגינה עולה ומטפסת אל אותו משפט נאמר שלאחריו הדממה שפורשת את כנפיה על הכל ומפזרת ממעל את אותם פירורי כשפים שבוהקים בעיננו אל אותו רגע שייתמו המילים את מחול האותיות שבניהם כאן נרשם... <> שבוע של מילים יפות, אוהבות, רגישות, ונוגעות...

יונית38

New member
כל כך נכון

אני רואה איך זה עובד על ילדים, לא משנה כמה את עצבנית, חיוך ומילה טובה והם לא יודעים מה יש לך בפנים...:) וכשאני כועסת ורע לי בפנים פתאום באה מישהי ומחמיאה לך או אומרת לך תודה על משהו ששכחת שעשית או אפילו איך את נראית לא רע היום, בו בזמן שאני בטוחה שאני נראית ממש נורא - אין יותר מזה להוכיח כוחה של מילה.

Mוניk

New member
נכון אין כמו מילה טובה בזמן הנכון

כבר אמרתי לך שאת משו נחון חוצי
מוניק

למעלה