הכושית עשתה את שלה

נשית~37

New member
נו...אבל פיציתי אותו ../images/Emo123.gif

מאז אני לא שוכחת...בחיי! בסדר מיכל? חחחחחחחח

nightroll

New member
ובעלי

שכח את העברי השנה. אחותו הזכירה לו אז הוא טען שלא שכח רק תכנן על הלועזי שבוע אח"כ שכח את הלועזי... אכל חרא שבועיים...

נייטי מתוקה....

גם אני מאלו שזוכרים את כולם... וכשאני מתקשרת לומר מזל טוב ו/או מנסה להפתיע בדרכים מקוריות, התגמול שלי, זה החיוך שגרמתי לצד השני. אחרי 32 שנה, הצלחתי להפנים, שלא כולנו דומים (לפעמים לשמחתי, לפעמים לצערי). פעם קיוויתי לשנות את העולם, כשגדלתי הבנתי, שאפילו את עצמי אין לי היכולת לשנות, אז את העולם? קטונתי. כושית או שבדית, לא משנה לי, אני חושבת שאת מקסימה.

מלאך39

New member
כוכבית פה?

גם אני לפעמים כנראה....... אהלן
נייט את לא יכולה ללכת סתם כך .... תצטרכי לדרוך על כמה אנשים בדרך... ואם כוכבית לא יודעת רק שאת......אז נהדר

nightroll

New member
אז זהו ש...

אני לא מדברת כאן על החברים היומיומיים. אני מדברת על אלו שמדברים איתם אחת לארבעה-חמישה חודשים, אומרים שלום, מתעדכנים זה בחיי זה, ומדי פעם הולכים לארועים אלו של אלו ושל חברים משותפים. אני מדברת על האנשים שהשארתי להם הודעות במשיבון ושלחתי להם כרטיסי ברכה ליומולדת או סתם מכתבים כדי לשמור על קשר, ולא קיבלתי אף תגובה. אז מה? שאני אמשיך לשלוח? חאלאס, כנראה לא מעוניינים, נכון? מי שכן מעניין אותו כבר ימצא אותי. אמר לי מישהו במסרים שחבר אמיתי הוא לא זה ששולח לך ברכה ליומולדת, אלא זה שנמצא לידך בעת צרה. גרתי בבית החולים 3 חודשים לפני שנה. פרט למשפחה, אפשר לספור על יד אחת את אלו שביקרו אותי. פרט לאדם אחד, שאישתו היתה בשמירת הריון במקום אחר, והוא התקשר כל יום-יומיים לשאול מה שלומי והתנצל כל פעם שהוא לא בא לבקר למרות שהוא ממש לא היה צריך להתנצל, אנשים פשוט לא שמו זין. אז אני צריכה להשאיר אותם בתודעה שלי? אז כן, ניפיתי. ואני ממשיכה לנפות. חייבים להתפכח ולהתבגר מתישהו, לא?

מיכל31

New member
התחלת לערבב בשר וחלב

אם הם לא זוכרים את יום ההולדת זה משהו אחד, אבל אם הם לא מתקשרים, לא שואלים ולא מבקרים זה כבר מראה על חוסר איכפתיות ויש לך את מלוא הזכות להתעצבן. אני מסוגלת לדבר עם חברה טובה ולקשקש איתה שעה בטלפון ופתאום היא תגיד לי לא מגיע לי מזל טוב יש לי יום הולדת ואז אני אקנה מתנה, אזמין לארוחה משהו לא חשוב... והיא לא מתעצבנת כי היא יודעת שזה לא בכוונה. אז צריך להבדיל בין שני הדברים....

מיכל31

New member
התחלת לערבב בשר וחלב

אם הם לא זוכרים את יום ההולדת זה משהו אחד, אבל אם הם לא מתקשרים, לא שואלים ולא מבקרים זה כבר מראה על חוסר איכפתיות ויש לך את מלוא הזכות להתעצבן. אני מסוגלת לדבר עם חברה טובה ולקשקש איתה שעה בטלפון ופתאום היא תגיד לי לא מגיע לי מזל טוב יש לי יום הולדת ואז אני אקנה מתנה, אזמין לארוחה משהו לא חשוב... והיא לא מתעצבנת כי היא יודעת שזה לא בכוונה. אז צריך להבדיל בין שני הדברים....

מבחינתי יש לעשות הפרדה...

בין ברכות לחגים ולימי הולדת, לבין חבר לעת צרה. מסכימה איתך בלי להניד עפעף, שברגע שאדם שוהה בבי"ח, לבטח תקופה ארוכה... אז הוא צריך יותר מהכל, את הקירבה והעזרה הנפשית אם לא הפיזית. הדרך בה את בחרת, לגיטימית. אינני חולקת על הדרך, וגם לא על כיוון המחשבה. כל אשר רציתי לומר, שאל תקחי ללב.

sahr12

New member
אני בבית חולים......חחחחחחח

תשלחו בונבוניירות,וחבילות של פרארו רוש´ה.....בחיי אימא שלי פעם התאשפזה ליומיים....עקב חולשה שאבא שלי גרם לה....חחחחחחחח באתי לבקר אותה....וישבתי עם כסא לידה..."פירקתי" לה את כל הממתקים שהיו בארונית......פתאום היא צעקה "א-ח-ות??????????" תעיפי תתולעת הזו מהחדר.........חחחחחחחחחחחחחחחחח

קשוח31

New member
הבעיה העיקרית שלך ...

(לדעתי כמובן) היא שאת נותנת מתוך מטרה לקבל. אל תתפלאי אם אנשים יכשלו בבחינות שאת מעמידה להם, כי ככה הם. יש להם אמות מידה משלהם (אמות מידה שכנראה שונות משלך). במצבים שונים הם יעשו אחרת ממך. כל אחד שונה וזה מה שיפה.

קשוחי }{

לרוב תוספות המע"מ שלך, תורמות להבנה מעמיקה יותר של הנדון. יפה לך ככה שנה טובה

למעלה