הכושית עשתה את שלה

nightroll

New member
הכושית עשתה את שלה

הבעיה העיקרית שלי היתה שהיה אכפת לי. הייתי זוכרת את ימים ההולדת של כולם, ומתקשרת לומר מזל טוב או שולחת כרטיס או מתנה. הייתי משקיעה ומכינה כרטיסי שנה טובה תוצרת בית, שולחת לכולם, ולחלקם גם מתקשרת לומר חג שמח. במהלך השנה האחרונה היו כמה ארועים שעיצבנו אותי, וגרמו לי להבין שאני משקיעה יותר מדי באנשים. החלטתי לעשות סינון ומיון של אנשים שאני טורחת להשקיע בהם. ניפיתי הרבה מאוד אנשים, לצערי. אנשים שאפילו אם הייתי איתם בקשר רק פעם בשנה, אהבתי אותם. היום, יומיים לפני ראש השנה, ואני לא הכנתי אפילו כרטיס ברכה אחד. יש רק 3 אנשים שאינם משפחה שאני מתכוונת לתת להם מתנה לחג. לא עשיתי אפילו טלפון אחד לומר שנה טובה. חברים יקרים שלי, שבכלל לא קוראים כאן בפורום: השנה אני בוחנת אתכם. השנה, אם לא תחפשו אותי, אני לא אחפש אתכם שוב.

חניבעל.

New member
מייקייייייי - כושיתתתתתת

אני יכול לסמן
ליד עוד פנטזיה?

nightroll

New member
עוד לא

קודם תגשים את הפנטזיה, אח"כ תסמן
מתי נח לך?

nightroll

New member
הממממ

שחורה אני ונאווה... או בעצם שחורה אני ונייטרול (מי זו נאווה?)

חבל על הבחינות

רק את עלולה להתאכזב מהבחינה . כליות ולב יש רק אחד המסוגל לבחון (אני מקווה שאכן יש כזה).

U איך שאת מזכירה לי אותי.....

את ימי ההולדת ועוד...כל דבר הכי קטנקטן של כולם אני זוכרת..... כמה זכרו אותי? פה אני מעדיפה לסתום ת´פה שלי...!!!! זה מאכזב אבל עדיין אני מתקשרת לכולם ביום ההולדת...ובחגים...וביום נשואים.... אופי דפוק יש לי...לא חשוב... <<תגידי...........אני בין המתנות? חחחח
>> כושית עאלקקקק חחח את..חחח

מיכל31

New member
את יודעת מה נייטי

אני מאלה שתמיד שוכחים ולא מרוע פשוט כי הראש שלי עמוס ואם מזכירים לי אז אני נזכרת מכל הלב..... אז יש כאלה ויש כאלה.... לא צריך להפגע!

נשית~37

New member
גם אני כזאת...

אפילו "טרחתי" פעם לשכוח את יום ההולדת של בעלי הרצתי שליח עם שוקולדים ופרחים בכל העיר כדי שימצא אותו חחחחחח

אז לגבי בעלי......

רק לגביו, אני פחות סלחנית ועם הרבה ציפיות. אם הוא ישכח את יום הולדתי, הוא ילמד בע"פ היכן יש חניה ליד הרבנות. נש נש... עכשיו נשאר לך רק לברך ברכת הגומל, שאני לא בעלך... חחחחחחחחח

נשית~37

New member
דווקא נראה לי שהיינו מסתדרות חחחחח

אני לא עושה ביג דיל מתאריכים...ממש לא.

מיכל31

New member
פעם בשנה לזכור משהו שקשור

אליו באמת הגזמת..... קנה אותי בח"י שקלים (קמצן) לא מגיע לו?

למעלה