הכומר

הכומר

מוקדש ל"כומר" שלי מי ייתן ויתגשמו כל משאלות לבך. אולי אחת מהן, תחלוק איתי. תיפוף עקבים ארוכים ודקים על הריצוף. חצאית ארוכה ומתנפנפת עם כל צעד, חולצה צמודה בעלת מחשוף עמוק, שער ארוך פזור על גבה, משקפי שמש כהים וגדולים מכסים חלק נכבד מפניה, מדגישים שפתיים מלאות צבועות אדום נועז מלא ברק. מכבדת את המקום אליו הגיעה, מניחה מפתחת משי לבנה על ראשה, קצבותיה מסתירים מעט את שדיה הפורצים מחולצתה. כנסייה. מעט חשוכה למגיעים מבחוץ. בפעם הראשונה שנכנסה לכנסייה, היא נכנסה מתוך סקרנות. ישבה על ספסל והביטה סביבה. שקט, כל אחד בהרהוריו. בצרותיו. כורעים ברך מול פסל של ישו הצלוב, מרכינים ראש, רק שפתותיהם נעות. רק צעדים נשמעים. כל כך שונה מההמולה סביב הפולחן הדתי והעומד בראשו בקהילתה. היא התבוננה באנשים הנכנסים לחדרון הקטן עם כאב בלב, ויוצאים ממנו רגועים. חלקם אפילו מחייכים. כאילו הכניסה לחדרון ריפאה אותם מכל כאב. פעם אחר פעם נמשכה לכנסייה. לשלווה שהעניקה לה. יום אחד אזרה כוחות ונכנסה לתא הווידויים. תחילה לא ידעה מה להגיד. אך הכומר בקולו המהפנט ובשאלותיו המכוונות עזר לה להיפתח מעט. מפעם לפעם גדל האמון שלה באיש הבלתי ניראה. עד ש...סקרנותה גברה עליה. בתום הווידוי, התיישבה באחד הספסלים הרבים, צופה לעבר הווילון הכהה. ממתינה לראות את פניו של האיש שיודע עליה יותר מאשר היא על עצמה. נשימתה נעצרה למראה האיש. כבן גילו של אביה, אבל כל כך שונה. הדבר הראשון שעלה במוחה היה ההפסד של בנות מינה שגבר כל כך נאה – הוא כומר. אפילו מרחוק צבע העיניים בלט. הפנט. כחול כהשתקפות השמיים בים. והפה...הפה הזה נועד לנשיקות. והידיים לאהוב. היא דיברה רק על עברה, על חייה היום. השתמשה בו כפסיכולוג ולא ככומר. עד לאותה פעם, כאשר הגיעה אליו היישר ממיטת המאהב, לאחר שבגדה בבעלה בפעם הראשונה. ייסורי מצפון העיקו עליה אך היא קרנה מאושר, מאוהבת בחוויה, בריגוש, וגם קצת בגבר איתו הייתה. תגובתו אז, ללא תוחחה, נסחה בה ביטחון. רק לו תוכל לספר על החלום האחרון.

הכומר . 2

היום לראשונה ראה אותה. כשנכנסה לכנסייה. הליכתה זקופה ובטוחה, כתפיה משוכות לאחור, סנטרה מורם. פניה קורנות. פיה עלול להפיל אפילו כומר קתולי אדוק שכמותו. בתוך התא הוא רואה רק את קווי המתאר שלה. אישה קטנת קומה, מלאה, שער ארוך, קולה נמוך – ארוטי. היא לא שייכת לקהילה שלו. ובכל זאת בחרה בו ככומר מוודא. בקהילה אליה היא שייכת לא מדברים על הדברים עליהם רצתה לדבר. חחח. לדבר על סקס בבית הכנסת... ועוד עם הרב!!! לספר לרב הקשיש שהכיר אותה מהיום שנולדה, את משפחתה, את בעלה ומשפחתו, את כל הפנטזיות שלה, על התשוקות והחטאים שלה...על ה... סטיות שלה. בשיחה הראשונה שלה עם הכומר הציגה עצמה כיהודיה. תחילה ניסה להניא אותה מלשוחח איתו. שכן ידוע כי היהדות דוחה את השונה והזר. דוחה ומקיאה ואינה מכבדת את הגויים ואת חגיהם. מטילה איסור אכילה בחברת גוי, להתפלל יחדיו, להיקבר יחדיו ואיסור משכב. כל כך הרבה איסורים יוצרים מרחק, ניכור, זרות. דבריו לא השפיעו על החלטתה. נעמה לה השהות בכנסייה, נעם לה קולו, היא רוצה לשוחח איתו. אך ורק איתו. היום כשהגיעה, מצאה את דלת תא הווידויים פתוחה. היא התיישבה על הדרגש והמתינה. הכומר, בלתי ניראה, תופס את מקומו. קולו מהפנט. מזהה לפי קולה כי היא שרויה בסערת רגשות. היא עומדת לחשוף עוד פלח מנשמתה. "אבי? אתה הופעת בחלום שלי." היא מחככת בגרונה, נבוכה. "חלום מטורף אבל אני חושבת שרק אתה תבין... אבי? זה חלום. לא הייתה לי שליטה עליו". מספר שניות של שתיקה חולפות, מרגיש את הצורך שלה לאזור אומץ על מנת לדבר. "חלמתי שאתה מגיע לביתי. אתה ועוד גבר. הגבר נאה, שופע ביטחון. מרשים. בגילך, אבי. בחלום שלי אני פותחת לכם את הדלת לבושה בבייבי דול שחור, מאוד קצר וחושפני. עליו חלוק תואם. את החלוק השארתי פתוח. שניכם, הגברים, מתיישבים על הספה הזוגית. אני מתיישבת על השולחן.ירך ימין שלי מתחככת בירך ימין של הזר. ירך שמאל שלי מתחככת בירך שמאל שלך , אבי." האישה שותקת לרגע. נאנחת. הווידוי הזה קשה לה. קשה אפילו מקודמו בו התוודתה כי בגדה בבעלה, באמונתה במוסד הנשואים, בחינוך שקיבלה. "בחלום שלי ידיי מלטפות את הירכיים של שניכם. מהברך לכיוון מפתח המכנסיים. 'שניכם שלי' אני אומרת ומושיטה ידיים לפתוח את החולצות של שניכם. אני רוכנת אליך. מנשקת אותך על שפתיך. מושכת את הצווארון הלבן, עונדת אותו על צווארי. אני מנשקת את הזר, ידיי מתקשות לפתוח שתי חולצות יחדיו. קצת עזרה מכם ואתם יושבים מולי בחולצות פתוחות. בחזה חשוף. אבי? החלום שלי ממשיך. אני מתביישת לספר. אני חולמת עליך ועלי ועל גבר נוסף באקט מאוד פרוע". קולו של הכומר מרגיע. מילותיו מעודדות. "זה רק חלום, ביתי. אין לך במה להתבייש. המשיכי בבקשה". קולו רגוע. סוחף. "אבי? אני יכולה לגעת בעצמי? כאן בכנסייה? עכשיו? זה ישחרר אותי. רק כך אוכל לספר לך הכל. אפשר?"

הכומר 3

נשימתו נתקעת. האישה מבקשת ממנו אישור לאונן סנטימטרים בודדים ממנו. מביט לשמים, מצטלב באדיקות, מבקש את סליחת האל והבן, ובקול ניחר ממלמל "בבקשה ביתי. רק המשיכי לדבר. ספרי לי על החלום שלך". האישה נעמדה, פשטה את תחתוניה מתחת לחצאית, הרימה אותה לגובה מותניה והתיישבה במקומה בפיסוק רחב. את התחתונים הכניסה לתיק. "אני אוחזת בחגורת המכנסיים של שניכם. ללא מילים מצווה עליכם לעמוד. פותחת את החגורות והכפתורים של שניכם" בידה השמאלית היא מפסקת את ערוותה, טובלת אצבע אחת מיד ימין בפיה, ומלטפת את כפתור תשוקתה. "אני מפשיטה אותך ראשון. ידיי מלטפות את הירכיים שלך כשאני מפשיטה אותך ממכנסיך. ערום כביום היוולדך, אני מצמידה את גבי לחזה שלך, את הישבן שלי ל...אוי . אבי. יש מילים שקשה לי להגיד... את ידיך אני מניחה על השדיים שלי. מכוונת אותך לתנועות שאני אוהבת. מלמטה למעלה ומצידי הגוף למרכז. צובט ומועך את השדיים שלי. את הפטמות" גופה בוער. היא מחדירה אצבע לתוך גופה, מעלה מעט מן הרטיבות לפיה. מלקקת את נוזלי תשוקתה. "אממממ, אני אוהבת לטעום את גופי". ממלמלת לעצמה. אך הכומר שמע. הכומר מחכך בגרונו. רוצה לבקש ללקק את אותה האצבע דרך המחיצה המחוררת ואינו מעז. נוגע בצווארון הלבן, לבל ישכח את תפקידו. אגלי זעה מנצנצים על מצחו. "אבי, כשאתה אוחז בשדיי אני מפשיטה את הזר משארית בגדיו. ידיך מסיטות את החלוק מכתפיי וזה מחליק לרצפה. אצבעותיך מחליקות מתחת לכתפיות, מסירות אותן מכתפיי והבגד המינימאלי שכיסה את גופי מחליק גם הוא לרצפה. אני מובילה את שניכם לחדר השינה שלי. שלי ושל בעלי. אני עומדת בין שני גברים עירומים לבושה רק בתחתון אדום עם קשירה בצדדים וההרגשה נפלאה. מלאת עוצמה. וזה, אבי, כל כך מוזר לי, ההתנהגות שלי בחלום כל כך שונה מהתנהגותי בחיי הפרטיים. אני סוגרת את הדלת כשאני מחליפה את בגדיי, מתביישת אפילו מבעלי. ובחלום , כל כך שונה... אני מלטפת את השפתיים של שניכם, יורדת לאורך הסנטר, מרחפת לאורך הגרון לכיוון החזה. יד ימין על החזה שלו, יד שמאל על החזה שלך,אבי." שאיפת אויר מהירה נשמעת בתא . האישה שולחת אצבע למעמקי גופה, מעלה מעט מהרטיבות לפרח שבגופה.מסובבת אותה עליו. "אני מציירת מעגלים גדולים על החזה שלך,אבי, על החזה של הזר. לאט. מעגלים קטנים יותר. מעגלים קטנטנים סביב הפטמה. אני מרטיבה את האצבעות בלשוני ומחזירה אותן לפטמות שלכם. אני נושפת על הפטמה שלך, על הפטמה שלו. הן מתכווצות. כמו הפטמות שלי כשמגרים אותן." האישה נשענת מעט אחורנית, מטיבה את ישיבתה העל הספסל הקשה. רטיבותה נמרחת על העץ וניחוחות גופה מגיעים עד אפו של הכומר. "אני יורדת על בירכיי וידיי לא עוזבת את עורכם. יורדות מהחזה, מלטפות את הבטן, אצבע אחת נכנסת בשקע הטבור, לבטן התחתונה ונעצרות על ה..." שתיקה. " על מה, ביתי? במה אחזת?" שואל הכומר, קולו שליו. "ב...זין שלך,אבי. ב... זין של הזר, אבי." היא עונה במבוכה. קולה בקושי נשמע. " המשיכי בבקשה. אני מקשיב." "אני אוחזת אותם בידיי. מלטפת עם האגודל סביב הקודקוד, נוגעת בטיפה של חיים שחמקה מכם. אני מניעה את כפות ידיי לאורך הזין שלך, לאורך הזין של הזר, מהבסיס ועד הקודקוד, מחככת את שפתיי בקצה אברך, בקצה אברו של הזר." האישה עוצרת את שתף דיבורה, מלקקת את שפתיה. נשימתה כבדה יותר, הגירוי בגופה עצום. מגורה מהחלום, מגורה מהוידוי ומהאצבעות הנכנסות ויוצאות מתוך גופה. "אני מלקקת. פעם את גופך ופעם את גופו, מעבירה את קצה לשוני סביב, יונקת כל אחד בתורו עמוק לתוך גרוני, מלטפת את האשכים שלכם, משחקת בהם בכפות ידיי. הידיים שלכם מלטפות את העורף שלי, נכנסות בסבך השער". גניחה נפלטת מפיה. חריקת עץ משמעת מתאו של הכומר. "אני נשכבת בגבי על המיטה, אתה, אבי, חופן את שדיי, מעסה אותם, צובט את הפטמות, מלקק ונושך אותן. אני מקמרת את גבי, מגישה את שדיי עמוק יותר לתוך פיך המשלח בי רטטים של תשוקה. הזר מלטף את לי הבטן, את עצמות האגן, יורד לכיוון הברכיים ועולה דרך העור הרגיש שבין רגליי, מפסק אותן כרוחב כתפיו, נשכב בין ירכיי. הוא פורם את קשרי התחתון, מושך אותו מתחת לגופי, מצמיד אותו לאפו ונושם נשימה עמוקה. השדיים שלי בוערים. אתה לש אותם, מוצץ ונושך את הפטמות. עונג על סף הכאב. הגירוי של הפטמות כל כך חזק, אבי, עד שלטיפה קלה של הלשון מרעידה את כל גופי." אני מושיטה את ידי ונוגעת ב...זין שלך. סוגרת עליו את אצבעותיי, משפשפת אותו לכל אורכו. הלוך וחזור." נשימתה כבדה. שתי אצבעותיה נעות על הדגדגן. פעם במעגלים ופעם עולות ויורדות בין הפתח הנוטף לכפתור המגורה. ידה השנייה לשה את שדיה על שכבות הבד. "הזר מחדיר שתי אצבעות עמוק לתוך גופי. שיניו נוגסות את הדגדגן שלי. אני מתפתלת על המיטה, מרימה את ברכיי לתקרה, הבטן שלי רוטטת, האגן עולה ויורד ללא שליטה, אני מאגרפת את ידיי על סדין, צועקת לשניכם 'עוד! עוד!'. כל גופי רועד ללא שליטה. אני מתפוצצת על אצבעותיו של הזר. מתכווצת על אצבעותיו ללא שליטה. עכשיו אני זקוקה ליותר משתי אצבעות בתוכי. אני הודפת אותך, אבי, על גבך. מתיישבת עליך כמו רוכבת אופנוע מנוסה. בגבי אליך. הזר עומד על המיטה. אני מושכת אותו אליי, רוצה אותו עמוק בתוך גרוני. אוחזת בו ביד אחת, מוצצת אותו בהנאה. אני עולה ויורדת על הזין שלך, מתענגת על החיכוך. ידי השנייה נעה בין הירכיים והאשכים שלך, אבי, לדגדגן שלי.

הכומר 4

אתה מתרומם לישיבה. מנשק את גבי, לופט את שדיי. צובט בפטמות. הזר מניע את גופו, תנועות קטנות, גונח כשאני יונקת אותו בחוזקה, מתענג על תחושת הוואקום בתוך פי. 'תתחלפו!' אני אומרת. 'אני רוצה אותך בתוכי. ואותך, אבי, אני רוצה לטעום את השילוב של שנינו'. הזר נשכב על גבו. תוך שנייה, אני רוכבת עליו. הזין שלו עמוק בתוך גופי. פני לכיוון פניו. אתה אבי, עומד לפניי. רגליך מפוסקות ובינם שוכב הגבר הזר. אני נעה על גופו של הזר. מעגלים, מעגלים, כמו רקדנית בקרנבל של ברזיל. הדגדגן שלי מתחכך בשער גופו, מטריף את חושיי. אני אוחזת את הזין שלך, אבי, בידי, מלקקת את מיציי גופי כאילו זו סוכרייה על מקל. אני שומעת אותך גונח, אבי. הזר נאנק ואוחז בישבן שלי ביד אחת, השנייה מוצאת את הדגדגן שלי. פי מלא בזין שלך, אבי, שפתיי מתהדקות עליו בחוזקה. אני יונקת ומוציאה אותו באיטיות. אני מסובבת את לשוני סביב החור, הקצה שלה חודר לתוכו. ושוב אני מכניסה אותו עמוק לגרוני, מהדקת עליו את שפתי ולשוני. אוחזת את האגן שלך, מניעה את גופך כרצוני". האישה מתנשפת, מתקשה בדיבור. הספסל חורק תחת תנועות גופה. "הזר גונח, מתפתל תחתיי, ואתה אבי, מתרחק ממני, מתיישב על ברכיך מאחוריי. ידיך מלטפות את גבי, את ישבניי, עולה למותניי, מועך את שדיי. אתה לוחץ את כף ידיך על כתפי, מבקש ממני להצמיד את שדיי לחזהו של הזר. אני מפנה את ראשי אליך. המבטים שלנו מצטלבים. אוךךךך, אבי, אני טובעת במבטך ונשכבת על החזה של הזר. אתה מצמיד את הזין שלך לישבני. מלטף אותי. משגע אותי. אני מתרוממת מהזין של הזר, עד שכמעט ויוצא מתוכי. שפתותינו נפגשים שנשיקה. בידך אתה מהדק את הזין שלו לזין שלך, מצמיד את החזה שלך לגב שלי. אני מורידה את גופי על הזין של הזר, ושניכם חודרים לתוכי" נשימתה של האישה רועדת. גם רגליה ובטנה רועדות. שתף הדיבור נעצר. היא מתמסרת לעינוג גופה. נשימתה נעצרה, רק הספסל חורק. כל גופה רועד. גל של התכווצויות שוטף את גופה. דממה. רק נשימותיה המהירות נשמעות. כעבור דקה, נשימתה רגועה, מסדרת את בגדיה וממשיכה: "שניכם בתוכי. ממלאים אותי עד כאב.עד שיכרון חושים. זעקתי נבלעת בפיו של הזר. כל כך צפוף, הדוק, גופי כמעט וניקרע. אתה נכנס, הוא יוצא, אתה יוצא הוא נכנס. ושניכם יחד, נכנסים ויוצאים מתוך גופי. מתחככים בי. מתחככים אחד בשני , מתנשפים וגונחים, מטריפים אותי. 'עכשיו אבי' אומר הזר ושניכם ננעצים יחד, עמוק בתוך גופי, שוב ושוב משפריצים את כל תאוותכם בתוכי". האישה נאנחת. " זהו אבי. התעוררתי ובאתי אליך. לספר לך." שתיקה. "אבי? אתה בסדר?" "כן ביתי. בסדר גמור." "טוב. אני ממהרת. תודה, אבי, על שהקשבת לי. להתראות." היא פותחת את הדלת, יוצאת מהתא. במקומה נכנס קשיש, מבקש מחילה. הכומר מתנצל בפני הקשיש. "עוד רגע אדוני. משהוא דביק נשפך על הרצפה. אני כבר חוזר"

n y m p h

New member
לא שלא הייתי

רטובה כבר מקודם אבל עכשיו אני הולכת למקלחת.

bugbuster

New member
ג'יזזסססססס קרייסטטטטטט

מה שהיהודיות האלה עושות לו.

BRITNI S

New member
IN....

הפוסט הכי טוב של השנה... יש בזה הכל. ולבאגי אם היית עושה תחרות בין הפוסטים, מקום ראשון כאן לפניך.

bugbuster

New member
בריטני יקירה...

אני? פלצן סוציומט כמוני יאסוף כתיבות לתחרות? ושאינן שלו?
מה
אה.. חחח. יקירה תרצי להרים את הפרויקט הזה? לעבור בארכיון, ולהגיש רשימת הצעות, או ביחרי לך עוד גולש/ת או שניים/תיים, הקימי וועדה לבחירת הכתיבות שמהן תערך התחרות? ת'רימי את הכפפה?

למעלה