הכוכבים באילת!

Digi Lista

New member
ושוב אותן צרות של עשירים...

אפילו על החוף ריקה נאלצת ללבוש בגדים של החברה שהיא כוכבת(שלא תעיזו להגיד דוגמנית!היא מתעקשת שהיא הרבה יותר מיזה) הבית שלה. זה לא שאנחנו לא בעד שריקה תרוויח כסף ונראה אותה בכול מיני מקומות אבל הבגדים האלה דיי...איך להגיד בעדינות?מכוערים...טוב,מלבד הצמיד זיעה האדום שהוא דווקא מגניב.

Digi Lista

New member
מה ששעמום יכול לעשות...

העיקר ההנאה,כן?

lori4

New member
טוב לפחות מישהו ינקה....

את הליכלוך שטי.קיי השאיר אתמול בלילה על הריצפה....

החלטתי לכתוב טור של דיוויס.

נמאס לי מאיזי. יש לי למישהו רעיון לשם? כי לא מצאתי אף שם מתאים...

Digi Lista

New member
מה דעתך על משקפת סגולה?

דיבורים על קקה עם דאיסוקה
(לא,זה גס מידיי ויהיו תלונות שאנחנו לא חינוכיים וחשוב להיות חינוכיים...) השביס של דיוויס DS-יס,יס יס! אני גרועה בשמות....אני סתם מקשקשת(קשה היה להבחין בכך,נכון?
)

מתוק עד שכואב-../images/Emo16.gif

ראיון חושפני עם היקארי. _______________________. ש: בוקר טוב, היקארי. מה שלומך? ת: לא יכול להיות נפלא יותר. הכל כל כך מקסים... ש: אה, טוב... הביקור הנוכחי שלכם לא ממש מסוקר, מה את חושבת? ת: זה לא נורא אם הביקור לא מסוכר. ש: לא, היקארי, התכוונתי שאין הרבה כתבות ורעש יחסית... ת: אה, זה ממש לא מפריע לי! כי הישראלים כל כך מתוקים ומקסימים! ש: היקארי, יש שמועות על שהיחסים בינך לבין קן מתחממים שלא כרגיל... ת: קן ילד מקסים! הוא כל כך מתוק! ש: יש בשמועה הזאת אמת, אני מבינה. ת: זה כל כך מתוק שמראים לציבור איזה קשר מקסים יש לנו!! ש: *שיעול* ומה בנוגע לתוכניות לעתיד? ת: אין עתיד. ש: הא? ת: אוי, סליחה, התכוונתי- העתיד שלי נראה מאוד ורוד. אני אתחתן ויהיו לי שלושה ילדים וכלב ו- ש: טוב, די!... *נושמת עמוק* לאחרונה נחשף כי בשל טראומות מהילדות הקשורות בך, סובל אחיך מתסביך קשה למדי. מה תגובתך בנוגע לכך? ת: טאיצ'י-צ'אן? סובל? תסביך? לא יכול להיות. ש: כלומר, שלא ידעת על כך. ת: לא... יש דרך לעזור לו? אני רוצה שהוא יהיה מאושר. אני רוצה שכולם יהיו מאושרים. אני רוצה שהעולם יהיה מקום טוב יותר, אני רוצה שהכל יהיה ורוד יותר, אני רוצה ש-... ש: כן, כן, הבנתי. אגב, מה דעתך על טרנד קלטות הפורנו של סלבריטיז? ת: פורנו? מה זה פורנו? ש: זה... אה... לא... לא חשוב... *נבוכה* ת: אווו, כמה מתוק!!! -בשלב זה כתבתכם בשטח פרשה לטירה קודרת בסקוטלנד כדי להירגע ולטפל בעודף הסוכר החמור ממנו היא סובלת.

Digi Lista

New member
תמסרי לכתבת שאני מצטרפת לטיפול...

אהבתי לאללה,למרות הדביקות והורדרדות שנשפכו לכול כיוון... עלה לי רעיון-יש עיתון כזה שנקרא "הזמן הוורוד" אומנם זה עיתון של הומואים,אבל נראה לכם שקארי משתלבת שם?כלומר הומואים אוהבים את קארי? סתם שאלה שעלתה לי ללא עודף מחשבה עליה...

ס.ס../images/Emo16.gif

(אני עדיין מאושפזת מקפיצת הסוכרים הדרמטית כתוצאה מהראיון.) רעיון מעניין, אבל אני אישית לא חושבת.

נכון. -.-../images/Emo104.gif

אגב, פתחתי שרשור מקביל לימאטו, ומתוכנן אחד להיקארי ברגע שאני אמצא עשרה דברים טובים להגיד עליה.

Digi Lista

New member
מכתב שהגיע למערכת

הוצפנו לאחרונה בהרבה מכתבים ופניות שלכם הקוראים הנאמנים,החלטנו להחזיר את מדור המכתבים כדי שנוכל להביא לכם את הטוב ביותר וכמובן לענות. למערכת העיתון 'דיג'ימון מון מון'(שם דפוק,תשנו אותו) שלום רב! אני מאוד אוהבת לקרוא את העיתון המקוון שלכם ומחכה כול יום לפרטים חדשים על הכוכבים המדהימים של דיג'ימון,התמונות שלכם פצצתיות והכול טוב אז יש לי בקשה: תוכלו להשקיע יותר גם בראיונות אישיים עם הדמויות כמו שהיו בשנה שעברה?אני נורא מתגעגעת, גם את המוספים המיוחדים לא יזיק לכם להחזיר בעיקר עכשיו כשהכוכבים בארץ. איך אני יכולה להעביר דברים לטריירמון?הוא כזה מתוקי תוקי! ועוד משהו יש לכם אולי מושג מתי סורה מתארחת בפורום?אני מתה עליה היא כול כך יפה אפילו יותר מזואי(שגם עליה אני חולה!) ומימי(שאני הרוסה עליה) ונראה לי שיהיה מעניין לדבר איתה! תודה ושוב אני מתה עליכם ועל העיתון שלכם(נשבעת שאני לא מתחנפת) טריירמונית מיוסרת(לא מהמילה יסורים,אלא מהמילה סורה). מחכה לתגובת המערכת

למעלה