מתוק עד שכואב-../images/Emo16.gif
ראיון חושפני עם היקארי. _______________________. ש: בוקר טוב, היקארי. מה שלומך? ת: לא יכול להיות נפלא יותר. הכל כל כך מקסים... ש: אה, טוב... הביקור הנוכחי שלכם לא ממש מסוקר, מה את חושבת? ת: זה לא נורא אם הביקור לא מסוכר. ש: לא, היקארי, התכוונתי שאין הרבה כתבות ורעש יחסית... ת: אה, זה ממש לא מפריע לי! כי הישראלים כל כך מתוקים ומקסימים! ש: היקארי, יש שמועות על שהיחסים בינך לבין קן מתחממים שלא כרגיל... ת: קן ילד מקסים! הוא כל כך מתוק! ש: יש בשמועה הזאת אמת, אני מבינה. ת: זה כל כך מתוק שמראים לציבור איזה קשר מקסים יש לנו!! ש: *שיעול* ומה בנוגע לתוכניות לעתיד? ת: אין עתיד. ש: הא? ת: אוי, סליחה, התכוונתי- העתיד שלי נראה מאוד ורוד. אני אתחתן ויהיו לי שלושה ילדים וכלב ו- ש: טוב, די!... *נושמת עמוק* לאחרונה נחשף כי בשל טראומות מהילדות הקשורות בך, סובל אחיך מתסביך קשה למדי. מה תגובתך בנוגע לכך? ת: טאיצ'י-צ'אן? סובל? תסביך? לא יכול להיות. ש: כלומר, שלא ידעת על כך. ת: לא... יש דרך לעזור לו? אני רוצה שהוא יהיה מאושר. אני רוצה שכולם יהיו מאושרים. אני רוצה שהעולם יהיה מקום טוב יותר, אני רוצה שהכל יהיה ורוד יותר, אני רוצה ש-... ש: כן, כן, הבנתי. אגב, מה דעתך על טרנד קלטות הפורנו של סלבריטיז? ת: פורנו? מה זה פורנו? ש: זה... אה... לא... לא חשוב... *נבוכה* ת: אווו, כמה מתוק!!! -בשלב זה כתבתכם בשטח פרשה לטירה קודרת בסקוטלנד כדי להירגע ולטפל בעודף הסוכר החמור ממנו היא סובלת.