הכוכבים באילת!

הכוכבים באילת!

היום בשעה 11:00 נחתו הכוכבים באילת. הם יתארחו במשך כמה ימים במלון הארודס, ואחר כך יחזרו למלון בתל אביב. כתבנו מספרים שטאי ומאט נראו מפלרטטים עם הדיילות! זה היה קצת קשה, כי הם יודעים להגיד רק מילים מועטות בעברית, אז בטח השיחה לא התפתחה לשולם כיון. היום הכוכבים צללו בים סוף עם מועדון הצלילה "אקווה ספורט", והנה כמה תמונות שצולמו עם מצלמה שמצלמת במים.

*לשולם=לשום.

ג'ו וגונמון צוללים. זאת פעם ראשונה(!) ג'ו נכנס לים יותר מגובה הברכיים שלו, כנראה שדיוויס, טאי, יולי וטאקויה הצליחו לעזור לו להתגבר על הפחד ממים.

הנרי!

הנרי התיישב עם טריירמון על הסלע כשיצאו מהמים לאחר הצלילה. להנרי יש שני כוכבים בצלילה כי הוא עשה קורס, אז הוא לקח צלילה יותר מתקדמת מאשר שאר החברים שעשו סתם צלילת הכרות.

Digi Lista

New member
טאי ודיי(הטור של טאי)

היי חברים וחברות(בעיקר בנות זוג עתידיות) מה קורה איתכם? אנחנו בארץ ואתם שקטים!אני רוצה בלאגן אבל אתם שותקים!זה מאכזב שאתם מוותרים עלינו כול כך בקלות אנחנו באמת מתאמצים ואתם לא מספיק מעריכים. שמתם לב שכבר הפסיקו כול הטורים חוץ מהטור שלי?גם לגביו לא הייתי בטוח,אני בכלל לא יודע אם קוראים אבל חשוב לי לשמור על קשר עם הקהל שלי ואתם הקהל שלי ואני אוהב אתכם!!!גם השאר אוהבים אתכם ויודעים שאתם אוהבים אותנו אבל אתם בקושי מראים את זה...תבינו שאנחנו כאן בשביל לעשות לכם שמח זה לא שבאנו סתם כי אין לנו מה לעשות בחיים,לי דווקא יש חיים בניגוד לכמה אחרים(לא שמעתם את זה ממני!) בצוות... אנחנו באילת וואוווווו חבר'ה אתם לא מאמינים!!!!!!!זה אחד המקומות הכי מגניבים שראיתי ותאמינו לי שכבר ראיתי הרבה מקומות מדליקים אבל אילת זה משהו אחר לגמרי!!!!! המון ים!המון שמש!!המון ישראליות חתיכות בבגדי ים שהצליחו להפנט אותנו!!!כלומר מלבד הנרי שטוען שבשבילו ריקה היא הכי הכי ומלבד קוג'י וטאקויה ותבינו בעצמכם למה...יכול להיות שמתישהו יהיה להם חשוך ודחוס בארון עד שהן יחליטו לפתוח אותו... נחזור לנושא העיקרי ראיתי שכתבו כאן על הפלירטוטים שלי ושל מאט עם הדיילות ועל זה שאנחנו לא יודעים מספיק מילים בעברית,הלווווו לכאלה דברים לא צריך לדעת שפה! במועדון "אקווה ספורט" היה מגניב!!!צללתי וצללתי והצלחתי אפילו לתפוס מדוזה!!!!!כלומר ברגע שיצאתי מהמים המדוזה תפסה אותי אבל למה להתעסק בקטנות?! מחר אנחנו עדיין באילת ומסתבר שגם צוות תוכנית ישראלית שאהודה כמעט כמונו בשם "אקזיט" יהיה שם,אמרו לנו שזה במסגרת איזה מבצע של משקה שהתוכנית מקדמת וכול המנחים שלהם יהיו שם אז גם אנחנו הוזמנו ואין לי מושג מי אלה אבל בטח יהיה אדיר!!!!!תתכוננו להביא תמונות שנוכל להיזכר כשנחזור ליפן ואולי נפתח פורמט דומה אפילו שעדיף שלא כי ממה שהבנתי מכמה מעריצות שלי שבאו והראו לי קלסרים מלאים בתמונות שלנו מכול הזמנים(כשתפסיקו להעריץ בקשה תשלחו לי את הקלסרים אני אחלק אותם לנכדים שלי!מבטיח!!)התוכנית שהייתה פעם טובה ומצחיקה נהייתה ממוסחרת,גרועה ומשעממת. ריקה מכירה את המנחים שם אבל אחרי מה שהיה בשנה שעברה הנרי מתכנן עליה שמירה צמודה(תזכרו שלא שמעתם את זה ממני!). אז אנחנו נהיה וגם אתם,יהיה מדליק!!! ובינתיים נהנה מאווירת אילת ומחכה לכם(בעיקר לכן...)! טאי. אגב, שמתם
שבכלל לא התלהבתי היום יותר מידיי ואין הרבה סימני קריאה בטור שלי?!!!???!!!

Digi Lista

New member
ככה לא דגים דגים...

הכוכבים באילת ואין ספק שמעניין להם... טאי ואיזי השכימו לקום והלכו לדוג. אז הרבה דגים הם לא תפסו(מה שכן אגומון טען שהבטן שלו מלאה כששבו החבר'ה מהדיג והתכוננו לאכול ארוחת בוקר במלון)אבל לפחות אנחנו נהנינו לתפוס עוד תמונה שלהם.

Digi Lista

New member
קיץ על החוף

וטאקאטו והנרי נהנים ודופקים פוזות למצלמה

Digi Lista

New member
גשם,גשם משמיים

או לפחות מטאקאטו שהתלהב מצינור ההשקייה של המלון ויחד עם גילמון החליט להשתולל ולהשפריץ לכול כיוון.

Digi Lista

New member
מה יותר נחמד מפיקניק על החוף?

קבלו שתי תמונות מהפיקניק המיוחד. קיווינו לתפוס את כולם יחד אבל חברי העונה השלישית והרביעית היו עסוקים במפגש מעריצים וכוכבי העונה הראשונה והשנייה פיצלו אף את הפיקניק וככה טי.קיי וקארי השתתפו בשני פיקניקים. רחמנות על הבטן.

Digi Lista

New member
צייר חובב על החוף השתעשע

כשראה את מאט וטאי על החוף,הצייר דימיין איך יראו בתור זוג בעתיד וצייר את כול המשפחה המאושרת. אנחנו כמובן לא שכחנו לצלם למרות שכבר ראינו דברים יותר מוצלחים.

Digi Lista

New member
כוכבי דיג'ימון מספרים על הקיץ

עונת הקיץ בשיאה ובטח אי אפשר לפספס את גלי החום הבלתי נגמרים,פירות הקיץ,הגלידות וכמובן הביקור של הכוכבים ושלל פעילויות אופייניות. אז לכבוד כול זה ניצלנו הכבוד ודיברנו עם הכוכבים על העונה החמה... איזי:"האמת שלי זה לא ממש משנה אם קיץ או חורף,אני במילא צמוד למסך המחשב.היתרון הוא שבקיץ יש פחות הפסקות חשמל והרבה אנשים לשלוח להם מיילים ולצ'טט איתם כדי לקבל מידע ולהשוות נתונים לגביי איזו תוכנה שחשבתי לפתח" טאי:"בשנתיים האחרונות כמו שאתם יודעים וכמו שאני נוהג לעדכן אתכם בטור שלי יוצא לי לבלות את הקיץ בישראל וזה תמיד כיף כי אני מת על המדינה שלכם,אני נהנה לקבל ממכם חום ואהבה זה מחזק אותי,חוץ מיזה שבקיץ אפשר להשתולל כול היום,לשחק ולשכוח מהלימודים,לא שכשאני בבית ספר אני באמת לומד אבל אני לפחות לא צריך לחשוב על תירוצים חדשים כול יום,אין כמו הקיץ בשביל לשכוח מעבודה ולימודים,לזלול ארטיקים ולתפוס בחורות בבקיני..." יולי:"אין כמו לראות חתיכים כוסונים,לחלום על החתונה שלנו ובכלל לשטוף את העיניים" זואי:"הקיץ תמיד מזכיר לי את האודישן שלי לסדרה,האודישן נערך בתחילת הקיץ ושכחתי לקום כי כול הלילה חגגתי באיזו מסעדה איטלקית עם החבר לשעבר שלי,הסוכנת שלי התקשרה אליי בשעה ארבע(16:00) מי בעצם קם לפני השעה הזאת?האודישן שלי היה אמור להיות מוקדם בוקר וכמעט פספסתי אותו,הסוכנת שלי סידרה לי להגיע ברבע לחמש ואני זוכרת שלא הספקתי להתארגן סתם לבשתי את הדבר הראשון שמצאתי,חטפתי אפרסק מהמקרר וטסתי לאודישן,הגעתי מתנשפת ומלאת זיעה והיה לי אודישן גרוע,אבל כנראה שבכול זאת אהבו את הטבעיות שלי ואחרי כמה ימים התחילו הפיילוטים,ההיכרות והגיבושים עם הצוות והלכה לי כול המשך כול החופשה בגלל העבודה. אבל שלא תטעו אני לא מתלוננת לרגע על ההזדמנות החד פעמית הזאת להיות כוכבת,לעבוד ולהרוויח כסף" טי.קיי:"קיץ בשבילי זה לבלות עם קארי ולהיות אצל אבא שלי" הנרי:"אלוהים כבר עברה שנה?בקיץ שעבר אני וריקה עברנו רשמית למצב של זוגיות ולמרות כול המריבות ושאר הדברים הפרטיים אני נורא מתרגש לחשוב על המילה קיץ סורה:"חו"ל,ים ושייק פירות" צפו להפתעות נוספות בקרוב

ובכן! כן, אני, חופית.. מדווחת לכם

מהשטח!. הייתם צריכים לראות את ההתלהבות של הבנות כשהמטוס נחת! נשמעו צרחות כגון "מאט,תעשה לי ילד!!","טאי, תעשה לי עגבנייה!!" וכו'.. הייתי צריכה לטפס מעל לכל הבנות שעמדו שם כדי להגיע להנרי,למאט ולשאר הבישים הנחמדים שלנו >.>' כמובן, שהתקבלתי בחיוך ובחיבוקים מצידם.. הרי, אני כתבת העיתון הדיג'ימוני שלנו ^_^ הם הזמינו אותי אליהם למלון,אז הצטרפתי אליהם. יכולתי לראות שקוג'י וקואיצ'י ביחסים צמודים למדי, אמ.. קצת יותר מיחסים של אח ואח, טאקוייה,כרגיל,נתקע באמצע.. אז כנראה שיש לנו.. משולש קטן. מאט וטאי כנראה בסכסוך על רקע אישי, כנראה בגלל שמאט מצא את טאי מפלרטט עם אחת הדיילות, מאט החליט להראות לו מה זה, והחל מפלרטט גם כן. טאי ומאט בקושי מדברים, אני מקווה שהם יחזרו לתל-אביב כשהם מדברים ומפוייסים. שאר הדיווחים ידווחו בשעתם, ז"א.. ברגע שאני אמצא עוד דברים מעניינים לדווח עליהם. נ.ב. מימי ככל הנראה, התחילה לעבוד בתור דוגמנית כשדיג'ימון הסתיים, והיא יוצאת, אם לא אחר מאשר איזי, שהתחיל לעבוד בחברה למחשבים.

Digi Lista

New member
הנרי וריקה ברגע הנחיתה באילת.

האם זוג האוהבים שוב רב?בינתיים הם מכחישים בתוקף כול קשר למריבה ביניהם. המערכת תשמח לקבל מכתבים היודעים את סיבת הכעס של ריקה באותם הרגעים. מה שבטוח ריקה למי שהתעניין חייבת להישאר עם הבגדים האלה בכול אירוע נחיתה כי ככה נחתם בחוזה שלה עם חברת הבגדים המסוימת הזאת,צרות של עשירים...

למעלה