הכוחות של האחיות

Ophel McNeil

New member
נכון שהתוצאה דומה לזה של

טל-אורב, אבל אפשר ככה גם להחזיר סתם דברים שהתפוצצו, או בכלל דברים שבורים. או לפוצץ דברים ולהעביר אותם למקום אחר..... חוץ מזה, אין באמת סיכוי שהיוצרים יעשו את הכוח הזה, כל העיקרון זה רק להזיל ריר ולדמיין את האפקט.....

Woogyman

New member
כבר אמרתי פעם ואני אומר שוב ../images/Emo58.gif

הכוח של פייג´ זה לא קודם אליה ומשם לזרוק. היא יכולה לגרום לחפצים לזוז לכל מקום בלי קשר אם היא נמצאת שם או לא. דוגמאות - הספה בפרק 15, הלמואר בפרק 19, המנורה בפרק השני.

Charmed Again

New member
מעצבן אותי!../images/Emo58.gif

אתה בטוח שלספר הצללים של האמדרוורלד קוראים למואר?? אני כמעט בטוח שקוראים לו גרימוואר!

Woogyman

New member
יכול להיות שלא שמעתי טוב

ראיתי את הפרק הזה במחשב עם רמקולים דפוקים... זה לא משנה את הפואנטה בכל אופן...

Charmed Again

New member
בדקתי וזה ../images/Emo58.gif (=ליתר בטחון)

(אם יש לך את פרק 4X22 אז בדקה 16:39) יותר דומה לגרימוואר. טוב אבל זה לא ממש משנה, בעצם בכלל לא משנה.

Woogyman

New member
עוד לא ראיתי את פרק 22 אז אין לי

מושג. הפעם היחידה שדיברו על הספר במה שראיתי בינתיים (אני אראה היום יותר מאוחר את השאר) הייתה פרק 19, שאותו, כמו שאמרתי, לא הצלחתי להשיג בויסידי אז ראיתי במחשב באיכות גרועה ביותר.

Charmed Again

New member
אתה יכול להוריד מהמירק

קובץ בפורמט wmv שיש ותו בכמה טריגרים (עדיף fserv כי merlin2 כך הזמן מפסיק באמצע...). ומה אני היחיד שראה את הפרק? אני מרגיש מבודד...

Woogyman

New member
יש לי את סוף העונה בVCD צרוב לDVD

אני אראה אותו יותר מאוחר היום.

Ophel McNeil

New member
באמת שלא הבנתי מילה מההודעה,

אבל לאורות לבנים יש את כל, אבל כל הכוחות הפסיביים שיש למכשפות. למה? כי את הכוחות מעניקים האלדרז´ (לכו תתרגנמו את זה) למכשפות, ולכן האורות הלבנים יכולים להשתמש בכל הכוחות האלה, אבל בד"כ לא עושים את זה - כי אלה לא הכוחות הטבעיים שלהם.

Hogo Oneil

New member
שאלה האלדרז´ מענקים את הכוחות נכון

אז עם הם רוצים שכול הרוע יעלם, למה הם לא מביאים כוחות חזקים למכשפות? לא יהיה לה ריפוי זה בטוח, יהיה לה (אולי) כדורי אנרגיה ו...... *חושב* *חשיבה נכשלה* לא יודע מה יהיה עם זה :-O

Woogyman

New member
למה שלא יהיה לה ריפוי?

זה דווקא אחד הכוחות שנראה לי שכן יהיה לה. בכל מקרה, אי אפשר סתם לתת מלא כוחות למכשפה. היא חייבת להיות מוכנה לזה, נפשית ופיזית. כמו שליאו אמר, לקח דורות שלמים להכין את המכושפות לקבלת כל הכוחות שלהן, עוד לפני שהן בכלל נולדו. שד יכול להתמודד עם מלא כוחות, ובגלל זה הם כל הזמן גונבים עוד כוחות וזה לא מזיק להם (להפך). אצל מכשפות, שהגוף שלהן בנוי כמו בנות תמותה, צריך לקחת זמן בין כוח לכוח. חוץ מזה שמכשפה חזקה מדי יכולה להפוך פתאום לרעה ואז הלך עליהם אם יש לה יותר מדי כוחות.

Hogo Oneil

New member
כי ניראה לך שהם יתנו לעוד מישהו ../images/Emo12.gif

ריפוי? מספיק יש לפייג´ וליאו הם יותר חכמים לא לשים שוב ריפוי הם הרבה יותר מקוריים מזה

Woogyman

New member
הם לא "שמו" את הריפוי ../images/Emo58.gif

ריפוי זה כוח שיש לכל אור לבן, זה לא כוח שהם נותנים לאורות לבנים מסויימים. אם הילדה תהיה אור לבן, 99% שיהיה לה ריפוי ואין להם מה לעשות כנגד זה. תזכור שהאלדרז לא קובעים את הכוחות שנולדים איתם. הם קובעים איזה כוחות מקבלים אחר כך. כוחות שנולדים איתם עוברים בתורשה כמו כל תכונה אחרת.

Woogyman

New member
בכלל רואים בעונה ../images/Emo58.gif

המון כוחות חדשים (לא רק אצל האחיות) - כדורי אנרגיה אדומים, קליע אש (כוח מדהים), התזת חומצה (מגניב ביותר), קריאה ליסודות (זה שילוב של כמה כוחות חמדמדים) וכו´.

PopPy

New member
חחחחח, רואים שאתה מכור../images/Emo85.gif

לכדורי אנרגיה
כל האתר שלך מלא בתמונות מגניבות של כדורי אנרגיה

Woogyman

New member
אין דבר יותר יפה מזה + תמונה ../images/Emo58.gif

זה ממש יפה. אפשר שעה להסתכל על זה :) הכדור האדום אגב היה נורא חלש. זה בטח כדור אנרגיה מעורבב עם כדור אש או משהו.

Ophel McNeil

New member
סם. ../images/Emo58.gif

יש לך תמונה של המקור משתמש בכוח של פייפר? (הפיצוץ וההקפאה. פעם ראשונה שהוכיחו לנו בסדרה כמה הכוחות של פייפר באמת גדולים).

Woogyman

New member
יש לי את הפרק בדיוידי

אז אני אוציא תמונה של הקטע הזה אחרי מכושפות. זה היה מדהים באמת.

Woogyman

New member
פרק עשריםםםםםםםםםם ../images/Emo58.gif

אלוהים אדירים. זה כל מה שיש לי להגיד.

למעלה