הכוחות של האחיות

הכוחות של האחיות

אני בטוחה שבעונה הרביעית האחיות יתחזקו מאוד והכל. אבל האם מצפים לנו כוחות חדשים לגמרי?

Ophel McNeil

New member
יש את פייג´, שכל כוח שלה

הוא כוח חדש, וכמובן
ס פ ו י ל ר
פיבי תקבל כוח אש לתקופה קצרה מהתינוק שלה (ואז הוא ימות
)

Hogo Oneil

New member
התקופה היא ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif

3 פרקים ואז לפייפר יש תינוקת, אז זה אומר, שיהיה לפייפר כוח חדש

Woogyman

New member
לא בהכרח ../images/Emo58.gif

יכול להיות שלתינוקת יהיה אחד הכוחות שכבר יש לפייפר, ואז לא יהיה לה אחד חדש. אבל בטח יתנו לה כוח חדש.

Ophel McNeil

New member
../images/Emo58.gif

לדעתי יתנו לפייפר כוח חדש, אל תשכח גם שמלינדה היא חצי אור לבן.... מעניין על מה הממזרים המניאקים (התסריטאים. ואני קוראת להם ככה אך ורק מקנאה טהורה) יחשבו, ואיזה כוח מדהים הם ימציאו. (אבל פתאום חשבתי על המצב - מה אם למלינדה יהיה את הכוח להקפיא, ובתור תינוקת היא לא ממש תוכל לשלוט בו, ותקפיא כל הזמן את ליאו?
)

PopPy

New member
אוי נכון!../images/Emo58.gif../images/Emo85.gif

היא חצי אור לבן! אולי הכוחות הרגילים של פייפר ישתלבו עם הכוח של האור הלבן של מלינדה? או משהו מתקדם עם ההאצת זמן... (הפיצוצים) מענין אם היא תוכל לאורב כשהיא תהיה איתה בהריון! חחח תחשבו על פייפר עולה למעלה אל האלדרז כשהיא תוכל לאורב ומפוצצת את כולם על כל מה שהם עשו לה עם ליאו

Ophel McNeil

New member
../images/Emo58.gif

כל הזמן חשבתי איך ישלבו הקפאה עם אורבינג..... אבל פתאום קלטתי את מה שאתי אמרה - לשלב פיצוץ עם אורבינג
תארו לכם כמה ענק זה לראות אגרטל מתנפץ עם אוקות כחולים מקיפים אותו.... *מזילה ריר* חוץ מזה, זוכרים כשהמקור גנב לפייפר את הכוח והשתמש בו באופן מדהים
לדעתי זה אחד הפעמים הכי יפות בהם השתמשו בכוחות בסדרה....
(מצטערת סם, אבל היה יותר שווה מכל כדורי האנרגיה שראיתי עד עכשיו...
) אז תארו לכם את זה + אורבינג......
*מתעלפת*

Hogo Oneil

New member
../images/Emo2.gif אתם רוצים להגיד לי שהכוחות של

פייג´ מעורבבים? עם טלאקנזיס וארובינג? זה למה שהיא יכול להעביר חפצים לכול איפה שהיא רוצה, היא גם יכולה להעיף אותם? כמו שפרו מעיפה שדים.??? תארו לכם ארובינג ולפוצץ או ארוביג וכדורי אנרגיה ואווווווו
*נידהם*

PopPy

New member
חחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif

אתה פשוט מקרה אבוד...
ספוילר על הכוח של פייג´ (לכל מי שבאמת באמת לא יודע כלום על מה שקורה בעונה הרביעית ורוצה להשאיר את זה ככה...) [יש חיה כזו?
]
לפייג´, ע"פ הנבואה, יש את הכוח של הזזת דברים ע"י המחשבה, כמו שהיה לפרו- טלקנזיס. מכיוון שהיא חצי וויט לייט [וגם בגלל שכבר די חרשו על הכוח (השולת) של פרו
], הכוח שלה הוא שילוב של טלקנזיס ואורב, יחד עם עוד כוחות שיש לה- האורב הרגיל, והילינג.

Hogo Oneil

New member
חחחחח.. תקפיא את ליאו זה יהיה מצחיק

אבל יהיה לה כוח חדש, ואני חשבתי, אבל זה לא ניראה לי אולי, יהיה לה כוחות כמו פייג´, הרי פייפר קיבלה את הכוחות כמו אמא שלה הכוח הפרטי שלה זה הקפא וגם של פייפר, אז ליאו הוא כמו כול המאירים הלבנים, אבל עם למאירים לבנים יש 6 כוחות אז היא בטח תקבל את הכוח להישתנות או איזשהו כוח חזק וטוב (אולי כדורי אנרגיה?) אבל זה בטוח שהיא תקבל כוח חדש! *מבט מאושר* בצלחתי לתקן את הוידאו שלי ואני מקליט את הפרק האבקות עם שדים ויש לי עוד כמה קלטות להקליט את כול הפרק *חיוך מאושר*
מקווה שתבינו מה שרשמתי *פנים עם תיקווה ואושר*

Woogyman

New member
יש לכם רעיון לערבוב של כוחות ../images/Emo58.gif

של מכשפה ואור לבן חוץ מאלה של פייג´? אני לא רואה איך זה עוד יכול להתערבב. אולי כדורי אנרגיה עם ריפוי והיא תוכל "לזרוק" ריפוי על מישהו?

PopPy

New member
חחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif../images/Emo85.gif

(זה ספוילר בכלל? לאמשנה... שלא יצעקו עלי אח"כ
) רעיון גדול.. "לזרוק" הילינג.. חחח.. אבל כדורי אנרגיה של מכשפות טובות זה כוח די חלש, לא? ומלינדה צריכה להיות ממש חזקה... {עכשיו זה ספוילר
} אמממ.. יש אפשרויות, לדוגמא הטלקנזיס של פרו (כשהיא היתה מעיפה דברים כשהיא היתה מושיטה את היד קדימה.. תנועה שולתת כמעט כמו ההקפאה של פייפר
)- אצל פייג´ זה יותר מסובך- קודם החפץ אורב אליה, ורק אז היא מעיפה אותו... לעומת זאת אם יהיה שילוב של הטלקנזיס של פרו עם האורב זה יכול לצאת מגניב... למרות שסביר להניח שזה לא יקרה, כי כבר השתמשו ברעיון של סוג של טלקנזיס מעורב עם כוחות של וויט לייט... גם ריחוף יכול להראות ממש מגניב עם אורבינג, אני לא מדברת על הריחוף של פיבי אלא ריחוף הרבה יותר מתקדם, וראינו כבר אצל ליאו שזה אפשרי אצל וויט לייט רגיל, אז אם זה משולב עם כוח חדש של ריחוף סביר להניח שזה יכול להצליח, לא? היהי... תחשבו על זה ככה- פייפר עם בטן בחודש שביעי-שמיני, מרחפת עם ניצוצות כחולים של אורב סביבה (אני חושבת על זה כמו הריחוף ב4x04 [הפרק עם הלימבו]), לוקחת אגרטל שנמצא במקום גבוהה כלשהו, מנפצת על ראש של שד, ואז מקפיאה/מפוצצת אותו
אני אמשיך אח"כ (קטנטנות...)

Ophel McNeil

New member
../images/Emo58.gif

אני לא חושבת שיערבבו סתם כוח של אור לבן (תעופה, שינוי צורה, חימום, וכו´), אלא רק אחד מהכוחות הטבעיים - אורבינג, או ריפוי (או שניהם ביחד). חוץ מזה, החפץ לא חייב להיות אצל פייג´ לפני שהיא זורקת אותו לאנשהו (ככה היא עשתה אורב לאיזה ספר לתוך שק בלי לגעת בו ב4X19), וגם אני חושבת שהרעיון של טל-אורב (רעיון ענק, דרך אגב), מיצה את עצמו אצל פייג´....
אני בעד התאוריה של פיצוץ עם אורבינג..... *ממשיכה להזיל ריר*

Hogo Oneil

New member
כן זה יכול להיות באמת מגניב.... ../images/Emo3.gif

פיצוץ וארובינג
*שולח בדואר מגבת לנקות את הריצפה מהריר של אופל*

Ophel McNeil

New member
כמו פיצוץ רגיל,

רק עם אורות כחולים. עזוב, אל תנסה למצוא הגיון מאחורי ההודעה, רק תן לי להזיל ריר על זה..... אני מה זה מדמיינת את זה טוב! אבל האמת היא שזה כן יכול להיות שילוב טוב. מפוצצים משהו והשברים שלו יכולים לנצנץ למקום אחר, למשל. תאמין לי, התסריטאים המעצבנים כבר יצליחו למצוא משהו....

Hogo Oneil

New member
ממשיך לשלוח מגבות לאופל.......

בי אנשים בלכתי להקליט מכושפותתתתתתתתתתתתתתתתתת ואופל כמה ריר? אני שולח בארגזים מגבות!

Ophel McNeil

New member
ופתאום חשבתי על עוד שילוב

של אורבינג ופיצוץ.... יש לזה את אותם השפעות של טל-אורב (להביא חפצים אליך), אבל זה עובד מעט שונה... דמיין שיש אצל שד כלשהו קופסא שמלינדה רוצה, אז מלינדה מניפה את הידיים ומפוצצת את הקופסא, והשברים עושים ארובינג לידיים שלה ומתחברים חזרה שם.... לא ממש רציונלי, אבל תדמיין כמה יפה האפקט הזה יכול להיות!!! *מתעלפת* סם אוהב האפקטם - מה דעתך?

Woogyman

New member
זה דומה לטלקינזיס אורבינג

אם זה מתחבר חזרה. אבל האפקט באמת יכול להיות מדהים. יש לי עוד רעיון לפיצוץ-אורבינג. נכון בפרק 2 (נדמה לי) של העונה השלישית הייתה החתונה של פייפר וליאו? כשהאלדרז לקחו משם את ליאו זה היה נראה ממש כאילו הוא התפוצץ תוך כדי ניצנוצים. זה יכול להיות כוח מגניב.

למעלה