הכוון לעתיד

arana1

New member
פירטתי בדיוק למה העצה שלך מטומטמת

ולמה היא דפוקה ביחוד בהקשר האוטיסטי ששם הגופניות תופשת משקל הרבה יותר משמעותי מהנורמטיבי,

סקס זה סקס גבר

מה שונה ? : אני אומר לך מה אני מרגיש אני לא מסוגל להתקרב למי שאני אוהב, או מאוהב בה , אז מה אני יעשה ?ישאר עם הזין ביד ? אני גבר ולגבר יש צרכים ,אין לי מה לעשות, כי אני בתור אחד שמפחד לזיין אישה שאני אוהב, נאלץ כמו הבחור לזיין זונה, לא באמת, אבל באופן תאורטי אני מדבר עקרוני יענו , אתה מבין ?

גור4242

New member
והגישה הזאת לסקס הביאה לך אושר? עשתה אותך שמח בחלקך?

לא ממש.

רק הביאה אותך לפרסם בפורומים סיפורי זוועות על אונס ושידול קטינות (שהיו כל-כך מזעזעים שכמה אנשים התבלבלו והזעיקו משטרה כי הם חשבו שהדברים שכתבת קרו באמת), ואחר-כך לכתוב כמה שאתה שונא על עצמך.

חומר למחשבה.

אני לא מאמין באושר אין דבר כזה

אני לא נגעתי באור , אני גם לא עשיתי את זה מכוונה רעה, הסיפור עם הקטינות שהזימנו לי משטרה, היה אחרי שהייתי בהתקף פסכוטי, וגם אושפזתי לתקופה, ועכשי נסגר התיק, לא שלטתי בזה ,אני לא מדבר על הבת של ארנה, על המקרה עם הבנות דודות שהמצאתי כי הייתה בהזיות , אז זה לא מרצון מה לעשות אני סיכופרן .. ושנית אני חושב שחלא הבנת אותי, אני מאמין בסקס מתוך אהבה כי זה הדבר הכי אלוהי שיש, אני רק אומר שבמקרה שהגבר שוא יצור די מטומטם בסך הכל, חרמן אז עדיף שילך לזונה, שיפרק תחרמנות שלו, זה לפחות דעתי ...

מה חבל גור ?איזה אושר ואיזה נעלים

אתה מאושר ? מי שהוא מאושר בחרא עולם הזה? אפשר להיות מאושר ? שטיות תמחוק את כל מה הקאוצרים האדיוטים שלך אמרו, העולם הוא חור התחת הגדול ביותר .... יש משוררים שכתבו על זה כמו סליבה פלאת ובודלר או קובן או בלחסן, שמע אותם ותבין מה אני מרגיש ,מה הם אומרים שאני לעולם לא יכול לבטא, וכמה מדיוק .

schlomitsmile

Member
מנהל
ואםאמא די מסכימה עםרוב מה שכתבת כאן,היא גם קול השטן?סלקטביות
היא רעיון טוב באופן כללי, גם במילים...

arana1

New member
המציאות מראה שזה לא קורה

ויש סיבה לפער הדורות ולכך שחלק מהתפתחות כוללת גם מרד בסמכות, ההורית והאחרת, והאדם שכתב כאן מצלצל כמו שפוט, אז לדעתי צריך לומר לו את זה

schlomitsmile

Member
מנהל
מניחה שרוב ההורים די מסכימים עם רוב מה שכתבת
לא זנות ולא התנזרות,
הבנאדם זקוק, ראוי ומסוגל ליחסי קירבה אמיתיים.
כדאי להיות סלקטיבי, לא לנסות להרשים בחורות
אלא למצוא את מי שמתאימה לו.
&nbsp
למשל אני, אבל בטוחה שלא רק.
&nbsp
לשלול אוטומטית כל מה שההורה אומר
זו תמונת תשליל של להיות שפוט.
זה אותו דבר מהכיוון השני.
זה למעשה לתת להורה שליטה ולוותר על שיקול הדעת העצמאי.
&nbsp

arana1

New member
לא אוטמטי, מתייחס למה שהוצג

ולמה שאני מכיר וגם לפער המטורף בין רמת ההצהרה לרמת המימוש
הפער, וביחוד בקטע האוטיסטי, מהמון סיבות, יכול להיות הכי מחריד ומטעה, ויהיה ממש לא אחראי לה להתייחס לזה ברצינות

גור4242

New member
בין "שפוט של אמא" ל-"אמא הוא קול השטן" יש הרבה דרגות באמצע

ונכון ש"מרד בסמכות" הוא הרבה פעמים חלק מהתהליך של יציאה לעצמאות.

זה רק מחזק את העובדה שאנחנו כאן צריכים להקפיד על דיוק ועל האמת, ולספק קול שפוי ושקול.

arana1

New member
שאתה מייצגו כמובן

ואילו אני, כמשוגע,מבחין עד כמה במקרים של אוטיזם הורים הופכים הרבה יותר בלתי נסבלים אפילו יותר מההורה הממוצע
וניכר מתגובות האדם כאן שעדיין מתייחסים אליו כתינוק,
וכן
זה מסרס
ומבטיח מראש כל כשלון אפשרי בדרך לעצמאות וזוגיות

מקווה גם בשבילך שיום אחד תבין שמאוזן לא זהה ללדבר יפה

גור4242

New member
נכון. מעולם לא היתה הסכמה רחבה יותר על משהו בפורום הזה.

כל המגיבים כאן בשרשור, ללא יוצא מן הכלל, אומרים לבחור שהוא צריך להפסיק להיות שפוט של ההורים ולפתח עמוד שדרה.

אבל מכאן ועד להגיד "קולה של אמא זה קול השטן" רחוקה הדרך.

חסוי 29

New member
אתה טועה

הסיבה של ההורים שלי שאעבור דירה היא כן כדי שארכוש עצמאות ובכל מקרה שלא ארכוש שירותי מין. מבחינתי המוטיבציה שלי לעבור דירה היא רק כדי לרכוש מין בצורה חופשית.
אבל מה שכן, באמת אני תופס אותם כמכשילי הזוגיות שלי. הם לא עושים מספיק גם כדי שאתנסה בפעילויות אפלטוניות עם בחורות ( למשל להביא לי בחורות לדייטים ) ובטח שלא ביחסי מין עם בחורות...

גור4242

New member
אבל הגישה שלהם היא "כל עוד אתה אצלנו בבית, אנחנו נחליט הכל"

הם מציגים בפניך ברירה בין שתי קיצוניות שאף אחת מהן לא קוסמת במיוחד: לעזוב את הבית ולהתמודד לבד עם ג'ונגל החיים, או להישאר בבית ולעשות כל מה שהם אומרים.

והחבר'ה פה מנסים להסביר לך שאינך צריך לבחור בין שתי הברירות האלה.

חסוי 29

New member
אני מבין על מה אתה מדבר

אתה רוצה שגם אלחם על המקום שלי בבית וגם שאלך לנערות ליווי בסתר. אבל אני מסביר לך שזה דבר קשה. אחרי ביקור כזה אצל נערה, אני בטח יפלוט את הסוד הזה תוך כמה שעות ואז ההורים שלי יעשו לי את המוות - אם אמא שלי הרביצה לי אחרי הפעם ההיא שהייתה אצל נערת הליווי הפעם היא כבר תיתן לי מכות רצח לא ?

גור4242

New member
רק אם זה הדבר שאתה חושב שנכון לעשות.

אני אישית לא חושב שאתה צריך ללכת לנערות ליווי בסתר, אבל לא זו הנקודה.

הנקודה שלי היא, שאתה צריך למצוא לעצמך את הדרך שלך, בלי קשר למה שההורים שלך חושבים. אתה צריך לגבש לעצמך דיעה עצמאית בנושאים שחשובים לך.

אגב, מכות מצד ההורים זאת סיבה מצויינת לשקול לעזוב את הבית.

arana1

New member
עצמאות אינה זהה לשהות בחלל פיזי נפרד

זה שתגור במקום נפרד יכול לעזור אבל עצמאות מבטאת גם דרך היכולת להבין שהבחירות המוצגות לך כיחידות האפשריות לא באמת מייצגות את המציאות,
שהיא הרבה יותר מורכבת ומגוונת מזה.

אף אחד לא יודע מה זה אהבה, מה שנתון לך זה האפשרות לחפשה, וכמו שכתב כאן מישהו בחכמה, לפעמים הדבר הכי גרוע זה להתייעץ, עם ההורים או החברים או הפסיכולוגים
יש דברים שרק אתה בינך לבין עצמך יכול לדעת,
כי הם הכי רגישים ופרטיים ומעודנים

אהבה זה דבר הכי פרטי ואישי, רק אתה יכול לדעת את דרכך אליה

למעלה