הכוון לעתיד

גור4242

New member
לא הצלחתי להבין מהתשובה שלך מה בדיוק הבעיה

האם יש סיבה אחרת שמונעת ממך לעשות את זה?

או שאתה כן עושה את זה וזה לא עוזר?

חסוי 29

New member
כי אני לא מצליח לגמור מאוננות

גמרתי מאוננות רק פעם אחת כל החיים ורק טיפה בודדת

חח הרגת אותי גור אני על הרצפה

חחחחחחחחחחחחחחח אני לא הייתי עם אישה במשך שנים גם, אני כה חרמן שאני משתגע

גור4242

New member
ומה אתה עושה על הרצפה, בדיוק?!

חח התשובה שלך עליו הרגה אותי

" גם את זה אבא לא מרשה לך " או מה שהוא בסגנון, מזכיר לי את זה שאבא תפס אותי מאונן, והשתגע עלי, הבחור הזה כזה אני וכזה מצחיק, הוא מעין קרקטורה כזו, והתגובהשלך הרגתה אותי, במיוחד האמא הרביצה לי, כמו שאבא הרביץ לי שלא התקלחתי,חח אנחנו בול ..

חסוי 29

New member
עוד נתון לרעתי

אמא שלי פעם ציטטה מאיזה ספר שמי שמשיג סקס בכלל לא ציפה לסקס לפני כן. זה גם מה שקרה לי עם נערות הליווי, עד יום לפני שהגעתי אליהן לא האמנתי שאמצא את עצמי אצל נערות ליווי...

חסוי 29

New member
אתם יודעים מי עודד אותי לשלם על מין ?

הם העובדת סוציאלית, פסיכיאטר מאתר אינטרנט, חונך שלי בעבר, חונך של אח שלי בעבר, מכרים שלי מהאינטרנט והצ'אטים כלומר הרבה מאוד אנשים
אז כולם טועים ?

גור4242

New member
בהחלט יתכן שהם טועים. אחרי הכל, כאן "כולם" אומרים לך את ההפך

אז על אותו בסיס אפשר לשאול: האם כולנו כאן בפורום טועים?

כך גם בחשבון בכלל לא בטוח שכל האנשים ברשימה שלך התכוונו ברצינות למה שהם אמרו. די בטוח שחלק מהחבר'ה בצ'אטים פשוט הסתלבטו עליך. וגם אלה שלא, מן הסתם לא חשבו יותר מדי לעומק על התשובה שלהם. אחרי הכל, מה אכפת ל"פסיכיאטר מהאינטרנט" אם ייגרם לך נזק מעיצה מטופשת שלו?

ויש גם את מה שאבא שלך אמר. אני לא חושב שהורים הם חסינים מטעות (ואני גם אומר את זה מניסיון), אבל לפחות לאבא שלך יש אינטרס שיהיה לך טוב. אז שווה לפחות לשקול את הדיעה שלו ברצינות, ובוודאי שראוי לתת לה יותר משקל מאשר לאמירה אקראית של מישהו בצ'אט.

חסוי 29

New member
למה את חושבת שמדובר בפסיכיאטר מתחזה ?

מדובר בפסיכיאטר בשם יונתן דוידאור.
אבל הנה אחת אמרה לאמא שלי בפנים שאני צריך לשלם על מין והיא עובדת סוציאלית במשרד הבריאות, אז איך תסבירי את זה ?
גם היא מתחזה לעו"ס ?
פשוט נראה לי שההורים שלי דואגים יותר מדי והיפוכונדרים על הבן שלהם. פוחדים מסכנה שסביר ולא תהייה.

גור4242

New member
לא אמרתי שמדובר בפסיכיאטר "מתחזה". אמרתי שלא אכפת לו

הנקודה שלי זה שקל מאוד לתת עיצות גרועות בלי מחשבה, ואחר-כך להתנער מאחריות. אפילו אם מדובר בעובדת סוציאלית במשרד הבריאות. ומניסיון, זה שהרבה אנשים מדופלמים ובכירים חושבים משהו, לא תמיד אומר שזה נכון.

בכל מקרה, אתה לא אמור לסמוך בעיוורון על העיצה של אף אחד. גם לא על העיצה שלי. החוכמה היא להקשיב לכולם ובסוף להגיע לדיעה משלך, כי הדיעה שלך זו הדיעה היחידה שחשובה פה.

חסוי 29

New member
כן אבל הם מסכנים אותי בדבר הכי חשוב בחיים

זה עלול לעלות לי בעבודתי אם יגיע דיווח לעבודה שלי שאני מבקר אצל נערות ליווי...
מה את אומרת ?
ואחר כך מתפלאים שיש במדינה שלנו אבטלה....

גור4242

New member
לרוב האנשים פשוט לא אכפת (ולמה אתה מדבר אליי כאילו שאני בת?)

גור זה שם של בן, אתה יודע...

arana1

New member
אפשר להבין למה למבטם עצתם סבירה

כי אם מדובר באדם בודד וחריג של יכול להשיג מגע גופני בשום אופן וצורה אז מין בתשלום נראה כאפשרות סבירה,
אדם, כל אדם, זקוק למגע, ובחברה שונאת חריגיה הוא עלול למצוא את עצמו בבעייה דווקא בגלל שהוא הכי זקוק למגע.

יש סרט מדהים, דוקומנטרי אבל נראה כמו ספרות טהורה, על 2 חברים של אוטיסט שלוקחים אותו למסע באירופה בחיפוש אחר זונה,
כי הוא מתחיל עם כל אחת כל הזמן וברור שאין לו מושג וכולן בורחות ממנו,
אפילו הזונות לא מוכנות לקבל אותו כי הוא מוזר מדי.
הם מוצאים בסופו של דבר סרוגייט בגרמניה.
אבל הוא מבין שזה רק בכאילו

סרט מדהים, נורא נוגע ללב, מאוד אנושי

גור4242

New member
בוודאי שאפשר להבין. אבל זאת בדיוק הבעיה בגישה הפסיכיאטרית

הם חושבים שרק בגלל שבן-אדם שונה מהנורמה, אז הוא לא יכול למצוא חברים או בנות זוג.

וזה, כמובן, שטות מוחלטת. יש לא מעט אנשים שדווקא נמשכים לאספרגר, וזאת גם הסיבה שזו טעות לנסות ולהסתיר את הייחוד שלנו כשאנחנו מחפשים חברים (או בנות זוג). צריך לעשות בדיוק להפך: לנופף בנוצות הטווס האספיות שלנו ולהראות אותן במלוא הדרן. מי שיברח מאיתנו בגלל זה, הוא (או היא) ממילא לא הטיפוס שלנו, ועדיף לדעת את זה מראש מאשר חצי שעה בתוך הדייט.

arana1

New member
מסכים ולא כתבתי שום דבר הסותר לזה

אפילו להפך.
כתבתי, כפי שאני תמיד כותב, שפסיכיאטרים ופסיכולוגים זה חרא

למעלה