הכוון לעתיד

גור4242

New member
ואני הסכמתי איתך

גם זה קורה לפעמים.

אני מכיר אותו הוא איש אמין

יש לו תוכנית ברשת א שאני אוהב להאזין לה ,אם הוא אמר הוא לא אר כדי לפגע ...

אתה לא צריך לשאול אף אחד

מה עם סררוגייט? יש דברים שאתה צריך לשמור לעצמך, זה לא עניין של אף אחד עם מי ומה אתה עושה במיטה. אתה לא רוצה שיכנסו לך לחיים וינהלו אותם אז אל תשאל שאלות קיטבג. זה מסוג השאלות שהתשובה האוטומטית היא לא!!.
אתה יודע אני גם מאובחן.. אני ממש מנסה לשמור על הראש מעל המים, כאילו בשביל זה צריך אזה משהו אחד שלמדתי.
לא לספר כול דבר. זה גם לא מעניין אף אחד. וזה גם הופך אותך לתלוי. אל תסכים.

arana1

New member
גם לדעתי

במצב הנוכחי עדיף לאוטיסט לשמור את הדיאלוג הפנימי שלו לעצמו,
זה קשה,
אבל באופן בלתי סביר לכאורה, ובמיוחד למי שקשה תפקוד ומבולבל נורא, אין לאוטיסט על מי לסמוך בשאלות הכי קשות כמו אהבה אלא על עצמו.

חסוי 29

New member
אבא שלי אומר שסרוגייט לא מתאים לי

בזכות נערת הלייוי לא הגעתי לגיל 50 ללא XXX או מת ללא XXX אתם רואים כמה התהליך הזה לוקח...
גם אני וגם נערת הליוי מסכנים, אז אנחנו מתאימים לא ? וחוץ מזה איפה פה הניצול? וההורים שלי לא מנצלים את הרצון שלי לקשר איתם רק כדי שלא אלך לנערת ליווי ?
היחסים שלי עם ההורים שלי מאוד מסובכים כרגע - אבא שלי מתוודה בפניי שהוא דואג לחיי המין של עצמו בלבד, אני מטיח בו האשמות קשות שהוא מנסה לפרק את המשפחה בשם הקפריזה הזאת שלו ואני אומר להורים שלי לא מסתלבט.... שהם צריכים להפסיק לקיים יחסי מין כאות הזדהות איתי עד שאמצא מין כי גם ככה הם לא צריכים להוליד עכשיו ילדים בגילם...

חסוי 29

New member
אתם יודעים שפעם גם נערת ליווי דחתה אותי מהטלפון ?

כמו בסרט שהזכרתם...

חסוי 29

New member
מה עדיף לי סרוגייט או שדכנית?

הרי גם סרוגייט זה תהליך אפילו לא קצר... ונערת ליווי זה הכי מהיר...
אבא שלי עדיין לא חושב שסרוגייט זה בשבילי למרות שהתקשרתי עכשיו למרפאת סרוגייט והם אמרו לי שם שיש להם שם מטופלים חולי אספרגר אומנם את הטיפול המתאים קובעת יועצת המין במרפאה אבל עדיין לא יודע מה לעשות.

חסוי 29

New member
התקשורת הקלוקלת שקיימתי עם נערות הליווי ההן

הראשונה : אמרה לי שיהיו לי ילדים בגיל 40.
השנייה : התרגזה עליי כשכל יום אחרי היחסים ביניינו שיגעתי אותה כששאלתי אותה אם יש לה מחלות מין והיא אמרה לי שמבחינתה אין פעם אחת היא כתבה לי " שאלוהים יקח אותך לגיהנום ( באס אמ אס ) " היא מאיימת עליי בתלונה למשטרה אם אמשיך להטריד אותה

חסוי 29

New member
אני ניהלתי שיחות עם נערות הליווי כמעט כאילו היה חברות שלי

בעיקר עם הראשונה... שיחות על החיים כזה... נשבע לכם... ולא רק באס אמ אס !
אז מה תגידו עכשיו ?

arana1

New member
זה כל הקטע

שזה מה שאומרים לך, שאתה יכול וצריך עוד היבטים של קשר בין אישי מלבד הזיון, ובמידה כל כך גדולה שאפילו עם זונה אתה מדבר על אהבה

חסוי 29

New member
אבל קצת מין בתשלום עד שתגיע ה " נסיכה על הסוס הלבן "

משהו קצת , לא ?
אפילו פעם בחודש שאני ישלם על מין הם מסרבים בכל תוקף

חסוי 29

New member
ההורים שלי גם לא רוצים שאלך לפאב

הם אומרים שירצחו אותי שם. שאני עלול בטעות להתקל בבחורה שאני חושב שהיא פנוייה ואז יתברר שהיא נשואה והבעל שלה " יסגור איתי חשבון ".
הכל אצלם מונע מפראנויות סביבי.
וזה עוד לפני שאני מדבר על ההתנגדות המוחלטת שלהם לצריכת מין בתשלום שאני מבין שגם אתם מתנגדים לזה ואני יודע שאם אלך שוב בסתר לרכוש מין אז הם יעשו לי את המוות ( אני בטח יפלוט את זה אחרי יומיים גג ) כמו שאמא שלי קיללה אותי אחרי שהייתי אצל העובדת הראשונה היא אמרה לי " חיה " " חבל שהולדתי אותך " " הלוואי שתמות " נתנה לי מכות קלות...

חסוי 29

New member
חשבתי ש...

חשבתי שזה שאני מוכן להיות חבר של כל אחת בעולם ילמד אותכם עליי שאני לא מפונק. לפעמים אני לא מבין איך אני אספי...

חסוי 29

New member
זה לא בדיוק אספרגר , לא ?

ילד עם אספרגר לא יברור את החברים שלו מהמין שלו, אבל לא יתפשר על החברה שלו מהמין השני , לא ? או שגם לא יברור את החבר'ה וגם את הבנות ?

arana1

New member
אספים הרבה פעמים לא בוררים כלל

זה הצד השני של סלקטיביות יוצאת דופן,
שלא נדיר לפגוש אספים שמנסים ליצור קשר קרוב עם כל מה שזז

למעלה